Last news in Fakti

10 Април, 2017 07:16 2 012 6

Тилърсън: Русия се провали със Сирия

  • рекс тилърсън-
  • русия-
  • сащ

Според него страната е трябвало да предотврати химическите атаки от страна на сирийския режим

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън разкритикуа Русия, за това, че не е предотвратила химическите атаки от страна на сирийския режим срещу цивилни, съобщи Fox.

"Ако не спазваш междуародните споразумения и застрашаваш другите, ще трябва да получиш отговор. Русия пое ангажимент да осигури унищожението на химическото оръжие в Сирия. Нейният провал в това, доведе до химическите атаки.

Американската атака дава ясно послание. Други страни трябва да разберат, че също не могат да си позволят такива дейстия. Ние продължаваме да работим по случая", заяви Тилърсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостът

    22 4 Отговор
    Рекс е име на куче.Каквото му кажат това прави.По време на Майдана ,,руснаци стреляха по украинци,руснаци свалиха пътническия самолет,,и още маса и обвинения,да ама не.Техните терористи си го пуснаха да има причина да реват срещу Русия.Така действат САЩ.
  • 2 8888

    18 4 Отговор
    Безумна наглост.Тези идиоти ще запалят света. Въобразяват си, че нормалните хора ще им повярват. Шайка алчни престъпници, самообявили се за световен елит.
  • 3 БУК

    11 4 Отговор
    Провалиха се, ама бабинатата ти трънкина!
    Май блещиш глупости защото няма какво да кажеш за о.раните си гащи!
    Че е куче, куче е! Ама и много мастии му слушат простотиите и няма какво да направят!
  • 4 empire strikes back

    6 2 Отговор
    Скоро и кучето, и господарите му ще ядат дървото. Руснаците няма да им цепят басма на тия, Иран и Китай също.
  • 5 Гого

    1 0 Отговор
    Като ги гледам Американците от половин година се опитват да превземат Мосул тръгнали да дават съвети. Нападат само малките страни защо не отидат до Индия и Китай?
  • 6 Г О С Т

    3 1 Отговор
    Ч Е Т Е Т Е - ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА! ЖЕРТВИТЕ В СИРИЯ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ - КЛИП РАЗКРИВА ЧУДОВИЩНАТА МАНИПУЛАЦИЯ... В НЕГО ЩЕ ВИДИТЕ КАК УМРЕЛИТЕ ЩАВАТ ПОД ЧАРЩАФИТЕ...