Last news in Fakti

11 Май, 2017 20:24 3 863 17

Турция тества ракета в Черно море

  • турция-
  • ракета-
  • черно море

Ракетата е производство на турската армия

Турция тества ракета в Черно море - 1

Турция е тествала първата балистична ракета, която е разработка на турските военни, съобщи Middle East Eye.

Ракетата „Бора“ е била тествана в Черно море край региона на Синоп. Информацията беше потвърдена от турския министър на отбраната Фикри Ишик.

От турската армия определят теста като успешен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ибрахим

    16 2 Отговор
    ъъъъъъъъъъ балистична ракета с обсег 280км.роска ти въобще четеш ли какво пишеш.

    Коментиран от #4

  • 2 Kcaniba

    12 5 Отговор
    Все едно "Квтюша" от ВСВ - балистична)
  • 3 гост

    18 2 Отговор
    :( Бог знае колко още делфини ще умрат... :(
  • 4 Патето Яки

    14 13 Отговор

    До коментар #1 от "Ибрахим":

    Ибрахиме балистична значи фърка в космоса на височина 50-100км и пада върху целта, тази е с малък обсег като нашите които ги нарязаха за да не плашат комшиите.

    Сеги очаквам Тръмп да им наложи санции и самолетоносач да паркира в Босфора да плаши Ердоганя.

    Коментиран от #11

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 bauman

    8 3 Отговор
    Какво се водите по снимката,ясно се пише за балестична ракета,а на който му се иска да вярва.....
  • 7 jambazina

    14 4 Отговор

    До коментар #5 от "ААА":

    Коджа бабаит султан йок акъл
  • 8 Бат Ваню

    11 8 Отговор
    ....Турция тествала ракета в Черно Море... ха ха ха..... ама срещу себе си ли? хаха.....Срещу Русия ли?... Срещу Евросъюза ли?.....
  • 9 onq s konq

    9 8 Отговор
    Така ще ни изпраска някоя ракета ако кривне неуправляемо към нас...После ше има "Извинявай комшу,ще си платим квото трябва,просто отървахме коня!"Дай боже поне да няма жертви,че поне да можем да представим нещата пред туристите като "суператракция",която те несъмнено дълго ще помнят.
  • 10 Ksanti

    5 7 Отговор
    280 km...? Голям прас....пародия на ракета.... Турците са 100 години назад и 50 години встрани от балистичната ракета... С тази тенекия могат само да си плашат гаргите по анадола...

    Коментиран от #17

  • 11 Ибрахим

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Патето Яки":

    акъла ти колкото на пати.значи викаш ще я вдигнем на 100км.у космоса че да може да падне на 280км.по далече.пак питам туй де го пишете четете ли го.

    а и нашите ракети де ги нарязахме бяха сс23 обсег 400км.и скъд обсег 600км.нищо общо с балистични ракети нямат.

    Коментиран от #12

  • 12 Ибрахим

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ибрахим":

    междудругото за да не изпадаме в излишна полемика роската си е редактирал статията и е премахнал част от глупостите де беше сътворил, но е оставил някаква си снимка там за цвят.там май ни кораба е турски ни ракетата балистична.поска да знаеш балистична ракета се изстрелва от шахта.верно руснаците и сащ имат и мобилни но турция едва ли(не говоря за американски базирани там)
  • 13 Хасан

    8 0 Отговор
    Вижте сега.. В НАТО производство и продажа на оръжие се прави преди всичко от западните страни -САЩ,Англия,Германия, Швеция и ти.н и сега Турция иска не да купува а сама да си произвежда кораби,подводници,танкове.. И ракети.. Тия които накараха България да си нареже ракетите и да разпусне армията са накарали Турция да си затвори фабриките преди 50 години когато е влизал в НАТО

    Коментиран от #15

  • 14 незнайко

    5 2 Отговор
    Веднага да бъдат предупредени както Северна Корея. За едни може а за други не. И не турците, а американците си тестват оръжията.
  • 15 незнайко

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Хасан":

    Сега като прочетах коментара Ви се досетих, защо който е влязъл в НАТО е бил разоражен. Много просто, по лесно се заробва ! Предтекста е, че НАТО ще го пази. Истината е, че НАТО това е САЩ.
  • 16 Хасан

    6 0 Отговор
    Това е идеята на НАТО.. Плащаш си вноска и те пазят.. Като мутрите едно време.. Или като васалните князе на Римската, Византийската, Османската империи.. Плащаш данък спокойствие.. И САЩ ако реши че Садам е злодея тогава всички трябва да се включим в тая война без въпроси
  • 17 ЗАПОЗНАТ

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ksanti":

    300 КМ Е ЗА ПРЕД МЕДИИТЕ !!! 300 КМ Е РАКЕТНАТА СИСТЕМА ЗА ИЗНОС А ОНАЯ С ОБСЕГ 1000 КМ Е ОТ ДРУГ КЛАС И ТУРЦИТЕ СИ Я ПАЗЯТ В ТАЙНА !!!ИНАЧЕ ЗА НАС И 300 КМ Е ДОСТАТЪЧНА ЗА ДА НИ ЗАТРИЕ !!! ТУРСКАТА РАКЕТА МОЖЕ ДА НОСИ И ТЕРМОЯДРЕНА БОЙНА ГЛАВА !!! ЦЪРВУЛИТЕ ОБИЧАТ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ НО И ЕДИН ДОМАТ НЕ МОГАТ ДА ОТГЛЕДАТ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНИ РАКЕТНИ СИСТЕМИ !!!ТУРЦИТЕ НИКОГА НЕ СА НИ ПРИЕМАЛИ НА СЕРИОЗНО !!! ЗА ТУРЦИТЕ НИЕ СМЕ НЯКОГАШНИТЕ РОБИ И ЗА НИЩО НЕ СТАВАМЕ !!!
Новини по държави: