Last news in Fakti

3 Май, 2017 13:46 2 080 23

В Полша арестуваха нощен вълк

  • полша-
  • нощни вълци-
  • мототористи

Той е задържан за нередовни документи

В Полша арестуваха нощен вълк - 1

Властите в Полша са задържали моторист от клуба „Нощни вълци“, съобщи РИА Новости.

Това беше обявено от лидера на местния клон на клуба Дариуш Качмарчик. На 27-ми април от клуба стартираха обиколката „Пътят на победата“. В Полша конвоят пристигна в неделя.

Задържаният се казва Николай Логинов. Той е бил задържан заради невалидна виза.

От „Нощните вълци“ обявиха, че разполагат с всички необходими документи и шенгенска виза. Руският посланик вече е бил уведомен за случая. Според организаторите всички документи на Логинов са били редовни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марш в евразия

    16 24 Отговор
    Изритайте обратно в сибир! GOU back sibir!

    Коментиран от #4, #5, #10, #19

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 valvesto

    12 10 Отговор
    Има логика,че руснаците ходят по местата,където са побеждавали германците.Обратната логика,германците не ходят по местата,където са яли бой от руснаците.

    Коментиран от #21

  • 4 марш в гейропа

    13 14 Отговор

    До коментар #1 от "Марш в евразия":

    gou back на село ;)
  • 5 справедлив

    11 13 Отговор

    До коментар #1 от "Марш в евразия":

    Пич,много си се сбъркал с това "евразия"....И ще ти обясня защо: Според Блумберг точно Азия става основният двигател на световната икономика и финансовият световен капитал.Реално погледнато,дълговете на Запада са огромни-а азиатските държави нямат дългове и са още повече кредитори на Запада..Бъдещето е за Азия и включително Русия....Това не е мое мнение-а на световни анализатори,които имат много по-трезво виждане на ситуацията...--Та скоро ще пишем-марш на Запад.....
  • 6 гост 2

    16 10 Отговор
    “... Той е бил задържан заради невалидна виза...“ точка- това казва всичко! Невалидна виза = незаконно влизане в държава -член на ЕС. Толкова елементарни хора са тези руснаци- наглостта им стига до там, че с нередовна виза да влизат на територията на държава- член на ЕС, като преди това са обявили същата тази държава за враг на русия- http://btvnovinite.bg/article/svetut/vladimir-putin-obarna-ruskite-raketi-kam-rumanija-i-polsha.html Владимир Путин обърна руските ракети към Румъния и Полша Причината - двете страни приели ПРО бази на НАТО... Значи- понеже Полша и Румъния се ЗАЩИТИХА с АМЕРИКАНСКИ ПРО ЩИТ!!, те станаха цели на руските ракети...Луд руснак- защитата и отбраната на 2 държави с ПРО щит било начин да се осъществи НАПАДЕНИЕ над русия! Само руски кагебеец е способен на такова абнормално съждение! А в същото време русия СЕ ХВАЛИ С НОВИТЕ СИ СМЪРТНОНОСНИ ОРЪЖИЯ И КАК УВЕЛИЧАВАЛА ПРОДАЖБИТЕ ИМ В ЦЯЛ СВЯТ И КАК ЩЯЛА ДА НАНЕСЕ ПРЕВАНТИВЕН ЯДРЕН УДАР ПО ДЪРЖАВИТЕ ОТ НАТО! Явно в русия психичноболните стават президенти на русия...

    Коментиран от #7

  • 7 дамммм

    9 15 Отговор

    До коментар #6 от "гост 2":

    А на бас,че после ще излезне,че визата му е редовна.Просто поляците се правят на герои-видиш ли големите европейци...

    Коментиран от #9

  • 8 Капиталист

    7 15 Отговор
    АААуууууууууууууууу--един рокер е заплаха за Европа..хххааххаааааахххаааа......Ляките напълниха памперсите от 50 рокера....
  • 9 гост 2

    12 5 Отговор

    До коментар #7 от "дамммм":

    А на бас, че после ще излезе, че ДЕЙСТВИТЕЛНО визата му е била нередовна? Визата не е като вербалните лакърдийки- казал- рекъл. Визата е писмен документ, върху който трябва да има точно определени от една държава обозначения! И без да му рутят визата, ако искат , поляците могат да го обявят за нежелано лице в Полша и пак да го екстрадират от територията си- защо да се обосновават с “нередовна виза“?

    Коментиран от #11

  • 10 ти да е и да си европец

    7 12 Отговор

    До коментар #1 от "Марш в евразия":

    Шенгена още ти виси пред носа, щом те видят че си Вулгаристанец. Огранчения за производство и износ, щтом сме от Вулгаристан. Станахме като магарета с букаи', крачка неможем да направим сами но единстен "ПРОГЕС"имаме в ДЪЛГОВЕТЕ! С какво сме по-дбре от тях?
  • 11 калъч

    8 8 Отговор

    До коментар #9 от "гост 2":

    Охиииии-да беше така информиран и за талибаните които заляха Европа-минали са 10 граници незаконно-ама на-видиш ли рокера ти пречи...Нищо-като ти сложат чалмата на кратунделата-тогава ще се сетиш....

    Коментиран от #13

  • 12 отвратен от тъпотии

    4 10 Отговор
    НИЩО-нека да минават границите главорезите от ИД-та да останат доволни евро-гейците.
  • 13 гост 2

    8 8 Отговор

    До коментар #11 от "калъч":

    ИнформиранА съм за много неща. Разликата между мен и теб е, че аз като юрист съм професионално информирана за повече неща от теб, защото имам достъп на български език и до законите на ЕС, и до българските закони. Чета, следя и съм запозната със събитията.

    Коментиран от #14

  • 14 айде сега пЪк ти

    6 11 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    И като си информиранА защо плещиш простотии тук-видяла си документите на рокера???-НЕ..еми тогава си седни за Д-то (надявам се че е прекрастно) и изчакай развръзката на случая-цуц....

    Коментиран от #15

  • 15 гост 2

    10 4 Отговор

    До коментар #14 от "айде сега пЪк ти":

    Кое точно са “простотии“- фактът на изявлението на полските власти, ли? Полските власти са дали това изявление! Защо да грешат умишлено, след като има много по-лесен начин за екстрадирането на ВСЕКИ чужденец от територията на държава- член на ЕС? Ще ми отговориш ли на този въпрос?:)

    Коментиран от #16

  • 16 айде сега пЪк ти

    2 13 Отговор

    До коментар #15 от "гост 2":

    И защо да вярвам на полските власти-а не на организаторите на мото похода?? Само защото са поляци???--еми ето ,че организаторите казват -документите са в порядък...Значи ще има по-нататък развитие на събитията-сега схвана ли????

    Коментиран от #17

  • 17 гост 2

    11 5 Отговор

    До коментар #16 от "айде сега пЪк ти":

    “...И защо да вярвам на полските власти-а не на организаторите на мото похода??...“ Ааа- това вече е съвсем друг, СУБЕКТИВЕН въпрос:) Вярвай, комуто си искаш:) Аз пък не вярвам на изявленията на граждани на държава, която от Крим е насочила ракети срещу България! Твоя работа си е на кого вярваш, но ИЗВЪН субективното ти лично отношение, има писмени документи, с които се доказва дали едно лице е влязло законно в една държава и законността на тези писмени документи НЕ СЕ определя от това лично ти на кого вярваш:)

    Коментиран от #22

  • 18 Sergiy

    9 3 Отговор
    арестуваха един чакал дребен, big deal )))) , не трбва да ги пускат изобщо. Шепа хорица, нямат работа и за дървени правят това, което има нарежда кремъл, това е ИСТИНАТА. P.S. Обаче как се активизираха, московитски тролчета ))
  • 19 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Марш в евразия":

    ''GOU back'' на училище, некадърнико
  • 20 Диди

    6 5 Отговор
    Всяка година..едно и също.Тръгват от Москва,за да стигнат до Берлин.Поредната простотия.Правят пропаганда на диктаторът Путин.
  • 21 Mercedes-Benz

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "valvesto":

    Да защото германците надживяха войната и гледат напред и работят за по-добро бъдеще на страната им. Докато на другите това им остана, да живеят в миналото и да пъшкат по времената на Съюза и как "пабеждали фашистом" с помощта на американци и англичани и Lend-lease програмата, мдааа... Ако я нямаше нея и омразните империалисти изхода от войната щеше да е друг! Абе да те питам Путин на каква лимузина се вози???

    Коментиран от #23

  • 22 Сибирь

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "гост 2":

    Абе, ти добре ли си ! ? Според теб тоя откъде е влязъл в Полша?! Бутал е моторът по някакви кози пътеки?! Или е минал на гишето на граничният контрол?! Акое имало проблеми с визата ,защо са го пуснали полските граничари? Или според теб никой не им е проверявал документите на границата?!
    БИла си юрист?! Че какъв юрист може да си ,че не си научила едно от основните правила - да не се изказваш без даси проучил нещата !
  • 23 Сибирь

    1 3 Отговор

    До коментар #21 от "Mercedes-Benz":

    Въобще цялата икономика на хитлр е изградена с американски пари! Отделно където му подаряват Чехословакия.
    А иначе Сталин трябваше да изпълни за германия и съюзниците и ,това което са готвили и вършили в СССР. Примерно от 4 000 000 закарани насила на работа в Германия половината умират,от 27 000 000 жертви 17 000 000 са ЦИВИЛНИ ! Сега пак обединена гейропа тръгва на война с Русия и Православието,но този път Сталин го няма ,а и руснаците вече не са толкова милостиви и състрадателни!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания