Last news in Fakti

25 Юли, 2017 13:45 1 648 2

Нито един полицай няма да патрулира сам

  • румъния-
  • полицай-
  • патрул

Повод за промяната е инцидент, при който униформен в Румъния беше прободен смъртоносно по време на служба

Нито един полицай няма да патрулира сам - 1
Снимка: Shutterstock

Нито един полицай в Румъния вече няма да патрулира сам, заяви румънският премиер Михай Тудосе и допълни, че екипите трябва да бъдат сформирани от четирима души, предаде агенция Аджерпрес.

Казаното от премиера идва след като полицай в Румъния беше прободен смъртоносно по време на служба в полиция железопътен транспорт на гара Бурдужени в град Сучава в Северна Румъния. Извършителят на престъплението беше задържан.

От моя гледна точка, не желая повече патрули от един човек. Не може да се изпраща някой сам. Ще се пращат екипи, дори ако става въпрос за смесени екипи от полицаи и жандармеристи, каза Тудосе.

Премиерът обяви, че ще има среща с представители на Националния синдикат на полицейските агенции в Румъния, за да бъдат обсъдени правата и задълженията на полицаите и да се предприемат мерки, които да предотвратят ситуации като тази в Сучава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КУЧЕ

    2 0 Отговор
    БРАВО ТОВА Е ПРИМИЕР ЧУЛИ БОЙКО ЧЕТИ И СЕ УЧИ
  • 2 Гостенин

    1 0 Отговор
    Кога ще ги стигнем??
Новини по държави: