Last news in Fakti

23 Април, 2017 18:14 3 413 11

Обирите и побоищата от мигранти в Германия растат

  • бежанци-
  • германия-
  • обири-
  • побой-
  • мигранти-
  • престъпления

В различни престъпления са били заподозрени общо 174 438 мигранти

Обирите и побоищата от мигранти в Германия растат - 1
Снимка: БТА/ AP

Броят на мигрантите, заподозрени в престъпления в Германия, е нараснал миналата година с 52,7 на сто в сравнение с предходната. Това пише вестник "Велт ам зонтаг", като цитира полицейски доклад, обобщаващ криминалната статистика за 2016 година.

Очаква се вътрешният министър на Германия Томас де Мезиер да представи официално новите данни в понеделник.

В различни престъпления са били заподозрени общо 174 438 мигранти. Делът им в общото население на Германия - близо 82,2 милиона души, не е голям - по-малък от 2%.

Мигранти са обаче извършителите на 35,1% от всички джебчийски кражби в Германия и на 11,3% от домашните обири. На тях се падат и по 14,9 на сто от всички сексуални престъпления и от инцидентите с нанасяне на тежки телесни повреди. При това не са обобщавани данни за редица нарушения - например нелегално влизане на германска територия.

Статистиката обхваща бежанците и кандидатите за бежански статут в Германия, също и мигрантите, незаконно влезли в страната, уточнява вестникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    22 10 Отговор
    Само 15% от всички сексуални престъпления се дължи на стъкмистиката, която третира поглеждането на женски задник или бюст за сексуален тормоз към жените и много мъже си го отнасят в съда! Да живее либерастията и западнАЛите ценности!

    Коментиран от #2

  • 2 Киро

    9 35 Отговор

    До коментар #1 от "кроко":

    Глей си калната дупка Расия бе, кво пак в паницата на големите зяпаш!

    Я виж, че в калната дупка Расия е най-големия брой наркомани на хероин на глава, за алкохолици и проституция пък да не говорим, тръгнал да богатите държави акъл да дава!

    Коментиран от #3

  • 3 Либеро

    15 6 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Ха така, Киро, кажи му го. Нека да си оте_ат на воля тия измъчени хорица, и за крадене има доста, да запомнят що е то европейски ценности.
  • 4 Диди

    7 16 Отговор
    Престъпност има навсякъде,и в Германия.Германците си живеят добре.Но да се плюе постоянно по Германия,не е редно.Вземете и се огледайте около вас какво става.Германците ще се справят и с това.С тяхнато култура и отговорност са постигнали това,което днес е,,Германия,,.
  • 5 Хопа

    7 13 Отговор
    Бравос ДИДИ. Проблемът в германия има решение, а проблемът на ушанките , не .
  • 6 призив за промяна

    31 0 Отговор
    Българи! Може да направите първа стъпка! Аз спрях да си купувам дюнери, направете го и вие. Освен всичко е гнусно да гледате как капе пот от челата на дюнерджиите в дюнерите ви. Последвайте ме!

    Коментиран от #7

  • 7 Azazel

    3 11 Отговор

    До коментар #6 от "призив за промяна":

    Мисля, че повечето хора продължават да не разбират какво означава "мигранти" и веднага си представят араби, но всъщност и българите, които живеят в Германия са мигранти. Именно нашите (заедно с румънските) имигранти там са сред най-активните джебчии, а като стане дума за нанасяне на тежки телесни повреди, няма как да не се сетим за онези прочути нашенци, които ритнаха момичето по стълбите в метрото... Така, че, не бързайте да вините арабите и баба Меркел, че ги пуска, защото, ако иска да се пребори с престъпността, наред с арабите, трябва и нашенците да изрита...
  • 8 fuhrer

    8 2 Отговор
    Хайл Хитлер
  • 9 Скептик

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: В различни престъпления са били заподозрени общо 174 438 мигранти. Делът им в общото население на Германия - близо 82,2 милиона души, не е голям - по-малък от 2%.
    .....................................................
    Да, но два процента от 82 милиона са 1 640 000. Или излиза, че всеки девети имигрант е заподозрян в престъпление. Като прибавим премълчаните посегателства като безнадеждни за оплакване, значи са си вкарали криминален контингент, а не инженери.
    Какво мисли Дойче Веле?
  • 10 Гост

    9 2 Отговор
    Кирчо ,ти бил ли си някога в Русия , та пишеш такива глупости. Много ми е забавно и смешно като чета такива коментари от хора който не са излизали от село . От четири години ходя на почивка в Русия , дори си купих апартамент в град Воронеж ,и няма нищо вярно от тези гпупости където ги пишете. Няма такава чистота и красота , много рядко може да видиш пиян на улицата и то в късните часове на денонощието. Един наркоман не съм видял за четири години. Ти ако се друсаш, и ти се привиждат наркомани и кални дупки на село е отделен въпрос.
  • 11 Нафарфорий

    9 0 Отговор
    Предлагам интеграция в стил коза ностра който не слуша - куршум в главата!
Новини по държави: