26 Април, 2017 15:48 3 517 14

Изтребител МиГ-31 се разби в Русия

  • русия-
  • миг-31-
  • изтребител

Пилотите се издирват

Изтребител МиГ-31 се разби в Русия - 1
Снимка: Wikipedia

В района на езерото Байкал се е разбил изтребител – прихващач МиГ-31, съобщи РИА Новости.

Той е катастрофирал в района на Бурятия. Инцидентът е станал на полигон над безлюдна местност. Смята се, че пилотите са успели да се катапултират преди сблъсъка.

В момента военните провеждат спасителна акция. Според експерти възможни причини за аварията са три: повреди в енергийната система на самолета, в хидравличната система и в двигателите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    32 5 Отговор
    Дано летците да са живи и здрави!
  • 2 Реалист

    22 22 Отговор
    Не може да бъде - тва "летучии сундук" ли е или Миг? Че и двама нещастника вътре... А какво ако е "човешка грешка" а не отказ на система?
  • 3 я руский

    9 29 Отговор
    опят гнусна соросиодна пропаганда.
  • 4 Нестор Махно

    26 25 Отговор
    Чуха за Ф-35 и сами взеха да падат :V :V :V
  • 5 неплатен соросоид

    22 13 Отговор
    Това е гнусна соросоидна пропаганда, спусната от укрите получеловеци! Рускийте самальоти е невъзможно да падат. Те могат да летят постоянно и кацат само за да пикаят пилотите!
  • 6 Абе празни кратуни сте

    16 16 Отговор
    Като чета някои от коментарите отново разбирам защо са толкова първични и елементарни подлогите на Сорос--просто са кухи...Радостта от падналият самолет им носи нечуван оргазъм ....Това показва ясно колко първосигнални са и че няма спиране за свещенната им тъпотия..--запомнете едно--само този който не е падал-няма как да се изправи....Но едва ли ще го разберете...

    Коментиран от #8

  • 7 Бай хой

    13 15 Отговор
    Мисля че миналата седмица имаше новини за инциденти с хамерикански самолети в щатите. Тогава никой не си позволи да злорадства. Явно патриотите винаги са достойни хора а продажните подлоги са и отрепки.
  • 8 Нестор Махно

    14 10 Отговор

    До коментар #6 от "Абе празни кратуни сте":

    Баш ме брига за руската кошница , но пък да гледам мурзилките -"патриоти" как се гърчат в нещастието си е безценно.
    Ама много гърч ви предстои -да си знаете
  • 9 Гост

    11 11 Отговор
    Най бързият изстребител прехващач на планетата! Максимална скорост над над 3 Мах. Около 3600 км/ч. Страшилището за Ф 22! С Полет в стратосферата той се спуска от 30 км височина като орел тръгнал за лов на врабче Ф 22 с таван на полета 20 км! Американските пилоти се страхуват най много от него!

    Коментиран от #10

  • 10 Бащицата Махно

    6 13 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Това е олекотен вариант на Миг -25. Който беше много калпав. Другото обаче,което си го писал -няма нищо общо с авиацията. Все едно нещо от Нешънъл джеографик ми разказваш за керкенези. От 30 км . височина ,за да се спусне на 20 - за това нещо му трябват радари-за да знае къде му е целта.А неговите са зле. Ф-22 е стелт. И то е много стелт -в Сирия го уставовиха руснаците,когато беше летял под един Су-35 за да му снима въоръжението , и Су то не е предполагал за присъствиено му.Така че такава битка няма да се развие според твоите очаквания.Нито скоростта може да го спаси ,нито тавана на полета.
    Освен това-в Русия не го смятат за чак толкова добър , Су 35 им е най добрия самолет в момента.
  • 11 Гост

    9 8 Отговор
    Да няма да споря с неразбиращи радара на Миг 31 е най мощния от тези на другите изстребители! Много по мощен от Ф22! Русаците откъм радар са направили МИГ с възможностите ма Ауакс! Миг 31 може да командва есадрили от Су-та и Миг-ве!! 4 изстребителя покриват фронт 1200 км виждат на 600 км . и Фа те светна на фона на земята ф 22 съвсем не е невидим! Реалната площ на разсейване на Ф22 е най малка отпред! Тоест сравнително невидим при центтално засичане а отгоре ха ха е като на тепсия!
  • 12 Марчо

    11 3 Отговор
    Пичове! Руските самолети летят. Не са като нашите самолети, дето се броят на пръстите на едната ръка. Много летателни часове, естествено водят до по-голям шанс за някаква грешка. Дали ще е в самия пилот, или в техниката, това е без значение. Ако един самолет лети 20 часа ще има по-малък шанс за някакъв проблем, но ако има 20 000 часа има много по-голям процент шанс да падне. Проста аритметика. Часове и часове летене. Така се раждат АСОВЕТЕ.
  • 13 Махно

    4 4 Отговор
    Зарежи човече -зарежи -не знам ,дано поне добре да плащат ,щото иначе нещата са тройно критични

    Но понеже виждам ,че разбираш ,ще ме осведомиш ли колко точкова е решетката на радара му. Или на китайски ти говоря :D
  • 14 666

    1 1 Отговор
    не е радост, че е паднал, а показва колко са изостанали - а имат претенции да са велика сила
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания