Last news in Fakti

23 Януари, 2017 20:31 1 579 0

Бивш сръбски министър отрече да е "гладен и бездомен"

  • бивш сръбски министър-
  • сърбия-
  • таблоиди-
  • гладен-
  • бездомен-
  • слободан вуксанович

Слободан Вуксанович живее добре и има стабилна работа и хубаво жилище

Бивш сръбски министър отрече да е "гладен и бездомен" - 1

Бившият сръбски министър Слободан Вуксанович отрече твърденията на белградските таблоиди, че е "гладен и бездомен", съобщи сръбското радио Б92.

В интервю за телевизионния канал Prva той заяви, че е "повече от доволен както от своя професионален статут, така и от жилището си."

Вуксанович заявява, че все още живее в белградския квартал, където е израснал и не би продал апартамента си там" дори за няколко вили в лъскав столичен квартал или дори в Бевърли Хилс.

"Аз не съм гладен и небръснат и не спя в парка върху раница, облечен с тънко яке. Не замръзвам и всяка сутрин слушам съветите на (говорителя на спешната помощ в Белград) Нада Масига и се обличам според времето", каза Вуксанович.

Реакцията му се появява, след като белградският всекидневник "Курир" публикува на първа страница история, в която твърди, че бившият високопоставен правителствен служител наскоро е бил "открит в белградски парк замръзващ и гладен, небръснат и облечен с тънко яке."

Таблоидът също така твърди, че разводът на Вуксанович го е тласнал към "мизерията".

Вуксанович, който е завършил факултета по филология и притежава две докторски степени, сега преподава социология и комуникации в частен университет. Той казва, че обича своите студенти и че чувството е споделено, като не може да проумее от къде се появяват подобни истории.

Въпреки клеветата, той не е обмислял да съди жълтото издание, публикувало статията.

Вуксанович е бивш министър на образованието и спорта в правителството на Воислав Кощуница. Той е член на Демократическата партия до 2000 г., а след това за кратко е член на Народната партия, преди да се присъедини към Сръбската демократическа партия през 2004 г., където остава до края на политическата си кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: