Last news in Fakti

22 Януари, 2017 20:50 1 110 1

Вучич: Някои бързат да затварят граници

  • александър вучич-
  • граници-
  • сърбия

Той не знае колко още бежанци ще може да приеме Сърбия

Вучич: Някои бързат да затварят граници - 1
Снимка: БТА/АP

„Сърбия показа желание да участва в разрешаването на бежанската криза.“ Това заяви сръбският премиер Александър Вучич, цитиран от сръбското издание „Блиц“.

Според него има много държави в Европа, които искат да затворят границите си.

„Въпреки предизвикателствата ние останахме верни на политиката на стабилност и сътрудничество. Сръбската икономика не може да издържи икономически на по-голям брой бежанци.

Затваряне на граници и означавало край на Шенген и свободното придвижване на хора и стоки“, заяви Вучич.

„ЕС оценява високо действията на Сърбия и нейният принос в съхраняването на мира в Западните Балкани“, заяви еврокомисарят по хуманитарната помощ Христос Сталианидис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупи

    2 0 Отговор
    Слушайте точно и изпълнявайте нарежданията на ЕС и ще сполучите! Не затваряйте границите и приемайте всяка маймуна дошла да се труди над жените ви.
Новини по държави: