Last news in Fakti

28 Юли, 2017 19:15 2 626 13

Северна Корея изстреля ракета - Юли 2017

  • северна корея-
  • ракета-
  • япония

Тя е паднала в Японско море

Северна Корея изстреля ракета - Юли 2017 - 1
Снимка: БТА/AP

Северна Корея е изстреляла ракета, която е паднала в Японско море, съобщи „Гардиън“.

Информацията беше обявена от японския премиер Шиндзо Абе. Най-вероятно става въпрос за балистична ракета. Абе обяви, че страната му ще вземе всички необходими мерки, за да осигури сигурността на своите граждани.

От японското министерство на отбраната обявиха, че ракетата вероятно е паднала във водите на японската икономическа зона. Информацията все още не е официално потвърдена.

В момента се обработват данните от полета През последната седмица от САЩ постоянно съобщаваха, че Пхенян готви нов ракетен тест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    19 9 Отговор
    Аууу!!!
    Смут при памперсите!!!
    5 самолетоносача тръгнали, ма един влачил другия...
    59 томахавки излетяли, ма никой не знаел къде!!!
  • 2 Щирлиц

    7 13 Отговор
    Само търпение и течност за чистачки ,ама повече.
    Щото удара ще е много тежък и безмилостен.
    И Китай ще ги ударят също -изодзадзе .
  • 3 onq s konq

    3 15 Отговор
    Как пък ракетата не падна в Китайско,а Японско море?!Лошото е,че ситуацията е много комплицирана и няма нищо общо с Либия и Ирак където имаше изявен нападател и трябваше да бъде унищожен.Корея дефакто никого не е нападнала,НО СЕ КАНИ.А като реши да удари където и да е,ще бъде много късно защото радиацията ще бъде 100,че и повече години.Освен това в Корея хората са доста по-нагъсто и при военен удар ще има много косвени жертви.Много е трудна задачата на САЩ и затова изчакват някакси Китай да въздейства ,или пък Русия...което си е чиста загуба на време практически.

    Коментиран от #5

  • 4 Бай хой

    15 3 Отговор
    Пейтриътите в ю. корея пак успешно са я прехванали и очакваме някой ден да изчислят траекторията за да успеят да изстрелят ракета за сваляне. Говедарите явно това могат.

    А днес отново астронавтите им се возиха с руска ракета до МКС и дори са казали че вече ще ползват редовно боряшник и одеколон. Даааа крава бойс прави откритие след откритие. А Хелън Мъск гледал отстрани подсмърчайки.
  • 5 Кики

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Виждам, че си разбрал най - накрая, че С.Корея не може да бъде нападната. Така, че ти и твоите приятелчета ще стоите отстрани и ще гледате, така както аз гледах някога ракетните тестове на САЩ.

    Коментиран от #6

  • 6 onq s konq

    5 9 Отговор

    До коментар #5 от "Кики":

    Толкова ли си наивен,че да поставиш ВЕЛИКА АМЕРИКА на колене пред някакви си корейчета?Има десетки варианти за постигане на целта и първият за който се сещам е да хвърлят персонално Ким на МОСАД да се оправят с него,че да няма диря!Честно казано не ме очудват разсъжденията ти,а по-скоро КАК УСПЯВАШ ДА ХОДИШ С ТАЯ ТЕЖКА БЕТОННА ГЛАВА:)

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Барчо

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Мосад! В СК? Ти добре ли си? Там не може да припари никой отвън. Аз очаквах нещо все пак адекватно от американците. В момента в който изстрелят каквато и да е ракета, да бъде свалена на безопасно разстояние от което и да е населено място. По този начин щяха да покажат на жълтура, че играта му е до тук. Не се и съмнявам, че това може да стане 100%. Все пак е една ракета, която се знае кога и откъде ще полети. Олигофрен-тъпанар да си, пак ще намериш начин да я свалиш. Ако ще и с прашка. Корейската приказка щеше да спре до тук. Щеше да и е ясно, че вече няма да има опити. Урок, без жертви. Явно обаче американците искат нещо съвсем друго. ВОЙНА. Обаче войната е като съдебно дело. Може да изглежда спечелено, но да се загуби заради някое недоглеждане или непредвидени обстоятелства.

    Коментиран от #9

  • 8 Русофил

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    МОСАД? Къде е Великата Американска армия с мултимилиардният си
    бюджет? Много се пънеха Кравабойс, а пък сега договарят Китай и Русия да оправят положението.
    При условие, че в Южна Корея имат американски ракети, готови да прихванат всяка заплаха от Северна не виждам проблем за тях да нападнат безопасно за тях.
  • 9 onq s konq

    4 8 Отговор

    До коментар #7 от "Барчо":

    Доколкото разбирам,предлагаш три държави-САЩ,Япония и ю.Корея да стоят денонощно на нокти и да чакат кога С.Корея ще изстреля ракета,та да я свалят.И после -следващата .А след нея -и следващата...докато накрая все някоя ще пробие.А сещаш ли се какви разходи струва само на САЩ това тяхно присъствие там?А поддържането на най-висока степен на бойна готовност на другите две държави?А непрекъснатият страхов синдром и несигурност на населението им?Неее драги-опасността трабва да се ликвидира още в зародиш и "из корен",пък ти си мисли пак че САЩ търсят война.

    Коментиран от #13

  • 10 Диди

    3 8 Отговор
    Тоя ненормален севернокореец трябва да бъде спрян.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бай хой

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Диди":

    Колко милиона севео корейчета предлагаш да бъдат избити за премахването на поредният обявен за диктатор?
    На колко години е хер кирстейн дидке?
  • 13 Барчо

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Не три. Ако трябва ще са тридесет и три. Въпроса е да е ясно, че всяка една ракета няма как да отиде никъде другаде, освен на първоначалния старт.
Новини по държави: