30 Юли, 2017 09:59 2 608 70

Русия може да удари Румъния със санкции

  • русия-
  • санкции-
  • румъния

Продължава недоволството от недаването на въздушен коридор на самолета на руския вицепремиер

Русия може да удари Румъния със санкции - 1
Снимка: БТА/AP

Русия е готова да въведе санкции срещу лицата в Румъния, отговорно за отказа за въздушен коридор на самолета на руския вицепрезидент, съобщи Россия 24.

Инцидентът стана през тази седмица. Дмитрий Рогозин пътуваше до Молдова за среща с президента Игор Додон. От Румъния обаче отказаха да пропуснат самолета му през въздушното пространство на страната. Това наложи извънредно кацане в Минск.

„Разбира се, че ще има отговор. В момента установяваме кой стои зад това решение и дали той се намира в Букурещ, Брюксел или Кишинев. В момента уточняваме нещата. Нашите санкции обаче ще бъдат коректни и много прецизно насочени. В момента работим за това“, заяви Рогозин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 с Чурек

    23 9 Отговор
    Удрии
  • 2 панов

    27 29 Отговор
    съзнателно търсена провокация от рашистите.лицето рогозин има забрана за посещение и преминаване през държавите от ес. може на воля да посещава северна корея

    Коментиран от #4, #8, #44

  • 3 кирил

    17 21 Отговор
    да си квичи от кочината колкото иска
  • 4 ббббббб

    32 25 Отговор

    До коментар #2 от "панов":

    Абе как е тръгнало,скоро може севернокорейците свобдно да посещават америка..

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Kcaniba

    25 26 Отговор

    До коментар #4 от "ббббббб":

    Разбира се ,че ще могат,но трябва да мине доста време след свалянето на Ким!
  • 6 панов

    23 21 Отговор

    До коментар #4 от "ббббббб":

    по скоро ти ще посетиш северна корея с еднопосочен
  • 7 юрист

    26 28 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Русия може да удари Румъния със санкции...“ ХАХАХАХА:D:D:D Новините от руското държавно управление става все по- смехотворни и ненормални - също като руските тролове, които пропагандират в този форум, че здрав човек задължително трябва да спи в 1:15 през нощта, в събота срещу неделя, през летния сезон:D Румъния не е извършила нарушение на международното право. Румъния е спазила задълженията си по отношение на вторичното ЕС законодателство, като е изпълнила изискванията на РЕГЛАМЕНТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ (ЕС) № 961/2014 НА СЪВЕТА от 8 септември 2014 година
    за изпълнение на Регламент (ЕС) № 269/2014 относно ограничителни мерки по отношение на действия, подкопаващи или застрашаващи териториалната цялост, суверенитета и независимостта на Украйна
    http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=uriserv:OJ.L_.2014.271.01.0008.01.BUL
  • 8 Капанов

    30 15 Отговор

    До коментар #2 от "панов":

    Виж картата на полета - преди това е прелетял над Полша, Словакия и Унгария, тези страни са били уведомени предварително за този полет и са дали съгласието си, както и Румъния! Все страни от ЕС. След отказа на румънците се връща обратно и каца в Минск - два пъти са го пуснали да лети над държави от ЕС, що така?!

    Коментиран от #10

  • 9 юрист

    18 26 Отговор
    Румъния е изпълнила и този ЕС регламент , реагирала е ЗАКОНОСЪОБРАЗНО и за това може да бъде само ПОХВАЛЕНА, че СПАЗВА ЕС законодателство - РЕГЛАМЕНТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ (ЕС) № 284/2014 НА СЪВЕТА от 21 март 2014 година
    за изпълнение на Регламент (ЕС) № 269/2014 относно ограничителни мерки във връзка с действия, подкопаващи или застрашаващи териториалната цялост, суверенитета и независимостта на Украйна Член 2 Настоящият регламент влиза в сила в деня на публикуването му в Официален вестник на Европейския съюз.
    Настоящият регламент Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН в своята цялост И СЕ ПРИЛАГА ПРЯКО ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ ПРИЛОЖЕНИЕ
    Списък на физическите и юридическите лица, образуванията и органите, посочени в член 1
    Име Rogozin, Dmitry Olegovich
    Идентифицираща информация роден на 21.12.1963 г. в Москва
    Заместник министър председател на Руската федерация
    Основания Публично е призовавал за анексирането на Крим.
    Дата на вписване 21.3.2014 г.
    http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX%3A32014R0284

    Коментиран от #69, #70

  • 10 панов

    17 22 Отговор

    До коментар #8 от "Капанов":

    защото това е право на румъния

    Коментиран от #15

  • 11 юрист

    17 20 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: В момента установяваме кой стои зад това решение и дали той се намира в Букурещ, Брюксел или Кишинев....“ Хахаха- психично болни хора- ЕС - И ПО-ТОЧНО- ВТОРИЧНОТО ЕС ЗАКОНОДАТЕЛСТВО СТОИ ЗАД ОТКАЗА НА РУМЪНИЯ! ЕС РЕГЛАМЕНТ Е ЗАКОН С ВИСША СИЛА В ЕС И ВСЯКА ДЪРЖАВА- ЧЛЕН НА ЕС Е ДЛЪЖНА ПРЯКО ДА ГО ПРИЛАГА И ИЗПЪЛНЯВА НА ТЕРИТОРИЯТА СИ! ТОЙ ИМА ПО- ГОЛЯМА СИЛА ОТ НАЦИОНАЛНАТА Й КОНСТИТУЦИЯ И Е ПРЯКО ПРИЛОЖИМ! ВСЕКИ ЕС гражданин може да се позове на един ЕС регламент пред орган да държава в ЕС и да изиска от тази държава тя да го спази! А русия ще накриви шапката на Румъния- румънците се отказаха да купуват руски газ от 2018-2019г. защото имат свои находища и даже искат да изнасят руъмънски газ за другите ЕС държави:D:D:D Ако русия пък сега едностранно не изпълни договора си за доставка на руски газ до 2018-2019г., то тя следва да заплати огромни обезщетения на румънската газова компания:):)
  • 12 Кс.

    26 21 Отговор
    Тия бедни мишки румънците за какви се помислиха... поредната жалка европейска утайка !!! Русия ще ги сложи в малкия си джоб !

    Коментиран от #18

  • 13 Kcaniba

    22 20 Отговор
    Мамалигите ще го отнесат!!!

    Коментиран от #52

  • 14 юрист

    15 24 Отговор
    Не само Букурещ- и Будапеща е отказала прелитане в своето небе на руския военен самолет с рогозин на борда:) Унгария/ а също и България/, обаче участва в строителството на ийстринг - европейски газопровод - http://www.eastring.eu/page.php?page=routing И? Какво сега- руски “санкции“ за Румъния и Унгария, така ли? Ахахахаха- гладни ушанки храна сънуват:D:D:D

    Коментиран от #45

  • 15 Различен

    20 13 Отговор

    До коментар #10 от "панов":

    Разбира се, че е право на Румъния!
    Сега ще видим как ще отговори Русия, защото и тя има права, а не само задължения. Дали няма да има полети за Китай, които за по-направо да обикалят през Северна Америка??

    Коментиран от #16

  • 16 юрист

    16 19 Отговор

    До коментар #15 от "Различен":

    “...Публикувано във факти.бг: Сега ще видим как ще отговори Русия, защото и тя има права, а не само задължения....“ Както и да отговори , ушаночкин, Румъния е действала законосъобразно, спазила е ЕС регламент и го е изпълнила, за което заслужава похвала. Абе, нали санкциите не били нищо и по никакъв начин не касаели русия- защо сега вдигате тази пушилка от коневръза? ;) Русия може да наложи “санкции“, каквито си иска, но ЕС може да подпомогне Румъния с цел да я възнагради заради това, че Румъния изпълни и спази ЕС закон. Така, че- надежди говежди тука оставете:D:D:D

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 михаил

    14 21 Отговор

    До коментар #12 от "Кс.":

    били бедни мишки,ха ха,с минимална заплата 1450 леи,620 лева,в рашата 7150 рубли,200 лева,колкото за евтин лусион за напиване
  • 19 зззззззззз

    2 2 Отговор
    ГЛЕДАЙТЕ...това е важното...https://youtu.be/FFANsY_x1HM
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Шпек Салам Народен

    14 6 Отговор
    Дреме ми на шпека на мен,за Русия или САЩ или Турция!
    За мен единствено България е важна,драги русо,американо, турко и други ФИЛИ.
    Всичките такива,сте продажни мишки и то евтини!
    Да живее България!

    п.п.Продажниците рано-късно си получават заслуженото.
  • 22 юрист

    12 17 Отговор
    Из уики:“...Регламентът е законодателен акт на Европейския съюз, който е незабавно изпълним, като правило, във всичко държави членки едновременно....Целта на регламентите е постигането на хомогенно право на територията на целия Европейски съюз. Те са задължителни в своята цялост във всички страни членки.Правната основа за приемането на регламенти е член 288 от Договора за функционирането на Европейския съюз (предишен член 249 от ДЕО)
    С оглед на упражняването на компетенциите на Съюза, институциите приемат регламенти, директиви, решения, препоръки и становища.
    Регламентът е акт с общо приложение. Той е задължителен в своята цялост и се прилага пряко във всички държави-членки.
    —Член 288...“

    Коментиран от #23

  • 23 ьььььььь

    15 12 Отговор

    До коментар #22 от "юрист":

    М..ната им на закони и закончета на Е.С...или искаш да кажеш че сега като наказват Полша Е.С. са пак прави????????????

    Коментиран от #24

  • 24 юрист

    11 19 Отговор

    До коментар #23 от "ьььььььь":

    “....Публикувано във факти.бг: М..ната им на закони и закончета на Е.С...“ Нима? Пишеш това, защото не си български данъкоплатец, нали?:) Що се отнася до Полша- не съм изследвала проблема с Полша и нямам становище по него. Що се отнася до правните процедури срещу държави от Вишеградската четворка- там предвиждам, че Съдът на ЕС ще изтълкува в полза на съдените държави, защото никъде в ЕС първично и вторично законодателство, не съществува нормативно въведено задължение на една държава от ЕС да приема мигранти чрез презаселване. Презаселването на мигранти е различно правно положение от хипотезите , посочени в ЕС регламент Дъблин- 3. Това е правното ми становище като български адвокат. Все пак- очаквам тълкуването на Съда на ЕС по този въпрос.

    Коментиран от #25

  • 25 Бай хой

    17 12 Отговор

    До коментар #24 от "юрист":

    Според теб докъде стигат правата на свободна и независима Румъния? До това марионетките там да се подчиняват безпрекословно на волята и имономическите интереси на Вашингтон ли? Защото тези действия са определено против Румънските интерези. Жалки просяци на субсидии. Говорите за свобода и независимост а подкрепяте безпрекословния диктат на американските окупатори. И не случайно от ЕС се отнасят със Румъния и България като второ качество европейци. Сами и с тяхна помощ сме се поставили в това положение.

    Коментиран от #26, #28

  • 26 юрист

    11 17 Отговор

    До коментар #25 от "Бай хой":

    “...Публикувано във факти.бг: Според теб докъде стигат правата на свободна и независима Румъния?...“ Не само Румъния- ВСЯКА държава, подписвайки договора за членство в ЕС, СЕ ЗАДЪЛЖАВА да прехвърли част от националният си суверенитет върху ЕС- за това и е възможно ЕС регламент да задължи ВСИЧКИ държави от ЕС да го прилагат пряко на своята територия. Освен това- правото на ЕС има примат/ предимство при правоприлагане/ над онези норми от националното законодателство,които му противоречат. Това е еднакво и за България, и за Румъния, и за германия, и за всяка държава- член на ЕС. Аз НЕ правя друга оценка извън тази, която касае правото на ЕС. И въпреки това, ВСИЧКИ държави от Западните Балкани, СЕ НАТИСКАТ да станат ЕС членове. Ерго- има нещо също толкова важно, което ги привлича към членство в ЕС, въпреки, че трявбва да отдадат на ЕС част от държавният си суверенитет. В еас няма отдаване на суверенитет на самата организация , от държавите- негови членове, и за това се водят търговски войни между неговите членове...

    Коментиран от #29

  • 27 стоян георгиев

    10 16 Отговор
    русия нищо не може реално да направи на румъния,нито имат търговия нито туризъм,а и реално русофили за натиск в румъния няма.тва че ще въведе санкции за румънците не е проблем.проблем направиха руснаците в молдова с румънския интерес и затова получават тва отношение.първо разцепиха молдова сега подкрепят яко антирумънския новоизбран молдовски управляващ.та с него е имал среща рогозин и заради това не са го пуснали румънците през територията си.
  • 28 юрист

    11 15 Отговор

    До коментар #25 от "Бай хой":

    Ето малко “вода от извора“-
    1. https://365info.kz/2015/04/torgovye-vojny-vnutri-eaes-rossiya-nachinaet-i-vyigryvaet-kazaxstan-kapituliruet/ Торговые войны внутри ЕАЭС Россия начинает и выигрывает, Казахстан — капитулирует 03 апреля 2015,
    2. http://russian.eurasianet.org/node/62026 Казахстан и Россия ведут торговую войну Пятница, 17 апреля, 2015 -
    3. https://thinktanks.by/publication/2016/03/23/god-v-eaes-vmesto-ekonomicheskoy-integratsii-vtyagivanie-v-novuyu-holodnuyu-voynu.html
    Год в ЕАЭС: Вместо экономической интеграции – втягивание в новую «холодную» войну 23 марта 2016 и т.н.
  • 29 Бай хой

    15 11 Отговор

    До коментар #26 от "юрист":

    Говореше за права и свободи и веднага съвсем безпринципно обърна към изпълнения на наложени задължения. Кой от новоприетите членове на ЕС и нато имаше възможност да обсъжда 8 договаря различни договорености. Всичко бе наложено и задължително. Не поствай безсмислици от усри ски трол лаборатории. Излагаш се чрез изопачаването на исторически факти.
    Членството в нато и ЕС е незаконно и практически недействително без провеждане на референдум. Това го знаят добре, не ни допускат като реални членове и се възползват от нас като от получленове разбирай полуидиоти. Длъжни асме да изпълняваме всички задължения и дори прищевки които нямат нищо общо със задълженията и правилата в наш ущърб. ФКТ.

    Коментиран от #31, #37

  • 30 Различен

    16 12 Отговор

    До коментар #20 от "юрист":

    Ако аз съм ушанка, то ти си джофла!
    След като Европейското законодателство е "висше и свято", защо България не я приемат в Шенген??????? И сами си нарушават договорите с нас???
    След като си говорим, че всички страни в Евросъюза са равни, ЗАЩО субсидиите за другите държави в Евросъюза за селското стопанство, и не само за него, са с пъти по-големи от тези за България?
    Защо храните, а и не само те, за България Румъния и още 4 държави от бившия Източен Блок са с много по-ниско качество.
    Защо лихвата по кредитите в Европа и България се разминава драстично? Защо има протекционизъм към западните фирми и им се отпускат безлихвени кредити от Европейската и Световната банка в размер на 800 милиона, за Шварц Груп, собствениците на Лидъл и Кауфланд, за да си правят магазините в България и Румъния, а не се дават същите условия и преференции и на български фирми?
    Това се нарича протекционизъм и е забранено точно от Еврогейското законодателство!
    Още колко други хиляди искаш защо, за да проумееш най-накрая, че си не втора, а амнайсето качество човек за Еврогейците!

    Коментиран от #32

  • 31 юрист

    11 16 Отговор

    До коментар #29 от "Бай хой":

    “...Публикувано във факти.бг: Говореше за права и свободи и веднага съвсем безпринципно обърна към изпълнения на наложени задължения....“ Глупости! Твоята гледна точка не прави разлика между поети задължения от една държава, с подписването от нейна страна на многостранен международен договор, с който тя поема определени задължения , от една страна, и спазването на човешките права и свободи, които са една ЧАСТ от поетите от тази държава задължения по същия договор. “...Публикувано във факти.бг: Не поствай безсмислици от усри ски трол лаборатории....“ Правото на ЕС не е измислица, а действащо общностно право на територията на ВСИЧКИ държави- членове на ЕС. Специално по отношение на данъчното право, има няколко положения, които показват защо България е член на ЕС, а не на еаес. Всяка стока, произведена в ЕС, се облага с данък само при източника й. След това тя БЕЗ МИТО влиза в друга държава- член на ЕС- за разлика от митническия съюз еаес. Така се стимулира производството на стоки в ЕС и тяхното потрбление в различни държави- членове на ЕС. А в еаес се водят търговски войни, защото не съществува наднационален орган на еаес , който да създава правила, валидни и задължителни за изпълнение от всички държави- членове на еаес. И понеже русия е най- мощната икономически държава в еаес, то тя ИЗПОЛЗВА всички други държави и води търговски войни с тях. За това не разбирам призивите България да излезе от ЕС и да влезе в еаес, като попадне в лапите на русия с цел икон

    Коментиран от #33

  • 32 юрист

    11 16 Отговор

    До коментар #30 от "Различен":

    ““..Публикувано във факти.бг: След като Европейското законодателство е "висше и свято", защо България не я приемат в Шенген???????..“ Много просто- защото НЕ СЪЩЕСТВУВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ЕС да приема която и да е държава в шенген! Въпросът ти издава абсолютно непознаване на това какво е шенген! А и България НЯМА НУЖДА да ни приемат в шенген, защото ТОГАВА се налага и България да участва с парична вноска в изплащането на дълговете на ПИГС- нещо, с което никой нормален бг. данъкоплатец не е съгласен, защото България НЕ Е участвала в създаването на държавните дългове на ПИГС, не се е ползвала от парите им, че сега бг. данъкоплатци да плащане чуждите натрупани дългове!

    Коментиран от #35

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Различен

    17 10 Отговор

    До коментар #32 от "юрист":

    Не ми пиши простотии, ами ми напиши, въз основа на КОЙ нормативен документ качеството на храните, козметиката, битовата химия и т.н.н. за Източна Европа, са с много по-ниско качество от тези в Западна Европа!
    Кой е документа, КОЙ е нормативният акт за това? КОЙ, КОЙ!
    Или ти не правиш разлика в праховете за пране от Кауфланд и тези от паралелният внос, или носените от тираджиите??
    Забравих, ти не переш в къщи, ос@@ните ти гащи ги пере мъжът ти, защото ти си много ангажирана да пишеш из форумите и си на заплата там!

    Коментиран от #38, #40, #47

  • 36 стоян георгиев

    14 13 Отговор

    До коментар #33 от "Различен":

    търговското салдо,световната криза...я ни разкажи бе убавецо защо бе създаден евроГЕИСКИЯ съюз и защо германия е толкова добре въпреки кризата?разкажи ни да се посмеем .особено ми харесват такива експерти като теб дето ги знаят работите ,дето не ги знаят правителства и парламенти на маса страни дето са или напират да влизат в евроГЕИСКИЯ съюз.

    Коментиран от #53

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 юрист

    10 16 Отговор

    До коментар #35 от "Различен":

    “....Публикувано във факти.бг: ами ми напиши, въз основа на КОЙ нормативен документ качеството на храните, козметиката, битовата химия и т.н.н. за Източна Европа, са с много по-ниско качество от тези в Западна Европа!..“НЕ СЪЩЕСТВУВА В ПРАВНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ЕС ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ТАКЪВ ОБЩНОСТЕН ЗАКОН! ЗА ТОВА И ЕС КАЗА, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ МЕРКИ И СЕ ПОДГОТВЯ НОВ ЕС РЕГЛАМЕНТ, КОЙТО ДА ЗАДЪЛЖИ ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ В ЕС И НАПИТКИ ДА ПРЕМАХНАТ НАРУШЕНИЕТО И ДА ИМАТ ЕДНАКВИ СТАНДАРТИ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ- разбра ли, комуне?
  • 39 Бай хой

    14 10 Отговор

    До коментар #34 от "Kcaniba":

    Кой мрази Българите? Да не би да е този който вече 28 години налага геноцид на Българите. Този който ги прогонва. Този който разруши индустрията и икономиката. Този койт9 узурпира банките, търговската мрежа и застраховането, този който наложи трудово законодателство без права на работещите а изключителни права на картелите наричащи се съюз на работодателите.

    Коментиран от #43

  • 40 юрист

    8 15 Отговор

    До коментар #35 от "Различен":

    “...Публикувано във факти.бг: Забравих, ти не переш в къщи, ос@@ните ти гащи ги пере мъжът ти,...“ РУСКО КОМУНЕ- ПРОСТАК- ВЪВ ВСИЧКИ ДОМАКИНСТВА В Р. БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗПОЛЗВА МАШИНАТА АВТОМАТИЧНА ПЕРАЛНЯ И ДРЕХИТЕ СЕ ПЕРАТ С НЕЯ. ЖЕНАТА НЕ Е СЛУГИНЯ, ЕДИН МЪЖ НЕ СКЛЮЧВА БРАК С ЕДНА ЖЕНА, ЗА ДА МОЖЕ ТЯ ДА ГО ПЕРЕ, ГЛАДИ И ДА МУ ЧИСТИ, И НЕЙНАТА РОЛЯ В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО НЕ СЕ ЗАКЛЮЧАВА В ОБСЛУЖВАНЕТО НА НУЖДИТЕ НА МЪЖА, РУСКИ ТРОЛЕ. Ти си руски староверец, нали?:D:D:D Я кажи сега на всички във форума- по колко пъти на ден биеш приятелката си или майка си, защото не са ти изпрали НА РЪКА мръсните чорапи и бельото?:D:D:D

    Коментиран от #49

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Различен

    11 12 Отговор

    До коментар #34 от "Kcaniba":

    Наздраве господинчо, американосифилистичен, пиещ от рано прокиснало уиски , от генно модифицирана царевица!
    Национален предател, не осъзнаващ елементарното, че България трябва да е в Европа и с Европа, но никога против Русия!

    Коментиран от #57

  • 43 стоян георгиев

    10 13 Отговор

    До коментар #39 от "Бай хой":

    българите полов ги прогонва комунистическото наследство и посткомунистическата деиствителност.те бягат в развити европеиски държави чиито фенове сме и ние .никои от българите не бяга в китаи ,виетнем или русия ,където било много хубаво и не деиствали законите дето разрушават.що така бе полов?що българите бягат в европа и сащ дето разрушенията на банките,застрахователите и сорос са в пъти по-опасни от тук ,а не бягат в готината русия дето царя слънце предпазва от всички злини?

    Коментиран от #46

  • 44 Барчо

    13 9 Отговор

    До коментар #2 от "панов":

    Лицето Рогозин е в правителството на Русия и наложените забрани са след като е влязъл в него. Така че по този начин се опитва да се спъва работата на руското правителство. Естествено е руснаците да предприемат ответни мерки. Чудя се защо не са вкарали Путин в списъка. Дали и стиска??? Щото според всички противници, той е най-виновен за всичко лошо случващо се.
  • 45 Капанов

    12 6 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    Будапеща му е отказала да КАЦНЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ с гориво НА ВРЪЩАНЕ от Румъния! Позволила е полетът на връщане да бъде извършен през нейното възд. пространство без кацане. Подвеждаш с коментара си - олетите и в двете посоки са извършени през Полша, Словакия и Унгария!

    Коментиран от #48, #50

  • 46 Бай хой

    14 7 Отговор

    До коментар #43 от "стоян георгиев":

    Е и само комунистите ли? Ами пропускаш ромеите, даките римляните. Дъра бъра дърабъра и накрая пак комунистите виновни. Ами в Китай какво става. Ами във Виетнам. Ами комунисти са почти всички от герб, по голямата част от сдс деформаторите , комсомолски активист е плевналиев те ли прогонват Българите? Да за тях е вярно но не за взички. И най вече ги прогонва безперспективността през годините СЛЕД 1989година. ФАКТ.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 юрист

    5 16 Отговор

    До коментар #45 от "Капанов":

    “...Публикувано във факти.бг: Подвеждаш с коментара си - олетите и в двете посоки са извършени през Полша, Словакия и Унгария!..“ ТОВА, КОЕТО ПИШЕТЕ, Е АБСУРД! И ПОЛША, И СЛОВАКИЯ, И УНГАРИЯ, СА ДЪРЖАВИ ОТ ЕС И СА ДЛЪЖНИ ДА СПАЗВАТ Официален вестник на Европейския съюз L 86/27 РЕГЛАМЕНТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ (ЕС) № 284/2014 НА СЪВЕТА от 21 март 2014 година за изпълнение на Регламент (ЕС) № 269/2014 относно ограничителни мерки във връзка с действия, подкопаващи или застрашаващи териториалната цялост, суверенитета и независимостта на Украйна. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТОЧНО В ТУИТЪР, РОГОЗИН ИЗРЕВА, ЧЕ Е ПОИСКАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ДА ПРЕЛЕТИ НАД УНГАРСКА ТЕРИТОРИЯ ОТ БУДАПЕЩА, НО ТАКОВА РАЗРЕШЕНИЕ МУ Е БИЛО ОТКАЗАНО И ЗА ТОВА КАЦНАЛ В МИСНК!
    Дайте ДОКАЗАТЕЛСТВА за твърдението си от НЕРУСКИ източник!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 юрист

    4 12 Отговор

    До коментар #45 от "Капанов":

    “...Реакцията му е по повод предизвикалия скандал отказ на Букурещ и Будапеща да пуснат във въздушното си пространство пътнически самолет на авиокомпанията S7 със 165 пътници, вкл. и самия него. Полетът е бил до Кишинев, Молдова. След румънския отказ е поискано кацане в Будапеща, но унгарците отказали и самолетът едва докретал до минското летище в Белорусия...“
    https://bultimes.com/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%A7%D0%90%D0%9A%D0%90%D0%99%D0%A2%D0%95-%D0%9E%D0%A2%D0%93%D0%9E%D0%92%D0%9E%D0%A0%D0%90-%D0%93%D0%90%D0%94%D0%9E%D0%92%D0%95/
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Kcaniba

    5 13 Отговор

    До коментар #13 от "Kcaniba":

    За сега го отнася само империята на злото винаги,а вие говорите все в бъдеще време,ха ха ха опорните точки нещо не вървят а,....

    Коментиран от #62

  • 53 Различен

    15 4 Отговор

    До коментар #36 от "стоян георгиев":

    Я още един хубавец, с познания на третокласник!
    Имаше ДВЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ!
    И двете бяха не за идеологии, а бяха за пазари и икономика!
    Всички знаем, или почити всички, как завършиха те!
    Трета трудно би имало, освен ако изперкалите американци или Кимчо, не я сътворят, защото след това няма да има човечество.
    И след като нЕкой не победиха, а и във войните понякога убиват, не баш когото трябва, поробването вече се извършва по икономически начин! Когато имаш да даваш пари, си по-нисък от тревата и по-тих от войната! Та източна Европа е превзета вече икономически.
    В България, всичко работещо бе разрушено, нарязано на скрап и претопено! На България е отредено да бъде само един пазар, на който да се продават нискокачествените изхвърлени от запад стоки!
    Да има къде да почиват алкохолизиралите се бедняци от Европата, да бъде донор на кадри за западната промишленост, донор на проститутки, да обслужва прииждащите в България чужденци и да обезлюдява, след което да бъде съответно заселена с мангалите от цял свят и да бъде буферна зона между тях и Европа!
    Разбра ли?

    Коментиран от #64

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Kcaniba

    7 16 Отговор

    До коментар #42 от "Различен":

    България нищо ама нищо добро не е видяла от руснаците,никога досега...понял мальчик..

    Коментиран от #61

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Знаещ

    14 3 Отговор

    До коментар #57 от "Kcaniba":

    Кой ни освободи от 500 години турско робство? И защо англичаните си пратиха цялата флота при Цариград когато руснаците щяха да го превземат и заплашиха поизтощената вече Русия с война ако доунищожи османската империя превземайки и столицата, и изтиквайки турците изцяло и завинаги от Европа? Ако не се бяха намесили англичаните ние щяхме да си върнем Одрин и да граничим с руски Истанбул. Руснаците щяха да си контролират достъпа до черно море, а ние да сме доста по-добре териториално и етнически. Защото ако турците не са до границата ни, нашите турци от Омуртаг, Търговище и още много български градове нямаше да са толкова нагли и да ти говорят само на турски в някои магазини, на улицата, че даже и понякога в общината. Преди време един приятел чак четвъртите хора, които попита на главната улица къде е общината му отговориха на български и го разбраха. Първите три групи му говориха изцяло на турски и се правиха, че не разбират какво ги пита. Също така искам да попитам защо англичаните и американците разрушиха хиляди сгради в София и избиха хиляди българи през втората световна война, като български войник нито се е бил с тях, нито е имало някакво сериозно военно производство, нито сме им близко до границата?

