Last news in Fakti

7 Април, 2017 18:23 3 411 14

Пентагонът: Само една ракета не порази целта (ВИДЕО)

  • сирия-
  • хомс-
  • атака-
  • сащ-
  • пентагонът-
  • русия-
  • башар асад
Пентагонът: Само една ракета не порази целта (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Американски военен източник съобщи, че 58 от 59-те ракети, изстреляни по сирийската авиобаза в Хомс, са улучили предварително зададените си цели, предадоха "Ройтерс" и Си Ен Ен.

По първоначални оценки една от ракетите е дала дефект, каза той. По думите му ракетите са поразили голям брой летателни машини и укрепени хангари и са унищожили зоната за зареждане с гориво.

Руски средства за контрол са установили, че само 23 от изстреляните 59 крилати ракети "Томахок" са ударили базата, каза по-рано говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков, цитиран от ТАСС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    24 15 Отговор
    Вече има видео в нета-там специално броят попаденията.Общо са 23-факт.

    Коментиран от #4

  • 2 kcaniba

    28 13 Отговор
    Някво село са нацелили - 4 деца и 5 възрастни са загиналите.
    Точно и в целта!!!
  • 3 смотен путин

    16 25 Отговор
    ФАКТ Е ЧЕ РУСКИТЕ ПРОТИВОРАКЕТНИ УСТАНОВКИ СА НЕ СПОСОБНИ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯН НА ТОЛКОВА СТАРИ КРИЛАТИ РАКЕТИ КАТО ТОМАХОК!!!
  • 4 реалист

    19 8 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    Това сериозно ли го казваш ? Ами ако на съответното видео не е хванало началото на бомбардировката, или пък не е стигнало до края ? Страшно доказателство

    Коментиран от #5

  • 5 бате Владо

    21 8 Отговор

    До коментар #4 от "реалист":

    абе някой лъже ама кой ли е.......аз лично мисля че е лъжливото краварче, на тия мръсни американски мърши изобщо не може да им се вярва.......ама споко, той Путя ще ги научи да броят........потопените си кораби и свалените самолети

    Коментиран от #10

  • 6 onq s konq

    6 17 Отговор
    Освен поразяването на целта,нападението е и с тренировъчна цел ,т.е. да се изпробва точността на ракетите в бойни условия.Та от всичките ракети дори 5-6 са достатъчни за унищожението на съоръжението,но възможно е американците да не разполагат с абсолютно точното разположение на целите и да са се спрели на варианта "бомбен килим" за да не пропуснат.А иначе КОЙ ОСВЕН НЯКОЛКО ВИСШИ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ ЩЕ ЗНАЕ ТОЧНО КОИ СА ЦЕЛИТЕ,та да се произнася кои ракети са поразили целта?И пак повтарям-акцията в голяма степен е тренировка и военните могат да си позволят дори на голо поле да избродират подписа на Тръмп!
  • 7 до бате Владо

    4 19 Отговор
    Ти сериозно ли разсъждаваш по този начин , Путин нищо няма да направи,има поне малко здрав разум ,за да разбере, че срещу ръжен не се рита.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 наблюдател

    16 2 Отговор

    До коментар #7 от "до бате Владо":

    Постановката със зарина си свърши работата.Обвиниха Асад изстреляха ракети,дали са улучили нещо и какво няма да се разбере.Важното е Тръмп да изпъкне пред тъпия американски избирател като решителен борец за демокрация.Естествено много внимаваха да няма пострадали руснаци защото щяха да принудят Путин да отговори,а той има средствата да потопи корабите изстреляли ракетите.А това вече щеше да е ескалция на конфликт с непредвидими последствия.
    Да се надяваме на здрав разум защото оръжията и на двете свръх сили са достатъчни да унищожат живота на земята многократно.
  • 9 бате Владо

    18 6 Отговор

    До коментар #7 от "до бате Владо":

    напротив, ще направи. Явно е дошло време за директен сблъсък и той ще стане съвсем скоро. И Русия ще победи, бъдете сигурни в това, каквото и да разправят платените краварски тролове. САЩ са смешници и това ще стане ясно на абсолютно всички, балонът ще се спука много бързо.
  • 10 реалист

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "бате Владо":

    От тази сутрин "Имиджсат Интернешнл" (ISI) Израел е публикувал на сайта си сателитни снимки с пораженията в базата. Поразени са 44 обекта ,но по масивните сгради с повече от една ракета.

    Някой лъже -някой мнооого комплексиран
  • 11 Бай хой

    7 3 Отговор
    Тазчиието разрушаване са нужни повече от половин тон троти. Явно е кой лъже.

    Катър за тренировъчни цели биха могли да използват обстрел на новите сгради построени на мястото на кулите близнаu хем са свикнали хем щяха да обвинят ун и да го нападнат и у ият.трин публикувам информация че 58 томахоки по 500 кг. тротил прави около 28 тона тротил. Ако бе така нямаше да остане камък върху камък. Големи сгради на територията на базата не са поразени още по малко пък такива за чиие

    Коментиран от #12, #13

  • 12 реалист

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "Бай хой":

    Няма какво да опяваш наизуст с опорни точки . Ето я снимката -брой

    http://www.vesty.co.il/articles/0,7340,L-4946758,00.html
  • 13 onq s konq

    3 8 Отговор

    До коментар #11 от "Бай хой":

    Направо ме смайваш с тротило-бакалските си сметки:)И понеже бавно мислиш,ще ти го напиша бавно:Според официалната информация на Пентагона САМО 1 РАКЕТА НЕ Е ПОРАЗИЛА ЗАДАДЕНАТА Й ЦЕЛ.Това е без значение как звучи в ушите ти,защото ПРОСТО НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕШ КОИ СА ЗАДАДЕНИТЕ ЦЕЛИ!Бе ти "логика" знаеш ли кво е бе Хой такъв сплескан?!А че някакви сгради били пощадени...Ами нали официално Америка съобщи,че са ПОЖАЛЕНИ РУСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ПРЕБИВАВАЩИ В БАЗАТА и точно тия сгради може да са били обитавани от тях!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.