Last news in Fakti

25 Март, 2017 12:59 1 686 6

Меркел разкри грешките на ЕС

  • ангела меркел-
  • ес-
  • рим

Лидерите на ЕС отбелязват 60-та годишнина от подписването на Римския догвоор

„ЕС допусна някои грешки в своята политика.“ Това заяви германският канцлер Ангела Меркел в интервю пред RAI.

В момента тя е в Рим с останалите европейски лидери, с които отбелязват 60-та годишнина от подписването на Римския договор.

"Очевидно е, че не всичко, което направихме беше точно, но имаме добра основа. Ние не помислихме за сигурността на външните граници , която позволява свободен достъп. Не знаехме дали сме в състояние да издържим на криза, когато въведохме единната валута. Сега сме във фаза на създаване на банков съюз и механизъм за стабилизиране“, заяви Меркел.

„Ние сме обединени за добро. Европа е нашето общо бъдеще“, се казва в декларация, подписана от 27-те лидери на страните от ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    8 2 Отговор
    Не за сигурността вие за нищо не мислите
  • 2 Роги

    7 4 Отговор
    Я виж ти,грешката ще открива решки,защото по голяма от нея няма.
  • 3 no name no face no number

    4 3 Отговор
    И баба е грешка,но до изборите ще изкара още некое и друго евро.
  • 4 АНОНИМЕН

    2 2 Отговор
    ГРЕШКА СИ ТИ САМАТА......

    ОНЯ С МУСТАКА СЕ Е ОБЪРНАЛ В ГРОБА...
  • 5 ДогъзДоган

    2 1 Отговор
    Самия ЕС е една голяма грешка... Не за Германия, Испания, Англия... Те окрадоха каквото можаха от абдалите като нас, ползваха работна ръка и секс дупета па сега могат и да се разсърдят...
  • 6 ДЕЦ

    0 2 Отговор
    най е лесно да кажеш " ние сгрешихме " за да може да прехвърлиш отговорността на всички , без да застанеш гордо и да си признаеш , че единствена ти допусна грешката да кажеш " заповядайте при нас " МА...ТИ недо...тена !
Новини по държави: