Last news in Fakti

31 Март, 2017 15:05 1 679 12

Орбан: Идва инвазия от мюсюлмански имигранти

  • виктор орбан-
  • имигранти-
  • унгария

Той заяви, че границите могат да бъдат защитени

„ЕС трябва да се защити от предстоящата инвазия от мюсюлмански имигранти.“ Това беше заявено от унгарския премиер Виктор Обран, цитиран от European Western Balkans.

Според него приемането на имигранти е само краткосрочно решение на проблема с работната ръка и неправителствените организации.

„ЕС трябва да промени подхода си. Европейските лидери на трябва да действат със страх, че ще ги нарекат популисти. Ние трябва да защитим европейски християнски ценности.

Границите могат да бъдат контролирани напълно. Не вярвайте на тези, които отричат това. Ние защитаваме границите без помощ от ЕС и това е доказателството, че можем да се защитим“, заяви Орбан

По-рано той атакува и дейността на Джордж Сорос в своята страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    20 1 Отговор
    Такива хора ни трябват в нашия парламент ,ама нямааа...Жалко...

    Коментиран от #2

  • 2 Тука има тука нема

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Брат ми":

    "Такива" хора има, но са малцинство защото е "не такъв" електората в РБ
  • 3 кроко

    6 5 Отговор
    Не мисля че в Европа има проблем с работната ръка! Проблема е че големите концерни и работодатели искат да плащат ниски заплати за да могат да са максимално конкурентоспособни и да станат монополисти в областта си, че и експанзия извън Европа да правят. Освен това ще спечелят и от сякаш магичното увеличение на собствените им пазари, където са вече наложени, като населят тези пазари с повече потребители от мюсюлманските страни. Много по-лесно е от колкото да навлизат на нови пазари.

    Коментиран от #4

  • 4 кроко

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    Стига си ревал, кът вдовица, щото у тойта русландия е абслютно същата ситуация и даже малко по лошо !Многомилионната армия гастърбайтъри от Средна Азия (узбеки, киргизи, таджики) се труди за по ниски заплати в строителството и сферата на услугите ! А в същото време има безработица сред руското население, защото ако на мястото на всеки един чучмек, работи руснак, на него ще трябва да му се плаща по голяма заплата и работодателя естествено губи от печалбата.

    Коментиран от #5

  • 5 кроко

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "кроко":

    ссс-ъселчо, аз рева за Европа и България! Ти, освен за Русия и путиноидите, не съм прочел за нещата друго да пишеш, така че отивай да им даваш акъл на руснаците на място. Тук в този сайт едва ли ще те забележат какъв капацитет си! Другия вариант е да си намериш работа и да си взимаш редовно хапчетата!

    Коментиран от #9

  • 6 8888

    4 3 Отговор
    А пък ний ше си ги взимаме нов внос направо от турцийъ. Сакън да не ни изпреварят.
  • 7 БАЛКАНСКИ

    2 6 Отговор
    УРБАН НЕ ИСКАЛ АРАБИ, АМИ ДА МУ ПРАЩАМЕ НЕГРИ. ,ИЛИ КЕТАЙЦИ. А ДА НЕ СЕ ПРАИ НА ГЯВОЛ. МОГА ДА МУ ИЗПРАТЯ ГОТОВ НИГЕРИЙСКИ ОТБОР.
  • 8 Трол

    10 2 Отговор
    Нямам нищо против от един нов фюрер та бил и той унгарец.
  • 9 кроко

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    Ревеш ти, знам те аз теб за кво ревеш, за жълти купейки, виеш тук кът гладен вълк по цял ден !
  • 10 ТРОЛЧИК

    0 1 Отговор
    ЛАПКА , ЩЕ НИ ДОВЪРШИ , СВИКВАЙТЕ .
    Приятелите му от ПЕТРИОТИ
  • 11 реален

    7 1 Отговор
    Прав си, г-н Орбан! Постъпихте умно. Глобалистите не им дреме за нас хората тук, те преследват своят свят без граници, без пречки за тях, къодето да са си на трона и да ни налагат своят кеф. Останалите приказки са само лъжам та мижам и средство за постигане на целите. Ако искаха да сме добре, нямаше да ни налагат геноцид с мижави доходи, с имигранти и убийци на нас политици.
  • 12 Хасан

    0 0 Отговор
    Тия пък са най порнографската нация в Европа,секс дестинация ама говорят за ценности
Новини по държави: