Last news in Fakti

27 Декември, 2016 12:36 1 819 7

Израел има доказателства за заговор между ООН и Обама

  • израел-
  • сащ-
  • резолюция-
  • оон-
  • заговор-
  • президентска администрация-
  • барак обама-
  • доналд тръмп

Посланикът на Израел заяви, че ще негови служители ще предадат доказателствата на новата президентска администрация

Израел има доказателства за заговор между ООН и Обама - 1
Снимки АП/БТА

Израел започна сериозна офанзива, като част от започналата вече бясна война срещу отиващата си президентска администрация на САЩ, твърдейки, че разполага с "неоспорими" доказателства за връзката на Барак Обама с критичната резолюция на Съвета за сигурност на ООН, която се обявява срещу застрояването на Западния бряг. Това заяви Давид Кийс — говорител на израелския премиер Бенямин Нетаняху — в интервю за Fox News.

Обвиненията бяха потвърдени още веднъж и от израелския посланик във Вашингтон Рон Дермер, който няколко часа по-късно заяви пред CNN, че събраните доказателства ще бъдат представени на новата президентска администрация.

Той заяви, че страната му разполага с "безспорни доказателства", уличаващи администрацията на Обама в заговор със Съвета за сигурност, който е дал зелена светлина за приемането на резолюцията. "Ние ще представим тези доказателства на новата администрация по съответните канали и ако искат да я споделят с американския народ, то ние ще ги приветстваме за решението", каза посланикът на Израел.

Израел има доказателства за заговор между ООН и Обама

Администрацията на Обама категорично отрече обвиненията, които бяха направени и от самия Нетаняху.

Най-новите коментари идват ден, след като американският посланик в Израел Дан Шапиро, бе привикан в кабинета на Нетаняху да обясни защо САЩ не са наложили вето на резолюцията, а са се въздържали.

Твърди се, че Тръмп и израелския премиер Бенямин Нетаняху са оказали сериозен натиск над администрацията на Обама да наложи вето над приетата в петък резолюция. Въпреки това САЩ се въздържаха от гласуване, което стана причината за приемането на тежката резолюция срещу Израел.

Израел има доказателства за заговор между ООН и Обама


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    7 0 Отговор
    Опаааааа...ква стана тя??? Киро??? Стояне???? ...Вашето мнение?

    Коментиран от #2

  • 2 Киро

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    Моето мнение? Вече пуснах водата.
  • 3 Диди

    10 4 Отговор
    Не може да се стигне до щогоде добри отношения между Палестина и Израел ако Израел не прекрати застрояването.
  • 4 Гост

    6 3 Отговор
    На скоро питах един полицай от Катар "защо Палестина и Израел постоянно се бият?" Отговорът беше цитирам:-"ако САЩ дойдат в България и кажат от утре тук ще има нова държава и за последните 30години тая нова държава само завзема и окупира и застроява нови територии вие какво ще ги правите ?- ще ги посрещате с хляб и сол ли ??? - ето за това докато има и един палестинец жив там ще има война . Америка трябва 3 дена да гледа на друга страна и там Израел повече не ще има!!!"
    Ето това ми каза полицай от Катар който возих в таксито си преди време !!!
  • 5 Диди

    4 2 Отговор
    Гост,така е.Мисля,че Израел трябва да спре с тази окупация.Хората в Палестина са ежедневно на режим за ток и вода,и това е в доста оскъдно количество.Как няма да има размирици,убийства и прочие.Време е Нетаняу да напусне сцената.С него няма да има напредък за промени в двустранните отношения.Но както ние казваме,кой сам ще се откаже от кокала който е захапил.
  • 6 Брат ми

    6 3 Отговор
    И сега ? Тия подобия на хора,ще ревът щото не е станало тяхното.Цял свят страда от тия твари...еврейчетата...:(
  • 7 Муше мушенника

    5 1 Отговор
    Евреите са като циганите ,може и да не са прави ,но с нечовешка наглост се държат и ще те убедят че черното не е черно .