Last news in Fakti

24 Март, 2017 07:45 865 4

Маккейн не се разбира с Тръмп

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • джон маккейн

Той предпочита да съди за него по действията му

Сенаторът на Айова Джон Маккейн отдавна е престанал да се разбира с президента на САЩ Доналд Тръмп и предпочита да съди за него по действията му, съобщи MSNBC.

"Аз отдавна съм се отказал да интерпретирам забележките на президента и предпочитам да съдя за него по действията му. Сега обръщам повече внимание на това, което той прави. Трябва да се признае, че за националната сигурност той направи някои много добри неща“, заяви Маккейн.

Той е един от големите критици на Тръмп. Маккейн оглавява комисията за отбрана в Конгреса на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    4 1 Отговор
    Брей!:) Маккейн хвали Трамп!:) Е, сега ще го обвинят че и той работи за руснаците!:) Какви времена доживяхме! Те тия руснаци успяха да купят всички!:) Въпросът е за колко ще ги продадат и дали накрая ще излезе сметката!:) Путин и компания сигурно са се хванали за главата!:) То, бива, бива, ама и тоя да работи за тях?!:) В момента се издирва, кой е разработил Маккейн за да бъде награден с най-висшето руско отличие!:)
  • 2 Пеньо

    0 8 Отговор
    Че то кой се разбира с Тръмп! Само слагачите! Другите внимават, защото знаят каква издънка е. Леле, че и Тръмп младши взе да се дъни.
  • 3 нерегистрирания

    7 1 Отговор
    Бай Дончо, не се давай на данайците да ти сложат юздите остани си свободен прериен мустанг ! А то досега май няма президенти без юзди.Това им е болката бай Дончо че си непредвидим и те си го казват а те искат да те водят на къс повод не им се давай !!!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "нерегистрирания":

    Юзди никой няма да му сложи, по-скоро усмирителна риза.