    Коментиран от #63

  • 62 Kcaniba

    5 9 Отговор

    До коментар #52 от "Kcaniba":

    трололо, империята ти на злото ако го отнесе - това е краят на човечеството!!!
    козяк не вилиучат на това!???
    парцуца, хапчета, памперси!!!
  • 63 Kcaniba

    11 7 Отговор

    До коментар #61 от "Знаещ":

    Това същество няма ни съвест, ни доблест, ни разум, нито логика!!!
    Той е евтин козяшки трол.
    За това, обясненията ти, няма да бъдат чути от него, от тях!!!
    Те са част от хибридната война на САЩ.
    Промиват мозъци и общественото мнение, за да има зомбирани последователи, когато бъде отдаден приказ , като на Майдана - който не скача е москал!!!!

    Коментиран от #66, #67

  • 64 стоян георгиев

    4 15 Отговор

    До коментар #53 от "Различен":

    не ми пиши всички знаем и т.н. простотии.тия раборти ги знаете всички в кафенето ама са неверни. .всичко дето си написал е пълна лъжа.втората световна воина победи ссср и кво?загубилата германия 45 години след загубата си ,разкъсана и унижена бе в пъти по- добре от ссср дето се разпадна веднага след като народите му разбраха че са хора от третия свят.негри в снега!как нямате срам хора дето ,хал,хабер си нямате от икономика постоянно да давате икономически модели?разрушили българската голяма икономика за да ни определят като пазар на нискокачествени стоки!!!!къв пазар сме ние бе умнико ,покупателната способност на българия е колкото на среден германски град,а икономиката ни бе толкова силна че в магазините ни нямаше нищо и бяхме в постоянна криза и мизерия.днес поне 2 млн.българи са на европеиския пазар със същите възможности като ,немци,французи и белгиици,но ти не си там щото си негър ,бял негър неставащ за нищо и затова ревеш как другите били виновни за твоето жизнено фиаско.що само на българия срутиха икономиката бе умнико ,що не срутиха чешката или румънската ?я отговори като си толкова вещ !

    Коментиран от #65

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Знаещ

    12 3 Отговор

    До коментар #63 от "Kcaniba":

    За Украйна въобще не ми говори. На тия хора така им го набиха американците с майдана, че няма на къде повече. Имаме приятелка украинка живееща в София и всеки път когато си ходи до Украйна се връща почти разплакана. Каза, че на майка й пенсията е около 45 евро, с които направо мизерства и се налага всеки път да й носи пари. Нейна приятелка пък работи за 110 евро и то в Киев. Преди майдана заплатата на тази жена е била близо 400 евро (370-380 в зависимост от курса). P.S. Пиша "й" вместо "и"с ударение, защото клавиатурата ми няма "и" с ударение.

    Коментиран от #68

  • 67 Kcaniba

    2 12 Отговор

    До коментар #63 от "Kcaniba":

    Империята на злото е на колене и всички русофили българомразци в коневръза цвилите на
  • 68 кой стои зад това решение

    9 2 Отговор

    До коментар #66 от "Знаещ":

    Пич, на мене жена ми е украинка - загуби двама братовчеди на 23 и 31г. във войната, детето ми остана без прабаба, а наследените земи са на територията управлявана от Порошенко! Аз бях 2 месеца там да оправям документи - знам какво и е на твоята приятелка! Не искам да пиша подробности, понеже ставам неудобен и ми се наливат някакви политически коментари размиващи семейната ни трагедия. Поздрави от Москва !
  • 69 лаик

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "юрист":

    Може и да си юрист но си предубеден .Ето ти малко за размисъл .
    https://ok.ru/video/220087456007
  • 70 мики

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "юрист":

    Стига пълни форума с глупости а се вслушай какво говорят немските политици.

    https://ok.ru/video/220087456007
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания