Last news in Fakti

24 Март, 2017 14:16 951 1

"Терористи" вдигнаха по тревога румънски град

  • румъния-
  • терористи-
  • тревога
"Терористи" вдигнаха по тревога румънски град - 1
Снимка: Shutterstock

Петима млади румънци вероятно са си мислили, че би било забавно да пуснат фалшива тревога за терористично нападение по улиците на град Плоещ. Шегата им обаче завърши зле и то най-вече за самите тях.

Пакостниците подкарали черно БМВ по улиците на града, спирали случайни минувачи и на развален английски питали за местоположението на определен адрес, съобщава местна медия.

Един от шегаджиите бил облечен с бяла пелерина и тюрбан на главата. Той държал и пистолет играчка, с който заплашвал пешеходците.

В тъмнината на нощта местните не разбрали, че става въпрос за нелепа шега и алармирали полицията. В паниката един от обадилите се дори вдигнал униформените по тревога, казвайки, че няколко чужденци стрелят с пистолет в центъра на Плоещ. Нещо повече, той заявил, че куршум минал над главата му и се забил в паркирана кола.

Само за няколко минути центърът на града се изпълнил с полицейски сирени, а основните изходи на Плоещ били блокирани. Колата с "терористи" все пак била окончателно идентифицирана и спряна след истинско филмово преследване.

Всички петима "терористи" "терористи" са арестувани и задържани за разпит. Те казали, че целта им била да се пошегуват, но без да осъзнават, че това би могло да се превърне в нещо сериозно.

Четирима от петимата млади румънци вероятно ще се разминат само с глоба, тъй като са непълнолетни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дженев

    1 0 Отговор
    А тоя дето е лъгал,че има стрелба и има простреляна кола .Май той ги е вдигнал по тревога.Трябва да го направят секретар на тяхната МВР.
Новини по държави: