Last news in Fakti

22 Ноември, 2017 00:00 1 429 6

Губернаторът на Севастопол в черния списък на ЕС

  • губернатор-
  • черен списък-
  • ес-
  • севастопол-
  • дмитрий овсянников

Замразени са активите му

Губернаторът на Севастопол в черния списък на ЕС - 1
Снимка: Shutterstock

Губернаторът на Севастопол Дмитрий Владимирович Овсянников беше официално включен в черния списък на санкционирани физически лица от Европейския съюз. Това стана ясно след съобщение на официалната страница на Европейския съвет.

Влизането в черния европейски списък означава, че на съответното физическо лице му се замразяват всички активи, които има в рамките на ЕС, както и му се забранява да пътува на територията на ЕС, съобщи "Актуално".

Санкциите на ЕС спрямо конкретни хора и фирми заради нарушението на териториалната цялост на Украйна са в сила до 15 март, 2018 година. Те бяха удължени на 14 септември тази година. В черния списък влизат 150 физически лица и 38 юридически лица. Освен този вид санкции, ЕС въведе и още два вида.

Първият касае руската икономика, като тези санкции са в сила до 31 януари, 2018 година. Вторият вид санкции са само заради анексирането на Крим и касаят територията на Крим – забрана към европейски физически и юридически лица да предлагат стоки и услуги на територията на полуострова. Тези санкции са в сила до 23 юни, 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    12 16 Отговор
    Хм- забелязвам изключително качествено подобрение в съдържанието на статиите ви. Първо забелязах статията за дроновете и за липсата на правната им регламентация в ЕС, сега- тази статия... Ако продължавате все така, има голям шанс да се оттърсите от крайните залитания в това да допускате явни българофобски и проруски коментари създават лицето ви пред останалите коментатори. Най- накрая, ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ 8 МЕСЕЦА, да прочета една нормална статия в този сайт, по темата “ Санкциите на ЕС за незаконната окупация и незаконната анексия на Крим от русия“.

    Коментиран от #4, #6

  • 2 москал

    11 12 Отговор
    Дано да си е оставил някоя и друга рубла в кочината, че иначе за гъби в тайгата.
  • 3 Kcaniba

    7 8 Отговор
    Украина шот цъфнала, та вързала!!
    Хо хо хо
    Тролски санкции на Ойропа по заповед на големия жидомасрнския господар!!!!
    Имало независимост!????
  • 4 Антисоросоид

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Брей ! Юрист се пишеш ! " българофобски и проруски" 100% си соросоиден антибългарски елемент.
  • 5 Търговец

    8 8 Отговор
    Ха ха ха. Санкциите са за Европа а САЩ и Русия увеличават търговския си стокооборот с темпо. Чрез санкции се почиства конкуренцията.
  • 6 Аууу

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Тая сорошка мома пак не си е пила хапчето.