Last news in Fakti
  Тема: Украйна

17 Март, 2017 18:49 1 693 19

Анексията на Крим е заплаха за сигурността

  • ес-
  • крим-
  • русия

ЕС няма да признае действията на Русия

„Анексирането на Крим е предизвикателство към международната сигурност.“ Това беше заявено от върховния представител на ЕС по външната политика и сигурността Федерика Могерини , цитирана от Eldiario.es.

Тя подчерта, че ЕС ще продължи политиката по непризнаването на руската анексия над района.

Още новини от Украйна

„ЕС решително защитават териториалната цялост на Украйна. ЕС призовава държавите от ООН да обмислят подобни мерки за непризнаване“, заяви Могерини.

Според ЕС струпването на армии се отразява и на сигурността в региона на Черно море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sergiy

    7 19 Отговор
    кремъл в лицето на ...йло в "мисленето" си остана в 1961-1963., обаче за всичко трябва да се плати, рано или късно, ама винаги, това е аксиома на живота.
  • 2 no name no face no number

    25 3 Отговор
    много спекулативен въпрос. Съсъ сигурност ООН отдавна е само жалък статист а ЕС подметка на САЩ. Въпроса е деликатен, ако наистина Порошенко го е подготвял за база на НАТО действията на Русия са си правилни, но къде е истината те си знаят най добре. Лично аз съм против НАТО да се меси по целият свят и да създава хаос и разруха. примери много. При това и в държави не членки на организацията. Примерно Югославия.

    Коментиран от #4

  • 3 Kcaniba

    21 4 Отговор
    Анексия на Косово е опасност за Европа!!!
    Крим си е бил и си е руски!!!
    База за американски сили е подготвял не на НАТО!!!
    Има малка разлика между НАТО и САЩ!!!
  • 4 onq s konq

    5 22 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    Ти май не разбираш че природата не търпи празно пространство?Ако в в Сърбия/Югославия отдавна я няма/ ако не се беше намесило НАТО,СЕГА ЩЕШЕ ДА ИМА ТАМ РУСКИ БАЗИ И РАКЕТИ.Ей така- в сърцето на Европа.Ако това ти е желанието-кажи си го направо!

    Коментиран от #5, #6, #12

  • 5 руснака

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    пак неподготвен вземаи си аповете редовно и не пиши глупости

    Коментиран от #10

  • 6 МХА

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Конярче всички наркотици заловени в Америка не се унищожават а се пласират от ШИПТЪРИТЕ /косовски албанци/ в цяла ЕВРОПА !!!!! Това са страшно много пари с които си подържат икономиката !!!

    Коментиран от #8

  • 7 Гост

    16 3 Отговор
    Абе в Крим нали имаше референдум за присъединяването към Русия .Или и там трябваше да не се съобразят с мнението на хората,както стана при нас.И ако това е желанието на народа на Крим какво значение има мнението Мугерини и подобни на нея американски слуги.
  • 8 onq s konq

    4 10 Отговор

    До коментар #6 от "МХА":

    Мда...това го научавам от тебе.Също като по Байтошово време,само че тогава ДС работеше с италианската мафия и това се отразяваше донякъде както и продажбата на оръжие на ембаргови държави на цената на кюфтетата.Ам ти ве мужик далекоизточен-КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ДА СЕ ПОЯВЯВАШ С НЕУМИТИЯ СИ ФЕЙС В ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!...Че и медицински препоръки раздава завалията?!

    Коментиран от #13

  • 9 Рязана бургия

    15 3 Отговор
    А АНЕКСИРАНЕТО НА СЕВЕРЕН КИПЪР КАКВО Е БЕ
    Що си траете за това не е ли време да го напомните на ТУРЦИЯЯЯЯ
  • 10 Sergiy

    6 11 Отговор

    До коментар #5 от "руснака":

    "Чий е исторически Крим? Историята на Крим е хилядолетна, дори прабългариоте са го владеели. Но в Руската империя полуостровът е бил 134 г., в Съветска Русия - 33 г., а в Украйна - 63 г. Турция чрез Кримско ханство е притежавала този полуостров над 200 г." P.S. Според мен трябва да има референдуми в : Татарстан, Чечня (две войни над 200 000 убити в това число деца, страци, Грозни беше занулен), Дагестан, Башкорстан и още 10-15 "републики" и да видим какво ще остане от това образование под название "московия".

    Коментиран от #11

  • 11 Kcaniba

    12 3 Отговор

    До коментар #10 от "Sergiy":

    Крим си е бил и е РУСИЯ!!
    Когато е бил турски - Украина не е съществувала!!!
    Украина е създадена от руски евреи!!!!

    Коментиран от #18

  • 12 кроко

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Конь, Русия и сега има ракети в сърцето на Европа: потърси на картата Калининград!
  • 13 на коня под опашката

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Коментираш поста на руснака а визираш МХА! И после, аааа не съм луд,нямам нужда от хапчета!
  • 14 Дядо поп

    9 1 Отговор
    На тоя бил Крим,на оня бил,това няма значение вече,важ-
    ното е,кой го е захапал сега.Знаете,ли,кога руснаците ще
    пуснат Крим-на кукуво лято,на тях им избиха 20 милиона
    човека та не трепнаха,та сега някоя си Могерини ще ги
    сепне или пък полвинчати санкцийки.Наивници,колкото
    щеш,то се действа преди да се обърне каруцата а не сега
    като кучето вече е захапало здраво кокала,ръсете яко
    простотии и се не бойте.
  • 15 Бай хой

    7 2 Отговор
    СерГЕЙчо, какви 63 години та гонят ве неграмотнико. Та усрайна съществува от само двайсе и няколко години. И никога преди това не е имало подобна дофи държава че и да има други територии. Никъде в никакви исторически записки не се и споменава за такава държава. Болни мозъци само подкрепяни от хамериканските терористи извършват престъпления там.

    Коментиран от #17

  • 16 Путин

    6 1 Отговор
    Момчета, преместих си го!
  • 17 Sergiy

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "Бай хой":

    Първо, много често акцинтираш внимание на три букви, щом си гей, не се прътинснявай от това. Второто, Украйна само в началото на XX век, беше УНР, след революция на болшевизма 1917г., между другото имаше дипломатически отношение между УНР и БГ и не само БГ, а и с още много други страни. Трето и последно, смешник, Украйна си единствен и пряк наследник на Киевска Русъ, а ако говорим за територии и техни названия, спомена само едно, московия, XV-XVII век, след това петя-1 променя името (премества).Много неща които човек трябва да знае за да вдига тези теми, а ти както виждам знаеш не повече от 0,001%, което всъщност достатъчно за един платен тролл на кремъл )))
  • 18 Sergiy

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    "руски евреи" от Киевска Русъ, от IX век )), помолете за нови методички, едно и също, вече става не интересно )) В крайна сметка, щом има няколко "работници" (такива като теб) на кремъл, поне да ви пращат нещо, жалка работа.
  • 19 Шляхтиц

    0 0 Отговор
    Украйна щеше да бъде много по-добре, ако си беше останала под крилото на Русия. Сега и тя ще бъде разрушена, както и България, от безумни и алчни продажници. Демокрацията не е за страни като България, Либия, Сирия, Украйна. В такива страни е необходима диктатура, за да просперират. В противен случай престъпността, грабежът, разрухата са неизбежни.
Новини по държави: