Last news in Fakti

22 Октомври, 2016 17:48 957 4

НАТО с координатор за разузнавателните данни

  • нато-
  • разузнаване-
  • столтенберг

За поста е издигнат Арндт Фрайтаг фон Лорингхофен

НАТО с координатор за разузнавателните данни - 1

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг е назначил първия координатор за обмен на данни от разузнаването, съобщава в. „Уолстрийт джърнъл“. Неговата задача е да направи по-ефективен обмена на информация между страните от Алианса.

За поста е издигнат Арндт Фрайтаг фон Лорингхофен, който е бивш заместник-директор на германското разузнаване. Той ще се заеме с новите си ангажименти след изтичането на своя мандат като посланик в Прага в края на 2016 г.

Арндт Фрайтаг фон Лорингхофен ще трябва координира дейността на гражданското разузнаване и на военните структури.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    Колко от вас знаят, че ние не сме пълноправен член на нато и, че през 2013 г. срещу 2 милиона долара сме си нарязали 400 бр. Стрела 2м, което е било и последното ни пво. Тези дни американски генерал изказа съжаление, че са ни изиграли да влезем в Алианса и да унищожим армията и въоръжението си, след като сме се сдружили с наши вековни врагове. От друга страна ние не сме пълноправни членове и на ЕС... безправни роби сме на Турция.

    Коментиран от #2

  • 2 Учуден

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Картър":

    Къде е нашето знаме на показаната илюстрация?

    Коментиран от #3

  • 3 БГ натовец

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Учуден":

    Няма го, и няма да го има, или може би това е от преди приемането на България. Може би ще го има на следващия "Варшавски договор", поне аз се надявам да е така. България е просто една база за складиране и разполагане на натовски (американски)войници и техника, от нас се очаква да си предоставим безвъзмездно територията и да правим всякакви услуги на господарите, като в замяна получаваме малко трохички(изядени от властимащите), потупване по рамото, похвали и празни обещания за светлото бъдеще.
  • 4 Бай хой

    0 0 Отговор
    За байряците питайте оня. Вярно че е голяма онья. Голям майтап ша падне. Тои който и гейрбаджия да питате се тая. Особено тия от НС и МС.
Новини по държави: