Last news in Fakti

18 Февруари, 2017 14:52 2 014 7

Русия е „разочарована“ от американския вицепрезидент

  • майк пенс-
  • русия-
  • сащ-
  • украйна-
  • разочарована-
  • константин косачов-
  • мюнхенска конференция

Майк Пенс заяви, че отговорност за неизпълнението на Минските споразумение носи Русия

Русия е „разочарована“ от американския вицепрезидент - 1
Снимка: БТА/ AP

Русия е „разочарована“ от думите на американския вицепрезидент Майк Пенс по въпроса за спазването на споразумението за прекратяване огъна в Източна Украйна, предаде ДПА.

Константин Косачов, председател на комисията по външните работи в Съвета на федерацията, разкритикува коментарите на американеца.

Според него Майк Пенс „недвусмислено е обвинил“ Русия за насилието в източната част на Украйна. Вицепрезидентът говори по време на Мюнхенската конференция по сигурността.

Косачов написа в профила си във Фейсбук, че Съединените американски щати си противоречат. Те изразяват готовност да установят по-добри отношения с Москва, а в същото време я обвиняват, че не прави достатъчно, за да сложи край на конфликта.

След избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ много анализатори предвидиха затопляне на отношенията по оста Вашингтон – Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    3 2 Отговор
    я да с изрежа като първи селяк с някоя глупост: руснаците не са си избрали правилния човек за вицепрезидент! дзън-дзън!

    Коментиран от #4

  • 2 кроко

    1 0 Отговор
    опа-опа не тряааше с тоя ник ас тоя

    Коментиран от #5, #6

  • 3 A в същност е САЩ!

    8 1 Отговор
    Нали те вложиха 5 $ милиарда за гювеча в Коев. Нали НУЛАНД "демократично" определи кой коя длъжност ще заеме и тегли една М...а на ИЮ/ЕС/.. Защо Русия ще забърсва насраното от Щатите? Затуй ли махнаха генерал Флин? До кога нашият народ ще се натиска в панелките неподозирайки че набижава новата "Барбароса@? ВОЙНАТА е в процес на подхилва и очакване, и ние сме активни противници на Русия. В същото време им предлагаме отдих и недвижими имоти както и Нефтохим Бургас е техен. Манерката Румен -не е умен! Туй че е карал самолет не знаци че е национален стратег! Румбата не е професионален военен а е само един за който е стояла огромна система за осигуряване и обезпечаване. През цялото време Румбата е бил безгрижно щастливо авиаторче на което всичко му се е поднасяло. Той не е работен кон а само едно щастливо конче обградено с много грижи! Ние все още не вярваме че ВОЙНАТА набира обороти, войски се трупат в нашата страна и това не е на шега. Угроза за нас от Русия няма! Угрозата за Русия са нашите управници с Румбата!
  • 4 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Оправи ли БМВ-то ? Сложи ли му газ ? Оня път нали шофьора ти нещо не искаше газ , защото щели да ти спекат сегментите .
  • 5 Карли

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    ВСИЧКИ СТРАНИ, КОИТО ЗАОБИКАЛЯТ РУСИЯ С ПРО НА САЩ И НАТО, С ВОЙСКИ И ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНИЕ / ТАНКОВЕ, ДАЛЕКОБОЙНА АРТИЛЕРИЯ, РАКЕТИ С РАЗЛИЧНА ДАЛЕКОБОЙНОСТ С НЕИЗВЕСТНИ ЗАРЯДИ , АВИАЦИЯ И 3-7 ХИЛЯДИ МЪРШИ ОТ ПЕХОТИНЦИ И ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ ДАЖЕ И В Б-Я - ДАЛИ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ ПОВТОРЯТ ГРЕШКАТА СИ ОТ 2 С.В. ДА ЧАКАТ ДА СЕ ЗАЗОРИ ?
    ЩЕ ИЗГОРИМ КАТО ЕДНОТО ЧУДО, КОЛКО ЛЕТИЩА И ГАРНИЗОНИ ИМАМЕ И ПОКРАЙ ТЯХ И НАШАТА СКЪПА СОФИЯ, ПЛОВДИВ И ПРОЧЕЕ, ЗА КАКВИ УПРАВЛЯВАЩИ И РУМБА МИ ГОВОРИШ НЕГРАМОТНИКО- ТОВА ТРЪГНЕ ЛИ Е ВОЙНА И ТАМ ПРОШКА НЯМА, ТА ЩЕ МИСЛЯТ ЗА МЕН И ТЕБ. СЛУЖИЛ ЛИ СИ ? ЧУВАЛ ЛИ СИ САМО ЕДНА ГАУБИЦА ДА ТРЕСНЕ И АКО СИ БЕЗ ШЛЕМОФОН, ЦЯЛА СЕДМИЦА ГЛАВАТА ЩЕ ТИ ДАВА ЗАЕТО. ДА НЕ ГОВОРИМ, КАТО НИ ЗАМАХАТ С НАЙ- РАЗЛИЧНИ РАКЕТИ И БОМБИ С КАСЕТЪЧНИ ЗАРЯДИ. АКО СИ ВИЖДАЛ СНИМКИ В СИРИЯ, ЩЕ СЕ МОЛИМ ДА СМЕ НА ТЯХНОТО ДЕРЕДЖЕ. ЗАЩОТО, АКО СХВАЩАШ НИЕ СЕ ЯВЯВАМЕ ТЕХНИ ВРАГОВЕ.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 turgo

    1 0 Отговор
    вярвате ли че държава като САЩ с огромен ресурс от всякакакво ниво,ще позволи на някакви смачканяци хакери от русия да определят президент вицепрезидент и други чиновници на висши държавни постове чрез хакер атаки. кой изобрети интернет руснаците или американците. руснаците изобретиха кваса дават го в разливни цистерни и с едно канче ,което не се мие.интернета е друго нещо бивша военна технология, която днес се ползва за граждански цели от целия свят.да помислим сега логично кой може да използва предоставя интернет на целия свят американците или руснаците.има една басня на лафонтен за лисицата и високото грозде-лисицата като не могла да го стигне казала , то е кисело.та така и с руснаците като не създават нищо то гледат да прецакат другите , които могат и правят.руски хакер е като скопец в райски
    харем където хем имат мерак хем намат паламарка да свършат работата и затова само се бъзикат с мадамите но само дотам.тъжна история на един капсулован в нищото народ и най -вече в неговата параноя ,че ще го превземат и ще го унищожат опиянен от грандомания и шувенизъм че той дава път на цивилизацията, а всъшност давещ се в собственото невъзможие да проумее , че светът живее добре и без него и най страшното вече че не го зачита за фактор в каквото и да било защото той се самоубива с това че не може да приеме действителността а живее с утопията на безвъзвратното минало
Новини по държави: