Last news in Fakti

12 Февруари, 2017 09:05 932 4

САЩ подкрепят Япония на 100%

  • сащ-
  • япония-
  • северна корея

Абе и Тръмп осъдиха ракетния тест на Северна Корея

Японският премиер Шиндзо Абе и президентът на САЩ Доналд Тръмп показаха единство след новината за ракетния тест на Северна Корея, съобщи USA Today.

В момента Абе е на посещение в САЩ. Тестът на балистична ракета е първият от страна на Пхенян след поемането на президентския пост в САЩ от Доналд Тръмп.

"Америка стои зад Япония. Те са наш голям съюзник. Може да сте сигурни в това на 100%", заяви Тръмп.

"Тези действия на Северна Корея са абсолютно неприемливи. Аз и президентът Тръмп споделяме мнението, че трябва да продължим с по-нататъшното си сътрудничество. Ние ще продължим да подсилваме нашия съюз", заяви Абе.

Той беше единственият световен лидер, който се срещна с Тръмп още преди неговото встъпване в длъжност. Двамата проведоха разговори и по време на игра на голф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    3 7 Отговор
    Ще ги подкрепят разбира се , Дони Трамп си знае работата !
    САЩ + ЯПОНИЯ + УКРАИНА = ДРУЖБА = СЛАВА !!!!
  • 2 Фен на Тръмп

    3 3 Отговор
    САЩ подкрепят Япония на 100%.Това е добра новина.
  • 3 Бай село

    3 2 Отговор
    Японците са умна нация , но явно и тяхната памет нещо им изневерява, да забравят Американската агресия и да станат техен съюзник, това е неразбираемо! Населението на Нагасаки и Хирошима едва ли ще е доволно от действията на Абе . Там още се раждат изроди от бомбите на техните съюзници! Да бъдеш съюзник с Америка е равносилно на това ,да бъдеш ортак с дявола!
  • 4 Нафарфорий

    3 1 Отговор
    А бе, село а от Пърл Харбър дали ще са доволни!!!!!!!!!!!!!