19 Май, 2017 08:00 3 873 22

Украйна с доживотна присъда за престъпления срещу човечеството

  • украйна-
  • доживотна присъда-
  • готви

Законът беше предложен от министерството на правосъдието

Украйна с доживотна присъда за престъпления срещу човечеството - 1

Министерският кабинет в Украйна предлага в страната да се въведе доживотна присъда за престъпления срещу човечеството. Това обяви министърът на правосъдието Павел Петренко, цитиран от РИА Новости.

Проектозаконът вече беше одобрен от заседание на правителството и сега остава да получи одобрение от Министерски съвет.

Присъдата ще се използва за широкомащабни престъпления срещу гражданското общество, които са в противоречие с международното право.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АДВОКАТ

    40 23 Отговор
    Демек- ще арестуват руски войници, попаднали в плен и ще ги ползват да бачкат в урановите мини цял живот. Стига през това време Путин да не пребара някой техни и да се наложи да ги разменят..... Украйна е една безпринципна невъзможна за съществуване абсурдна държава.

    Коментиран от #4, #7

  • 2 Дедо Грую

    33 20 Отговор
    Това означава, че правителството трябва първо да се самоосъди.
  • 3 Скорпион29

    10 19 Отговор
    Второто хубаво нещо след жените в тази пропаднала държавичка.

    Коментиран от #5

  • 4 Sergiy

    15 14 Отговор

    До коментар #1 от "АДВОКАТ":

    ¡ А пак в московия сега има над 20 човека с по 20 години и повече затвор (режисьори, студенти и т.н.) те нямаха нищо общо с конфликта, ама московитска орда ги взема за да покаже че има някой. P.S. Тези които за вземани в плен, ги сменят, московити с Украинците-това е факт. а пак доживотна-това е правилно решение, а ти си пак "адвокат" би трябвало да знаеш, че при смяна, това не играе голяма роля, 20г. или доживотно, защото това е процедура, ама как да знаеш това, нали тролче с променящ ник, жалка работа ))

    Коментиран от #8

  • 5 Sergiy

    11 12 Отговор

    До коментар #3 от "Скорпион29":

    Ето ги, кой от всички е ксаниба )), или един ама за трима днеска? ;)

    Коментиран от #13, #16

  • 6 ТТТ

    17 9 Отговор
    Той Адвоката и двамата му клона оправиха вече проблемите в България и се заеха да дават мозък на Украйна... Мъка мъка, много сте зле, за 2 рубли се продавате. Айде пишете в теми, които касаят България, където се говори за нашите пенсионери, за нашите деца.. Или не ви е интересно, щото кой да ви плати за такива коментари :D :D :D
  • 7 Sergiy

    13 9 Отговор

    До коментар #1 от "АДВОКАТ":

    нали ("руски войници" няма там) това е "официална" версия на кремъл), нещо си объркал методички днеска ;))
  • 8 Българин

    16 16 Отговор

    До коментар #4 от "Sergiy":

    Еми да-навървиха ви го руснаците защото сте тъпи и нагли.Можехте да ги доите още години наред-а сега сте по-бедни и от африканските държави...И ако ме питаш мен-малко ви е...ако съм на мястото на Путин ще ви разсипя като държава-защото не заслужавате такава...

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Усраина

    4 14 Отговор
    Пууууу,бетери
  • 10 Sergiy

    12 14 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Не си Българин това е първото и ВТОРО-НЕ ТЕ ПИТАМ, продажник. тъпост и наглост е ВОЙНАТА, която московити ЗАПОЧНАХА, ама за такива като теб, това е "хляб". Твоята цитата: "ако ме питаш. Запомни-Аз продажници НИКОГА не питам!!

    Коментиран от #12, #17

  • 11 ТТТ

    11 8 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Българин бил, ай моля ти се :D Поне пиши без грешки, Българино. Отчаяно същество, което само кълне и желае на хората смърт. Аз път ти желая всичко да ти се връща на теб и близките ти :)

    Коментиран от #19

  • 12 Коци

    14 11 Отговор

    До коментар #10 от "Sergiy":

    Вие вече ни писнахте-само руснаците са ви виновни...Запомни че най лошото сами си го правите. Даже и на Запад им писна от вас...Вече ви режат и парите които ви бяха обещали--защото разбраха че сте крадци и се оправдавате с Путин--с една дума сте сополанковци ....

    Коментиран от #14, #18

  • 13 Скорпион29

    7 15 Отговор

    До коментар #5 от "Sergiy":

    Много ти е вътрешно: А Конче?
  • 14 ТТТ

    12 5 Отговор

    До коментар #12 от "Коци":

    Коци, нещо много еднакви правописни грешки правите с Българина. Да не сте учили в едно училище? :D
  • 15 нямам нищо общо тоо

    7 7 Отговор
    Росинеееееееее....... Абе със това заглавие прати Украйна във затвора бееееееееее
  • 16 Скорпион29

    8 14 Отговор

    До коментар #5 от "Sergiy":

    Много си малък дори за ордьовър не ставаш
  • 17 Уйобвай

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Sergiy":

    Айде бегай да бачкаш бе-кво си седнал по форумите да се пенявиш-работи в името на Украйна а не спами по цял ден тук-----може пък и да станете някога що-годе народ и държава...Добре че са били болшевиките та да ви направят държава..
  • 18 Sergiy

    11 9 Отговор

    До коментар #12 от "Коци":

    добре, последният отговор, защото виждам дойдоха всички (2-3) "работници" на московити. Запомни ЕДНО, всичко което случва/случваше в Украйна не се касаеше московия, обаче те решиха че могат: "новососия", "московитски мир" и т.н. да вкарват (своя ОРДА) навсякъде. Само че "россия" измислена от петър-1 преди 300г. НЯМА нищо общо с Русь, която Киевска. И последното, те започнаха (влезнаха в Украйна) тази шибана война и тя ще свърши, всичко свършва в този живот и тогава да видим.P.S. учудвам се, защо ли не ви (тролчета) интересува какво става в БГ? (никъде ви няма-статии за БГ ;) За 2016г. московити изхарчиха на такива като вас над 300млн$ интересно ми е, колко отделиха за вас тролчета? Въпрос е риторичен-не отговаряй!

    Коментиран от #20

  • 19 ьььььььььььь

    3 13 Отговор

    До коментар #11 от "ТТТ":

    Туту -руту -ту........
  • 20 ОФФФффффф

    8 13 Отговор

    До коментар #18 от "Sergiy":

    Еми имат московците пари-харчат...нали бяха фалирали бре? А сега пък ти се изкара че си русь.Айдеееее съвсем оплетохте жиците.

    Коментиран от #21

  • 21 Майка ти

    12 11 Отговор

    До коментар #20 от "ОФФФффффф":

    Имали пари СМЯХ! Всички пари които имат тея ги дават за външна политика и за да си държат сляп народа а Путьо ги "спасява" все от някакъв враг измислен,само и само те от страх да мълчат и да не си сменят властта.айда чиба в Россия не ви ща в родината си, продажници.
  • 22 Една българка

    7 9 Отговор
    След като прочетох коментарите имам чувството, че това са реплики на деца на бивши членове на БКП. Защо мразите Украйна? Украинците пострадаха от руския комунизъм също като българите.
    Преди години един румънец също се оплакваше от руския комунизъм като казваше: "Колкото по.близо да СССР, толкова по-зле е живота". Впрочем, като прочетох заглавието си помислих, че поводът светът да осъжда Украйна е заради Чернобил. Явно много малко прозрачност в информацията за Украйна идва до нас.
    Бъдете търпеливи с потъпканото от Русия население ...
Новини по държави: