Last news in Fakti

15 Април, 2017 14:12 1 633 6

Свалят жена от самолет заради хиджаб (ВИДЕО)

  • самолет-
  • хиджаб-
  • жена

Това е станало на летището в Рим

Жена публикува видео, в което служители на летището в Рим я свалят от самолет, защото тя отказва да свали своя хиджаб, съобщи Life.ru.

Жената е от индонезия, но живее в Лондон. Инцидентът е станал на летище Чампино.

Служителите на летището са обяснили на жената, че не могат да са сигурни, че тя не крие нещо под хиджаба, си. За това и са я помолили да го свали.

Жената била свалена от самолета и си купила нов билет от летището Фумичино. При проверката там обаче се съгласила да си свали хиджаба, за да докаже, че не носи нищо опасно.

В същото време шофьор в Германия може да получи глоба от 10 000 евро, защото е отказал да качи бременна жена с хиджаб. Това е станало в град Емден. Води се разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CL500

    29 0 Отговор
    Много взеха да експонират нещата. В този случай няма нищо нередно или сензационно. Да не говорим, че тая забулената си позволи да пипа ръцете на служителката, тя да не и е комшийката отсреща... На 99% всички атаки са от мюсюлмани и , ако щат да крякат, заслужили са си подозренията и отношението. А ако не им харесва и са угнетени - или си стоят в техните държави, или ако са тукашни, ще се съобразяват и подчиняват на нашите норми и правила.
    Да не говорим и, че и искаха само да го свали да я проверят и толкова, да не са я карали случайно да целува кръста и Библията...?!? Все едно една жена да отиде при гинеколог и да каже - ами срам ме е. Ами като те е срам, си стоиш вкъщи и не се лекуваш. Така и тука, ако не искаш - стоиш си вкъщи и не се приобщаваш. И без това религиозността е преди всичко духовно състояние, а не показност.
  • 2 Кики

    4 4 Отговор
    Все пак дамата от самолета е взела правилното решение.
  • 3 европа

    27 0 Отговор
    Не разбирам какво не им е ясно на всичките тия забулени и запердени хора, казва ви се,че тук закона не позволява да минавате така контол поради ред причини за безопастност, а тия вдигат скандали,че им се нарушавали правата,ама вие сте в държава с други права,съобразявате се като ходите по другите държави с местните закони, у вас може да е законно да си заколиш жената,щото била погледнала друг мъж,но в цивилизованите страни това не е.Като не ви харесва отношението що идвате тука бе?
  • 4 шшш

    12 0 Отговор
    И днеска ли трябва да ни облъчват с тези забулени и грозни чували ,които носят на тиквити си..егати прости и тъпи...отгоре на всичко налагат тяхното свинско държание,хем на гоСти ,хем не спазват правилата на нормални общества. Да ги изпратят обратно в кочината...
  • 5 Milen Vassilev

    2 1 Отговор
    ..-Радостъ за Антрополога(д-р.Йозефъ Гьобелсъ)..!
  • 6 Висеранапарцала

    4 0 Отговор
    Браво
Новини по държави: