Last news in Fakti

24 Март, 2017 15:44 1 357 4

ЕС може да си сътрудничи с Русия

  • федерика могерини-
  • русия-
  • ес

Според Федерика Могерини има партньорство в много области

„ЕС може да работи с Русия по много сфери, въпреки продължаващата линия в политиката на страната.“ Това заяви върховняит представител на ЕС по външната политика и сигурността Федерика Могерини, цитирана от La Stampa.

“Уверена съм, че с Русия можем да работим в много сфери. Ние го правим по теми като Сирия, ядрената програма на Иран и Близкия Изток. Има много сфери, в които проблемите могат да се разрешават чрез политика.

След референдума за излизане на Великобритания от ЕС, всички говориха, че това е началото на разпада на Съюза. Днес ние казваме, че искаме да сме единни и да се развиваме заедно. Ние ще инвестираме в общото си бъдеще“, заяви Могерини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    6 8 Отговор
    Значи дамата е най-обикновена руска шпионка законспирирана под това име!:) Всички знаят че руснаците ще ликвидират цивилизованият свят затова трябва превантивно да бъдат неутрализирани!:) Който не знае за какво става въпрос да се допита до Германските архиви!:) Ората! Евала бе машалах! Сичко документират и си го пазят!

    Коментиран от #4

  • 2 брей брей

    10 2 Отговор
    тая мома запя друга песен.Какво ли става?Как така изведнъж?Нещо не е наред но какво ли? Скоро зайчето ще изкочи от шапката на Юнкер.Меркел или Оланд.Стой та гладай!
  • 3 Име като гост

    4 3 Отговор
    GONI, ти си един рязан фашист бе !
  • 4 Бай хой

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "goni":

    Рамадане, ти какво свястно очакваш от магарини? Квот им наредят господарите от фашингтон това ще декламира.
Новини по държави: