Last news in Fakti

25 Октомври, 2011 09:49 1 534 0

Тайно погребение за Кадафи

  • либия-
  • кадафи
Тайно погребение за Кадафи - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Убитият либийски лидер Муамар Кадафи ще бъде погребан тайно днес. От няколко дни безжизненото тяло на диктатора и на сина му Мутасим бяха изложени на показ в хладилен склад в Мисрата, а тълпи от либийци се стекоха, за да си вземат последно сбогом не само с тях, но и 42-годишната диктатура. Тази нощ двете тела са прибрани, а днес ще бъдат погребано на тайно място, съобщи новата либийска власт, цитирана от„Евронюз“.

Най-опасният от синовете на Кадафи Сейф ал- Ислам се опитва да напусне страната и се закле да отмъсти за разпиляното си семейство и отнетата власт. 

Преходният национален съвет заяви, че ще уважи искането на съпругата на диктатора, Сафия, тялото му да бъде предадено на семейството. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА