Last news in Fakti

23 Май, 2017 00:15 2 292 1

Врани обявиха война на германци

  • германия-
  • врани-
  • болница-
  • прици-
  • рани-
  • война-
  • манхайм

Внимание, ядосани птици!

Врани обявиха война на германци - 1
Снимка: Wikipedia

Да те нападне птица не е особено срещано явление, но все пак са случва. Само в рамките на няколко дни обаче да има редица нападения е истинска рядкост.

Ядосани врани буквално обявиха война на жителите на град Манхайм, намиращ се в германската провинция Баден-Вюртемберг, съобщи ДПА.

Говорител на Университетската клиника в града разкри, че медиците са третирали множество рани на местни жители, които са били нападнати от врани.

Птиците са одраскали по главата много хора, и то в един определен район – близо до болницата. За щастие няма тежко пострадали, но сигналът е повече от ясен.

Според орнитолозите има логично обяснение за агресивното поведение на птиците. Близо до болницата те са създали свой хабитат с гнезда, където гледат малките си.

При приближаване на хора те виждат в тяхно лице опасност за средата си. Поради тази причина и атакуват, смятат експертите. Те посъветваха населението да бъде внимателно и в случай на нападение да размахва ръце, за да се предпази.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    1 1 Отговор
    Тия немците се излагат с тия гарги. Там са толкова много, че се чудя как се изхранват, не ми се вярва и на тях помощи да дават:))) Та да вземат пример от Враца Какво толкова ги глезят като всеки ден трябва са си мият колите от.......9536
Новини по държави: