Last news in Fakti

7 Септември, 2017 11:20 1 569 3

Ердоган сравни опозицията с терористи

  • реджеп ердоган-
  • терористи-
  • турция

Остра атака срещу Републиканската народна партия

Ердоган сравни опозицията с терористи - 1
Снимка: БТА/AP

Турският президент Реджеп Ердоган определи опозиционна партия като терористична група, съобщи „Хюриет“.

Ердоган атакува Републиканската народна партия. Според него нейните действия могат да бъдат оприличени в „съответствие с терористични цели“.

„Основната опозиционна партия действа с мисълта за сграбчване на администрацията, управлявана от Партията на справедливостта и развитието и от мен. Това води до щети за страната. Там по-скоро трябва да измислят как да дойдат на власт, печелейки сърцата на хората. Просто трябва да изготвят програма за това. Техният език прилича на езика на терористична организация. Те действат като терористичните групи“, заяви Ердоган.

Последва реакция от говорителят на РНП Бюлет Тезкант. Според него турският народ знае, че езикът на РНП съдържа справедливост и демокрация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    8 2 Отговор
    Султанът от ден на ден все повече се сдухва!
  • 2 Аббе

    5 1 Отговор
    присмял се хърбел на щърбел..
  • 3 Хайнрих Химлер

    4 1 Отговор
    Аман от истериите му на този гърбав и миризлив циганин. На всички ни писна от тоя скапан самопровъзгласил се за султан Мюмюнчо. Няма ли някой да му тегли куршума вече?
Новини по държави: