Last news in Fakti

18 Януари, 2017 09:09 688 4

Мъж се подпалил заради Тръмп

  • мъж-
  • подпали-
  • доналд тръмп

Това е станало във Вашингтон

Мъж се е опитал да се подпали в знак на протест срещу Доналд Тръмп във Вашингтон, съобщи NBC.

Местната полиция потвърди, че се е отзовала на повикване за човек в беда в района. Мъж с изгаряния е бил откаран в болница.

Мъжът не е идентифициран. Няма и подробности за неговото състояние. Инцидентът е станал пред хотела на Тръмп на Пенсилвания авеню.

Тръмп ще встъпи в длъжност като американски президент на 20-ти януари. Против него се готвят мащабни протести в деня на инаугурацията. Отделни демонстрации има в различни щати през последната седмица.

Стана ясно и че няма да има холивудски звезди по време на встъпването на Тръмп в длъжност. Той спечели изборите през ноември, побеждавайки Хилари Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Л Ю Т

    7 2 Отговор
    Аз разбирам Тръмп да е управлявал 3-4 години и тоя откачалник да е недоволен и да си драсне клечката....ама Тръмп още не е на длъжност-а тия се палят---представете си как им промиват мозъците там...

    Коментиран от #4

  • 2 Morgoth

    4 2 Отговор
    Всяко чудо за три дни. На "инаугурацията" (добре че има copy-paste, това не мога да го произнеса дори) черните ще си направят кефа да золумят коли и магазини, останалите пък от толерантност ще се направят, че не са забелязали и толкова.
  • 3 Нафарфорий

    1 4 Отговор
    Левичарските отрепки да се напротестират щото на 21 януари 1 ВА ГВАРДИЯ НА САЩ ще им види сметката!
  • 4 Трол

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Л Ю Т":

    Тука няма ли да се палят заради Радев?