Last news in Fakti

26 Март, 2017 15:20 3 564 7

Русия няма да се обяснява за комплексите "Искандер"

  • нато-
  • искандер-
  • русия

Това няма да е тема на разговор на срещата Русия - НАТО

Москва не смята да дава обяснения пред НАТО за разполагането на ракетни комплекси „Искандер“ в Калининград, съобщи Sputnik.

Информацията е на директора на руския департамент за общоевропейско сътрудничество Андрей Келин. Някои медии съобщиха, че ракетните комплекси може да са част от разговорите по време на съвета НАТО – Русия в Брюксел.

„Няма да говорим за това“, заяви Калин.

Според него на срещата ще се обсъждат наболели въпроси, засягащи и двете страни. Срещата ще е на ниво постоянни представители. Сергей Лавров вече заяви, че за разлика от САЩ, Русия разполага оръжие само на своя територия. От Русия обявиха опасение за налагането на военни батальони в балтийските държави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tots

    67 8 Отговор
    Ние стоян,коня,Асан,Дитка,Кирю и сие,искаме обяснение,защо Русия разполага войската където иска,при това на собственна територия

    То бива руска агресия,ма това на нищо не прилича
  • 2 Емигрант

    45 9 Отговор
    Русия има всичкото право на света да се въоръжава с най мощните оръжия,докато по границите й са плъзнали плужеци и твари мръсни.докато на слугите на америка не бъде начукан фасона,така както им го нач.каха 45г.няма да има мира.това напрежение,което създават слугите на соросоидите скоро ще им се върне тъпкано,след като не искат да прозрат кой е истинския им враг.да живее единствения разумен и мъдър политик Путин!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 смехорани

    8 31 Отговор

    До коментар #2 от "Емигрант":

    Русофилистико-емигранте, надявам се да си емигрирал в Сибир и да не се връщаш. За какво нач.кване ми говориш при условие, че след 45 г. конфронтация жалките създания СССР и СИВ фалираха и заедно с Варшавския договор се разпаднаха. Точно Путлер заграби и плъзна по чужди територии и подсилването на някои държави членки на НАТО е в отговор на това и то по тяхно изрично настояване!!!! Смешни сте, ама много! Свободните държави от бившия соцлагер и бившите ссср-ки републики нямали право да избират на къде да вървят и къде да членуват! Движението на техника в рамките на един военен блок било агресия, сякаш са ги разположили в самата Русия. Влизането на кораби в Черно море, където от 6 държави 3 са натовски и 2 прозападно настроени също било нередно и всеки път се реагира с истерично лаене. Ха, смехорани......
  • 5 Шляхтиц

    16 8 Отговор
    Всяка епоха, всеки народ, всяка държава искат своите ръководители. Американците се намесиха на всякъде по света със самочувствието на най-правилната държава на планетата. Не е случайна омразата на много народи към тях. Едни от най-коварните и жестоки атентати са насочени към тях. Много е лошо, че винаги загиват невинни хора. Разполагането на натовски войски в цяла източна Европа според моето скромно мнение е умопомрачителна игра с огъня. Дано не става война, но ако все пак стане, искам да видя, макар и на видео, РУСКО Знаме на белия дом и Пентагона.

    Коментиран от #6

  • 6 antimediator

    4 13 Отговор

    До коментар #5 от "Шляхтиц":

    Всички които сте свързани с " руската идея" сте психично болни или платени, друго обяснение няма.
    Руския империализъм е бита карта и тепърва ще го осъзнавате.
    Руския народ много добре го разбира, защото ниският стандарт на който е обречен е цената на тези демонстрации на сила.
    Само , че при 190 долара минимална заплата какво още може да му вземат ?!
  • 7 Kcaniba

    7 1 Отговор
    Русия е виновна за това, че съществува до новите бази на САЩ и НАТО в източна Европа!!!!
    Това е руска агресия - Русия!!!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания