Last news in Fakti

9 Септември, 2017 16:58 909 6

Столтенберг: Светът е по-опасно място

  • йенс столтенберг-
  • място-
  • светът

Генералният секретар на НАТО с тежки заключения

Светът се намира на най-опасната си точка от едно поколение насам. Това заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, цитиран от „Гардиън“.

„Сега имаме много предизвикателства по едно и също време. В момента светът е едно по-опасно място. Виждаме разработването на оръжия за масово унищожение в Северна Корея, тероризъм, нестабилност и една по-агресивна Русия. Ситуацията е наистина сложна“, заяви Столтенберг.

В момента Столтенберг е на посещение в Естония. Това става, докато се провеждат съвместните военни учения между Русия и Беларус, в които ще участват над 10 000 военни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    3 13 Отговор
    Прав е Йенс, трите беди на света ги знаем и без него.
  • 2 куку руку ку

    16 1 Отговор
    Опасно е, защото върху природните ресурси на сащ, открити от американските учени, се оказва, че живеят някакви местни туземци.
    То не бяха афгани върху американските макови плантации, то не бяха иракчани върху американският нефт. Да не говорим пък за сирийците, които не пуснаха американският газ от Катар (май пък катарците са се настанили върху американските находища на газ).
    Ами Кадафито дето държеше американското злато?
    А най-много ги дразни американците, че някакви руснаци са се разположили върху американските природни богатства в Сибир.
  • 3 Kcaniba

    3 2 Отговор
    Империята на злото е в революционна обстановка!
  • 4 Kcaniba

    15 3 Отговор
    Столтенберг: Светът е по-опасно място
    Благодарение на!???
    САЩ - империята на злото и лъжата!!
    Световният жандарм!!
    И!??
    НАТО разбира се.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хохи

    2 0 Отговор
    Айдееее, холивудските простотии, за деня.
Новини по държави: