Last news in Fakti

10 Декември, 2017 15:40 3 456 10

Северна Корея може да си навлече война

  • северна корея-
  • война-
  • оон

Представител на ООН на посещение в страната

Представител на ООН предупреди Северна Корея от опасност от война, ако страната не спре с провокациите, съобщи The Telegraph.

Джефри Фелтман беше на посещение в страната, като представител на ООН.

„В момента ситуацията в тази точка на света е най-обтегната и притеснителната, като представлява опасност за мира и сигурността на всички. Времето е от съществено значение“, заяви Фелтман.

След разговори с външния министър на КНДР, той призова страната да се въздържа от провокации, които биха могли да доведат до военен конфликт. Фелтман заяви, че Северна Корея трябва да започне да спазва резолюциите на ООН.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    20 5 Отговор
    ООН никой не ги бръсне за нищо те са организация само на документи.
  • 2 Куне

    5 6 Отговор
    Само левски,Цска са мазало и славия ще бие ботев даже.
  • 3 гост

    21 7 Отговор
    ООН е организация под контрола на САЩ, т.е. на ционистите. Вие какво очаквате от такава организация? Все още СК не са нападнали никого и на никого нищо не правят и не са направили за разлика от тези, които непрекъснато сипят заплахи. Какви провокации и към кого е направила СК, че нещо не се сещам. Провокациите идват само и единствено от една държава Кравария. Те заплашват и правят военни учения покрай бреговете на СК. Кой в случая е провокатора? Този, който си е в държавата или този, който е отишъл там да прави военни учения?

    Коментиран от #4, #9

  • 4 Хасан

    5 8 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Не си прав ама всеки има право на мнение все пак и ти плащащ данъци.
  • 5 падналия ангел

    11 4 Отговор
    Джефри ФелДман- американец от еврейски произход.
  • 6 Барчо

    11 2 Отговор
    Не ми се ще да описвам какво ще стане при една "локална" ядрена война. Убитите ще са милиони, засегнатите здравословно ще са повече още през първата седмица. Убитите и ранените изобщо няма да са само хората от СК. Да не говорим за ядреното заразяване след приключване на тази война, която не се знае дали ще остане "локална" или няма да прерасне в световна. Тази предстояща война е иницирана единствено от САЩ и никой друг. Те непрекъснато провокират СК с надежда да и отвърнат. Сигурен съм, че вече са много изнервени от непокизма на Ким и сега мислят как и по какъв начин да изиграят "нападение на САЩ" от севернокорейска страна и да се почне. Те имат опита от 11 ти септември.
  • 7 no name no face no number

    5 3 Отговор
    ООН=сащ вече е ясно
  • 8 мето

    5 2 Отговор
    те там война няма да направят колкото и да се напрягат и ск и сащ защото сащ там нямат интереси там няма ни нефт ни нищо но със Иран случая е друг понеже страната е богата земни ресурси и затова при най малкия повод там ще има в..... убеден съм
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Я изкарай Гано

    0 0 Отговор
    Ха сега "Здравей Олимпиада"! На който му стиска да ходи! Рашките се спасиха. Аз ако съм на Ким, кога бих натиснал копчето?
Новини по държави: