Last news in Fakti

24 Март, 2017 09:06 775 0

Арестуваха българин за трафик на хора в Гърция

  • гърция-
  • полиция-
  • трафикант-
  • българин

Сънародникът ни е участвал в престъпна мрежа за фалшиви документи и прехвърляне на мигранти 

Арестуваха българин за трафик на хора в Гърция - 1
Снимка: Shutterstock

Гръцката полиция арестува четирима чужденци, сред които един българин, които са заподозрени, че са част от организирана престъпна мрежа. Те са се занимавали с фалшифициране на документи и прехвърляне на мигранти от Гърция в други европейски страни, съобщава Нюз.ин.

Другите задържани са двама иракчани и един сириец. Мрежата се е помещавала в апартамент на площад Ексархия в центъра на Атина.

Престъпната организация е ползвала и друг апартамент, където е криела фалшивите документи. За тях членовете на канала са взимали от 3 500 до 6 000 евро на човек.

Полицията е иззела 955 фалшиви документа за различни страни. Всички те са предадени на прокуратурата в Атина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: