Last news in Fakti

30 Март, 2018 07:00 17 010 75

Бивш агент на КГБ: Русия отрови Скрипал

  • сергей скрипал-
  • борис карпичков-
  • русия-
  • кгб-
  • шпионин-
  • новичок-
  • великобритания

Малко преди атаката ми казаха, че нещо лошо ще се случи, твърди бившият шпионин

Бивш агент на КГБ: Русия отрови Скрипал - 1
Стопкадър: Си Ен Ен

Бивш разузнавателен агент на Комитета за държавна сигурност (КГБ) разкри преди Си Ен Ен, че три седмици преди отравянето на Сергей Скрипал и неговата дъщеря е бил предупреден, че „нещо лошо” ще се случи. Бившият двоен агент Скрипал и Юлия бяха отровени с нервнопаралитично вещество, разработено в Съветския съюз с бойни цели преди десетилетия.

Борис Карпичков, работил в разузнавателната служба КГБ, е сигурен, че Русия стои зад атаката на британска земя. Три седмици преди инцидента той е получил телефонно обаждане, в което агент на руските служби му е казал, че неговият живот, както и на Сергей Скрипал, е в непосредствена опасност.

„Получих телефонно обаждане от един човек, когото познавам и на когото вярвам. Той все още работи за тайните служби към ФСБ (Федералната служба за сигурност)”, разкри Борис Карпичков. Той отказа категорично да даде повече информация или дори „намек” за този човек, защото ще бъде убит. „Дори да ме сложите на електрическия стол, няма да разкрия неговото име”, заяви бившият агент на КГБ. Попитан защо е бил предупреден именно от него, Карпичков каза, че преди години е спасил живота му.

Борис Карпичков е извършвал шпионска дейност за и срещу ЦРУ, преди руските служби да се обърнат срещу него. Преди 20 години бяга в Обединеното кралство, а по-късно се мести в Нова Зеландия. Преди няколко години руски агенти са го отровили, но той оживява. По думите му той е един от агентите, които са в списъка на Москва с лица, които трябва да бъдат убити.

„Аз съм на 59 години, но не съм оптимист, че ще доживея до 60”, заяви Карпичков в друго интервю. Според него по случая на Скрипал руският президент Владимир Путин е бил информиран преди атаката и е можел да каже „не”, но не го е направил. „Такава е системата”, заяви бившият агент на КГБ.

„По отношение на Александър Литвиненко смятам, че Путин не е дал заповед, но Путин е бил информиран от своите приближени, че Литвиненко ще си замине. На Путин не му пука. Той смята така – ако го заслужава, да бъде направено. Русия има система да убива своите врагове зад граница. Не става въпрос за Путин, такава е системата. Но той носи отговорност, защото е начело на тази система”, каза още Карпичков. Той изрази готовност да помогне на британските власти в разследването на атаката срещу Сергей Скрипал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичоХ

    199 82 Отговор
    Още една гнида изпълзя в ефир готова да плюе по
    родината си,за да му сложат храна в копанята.
  • 2 А АЗ МИСЛЯ ЧЕ МНОГО СИ ИЗКАРАЛ

    110 57 Отговор
    ОТДАВНА ДА СИ СЕ УСТРОИЛ НА ЗАСЛУЖЕН ОТДИХ В ПОЧИВНА БАЗА-" САНТ ТРАПО". ВМЕСТО ДА СИ КРОТИШ, ТИ НАПРОТИВ, ТУК СЪМ, ТУК СЪМ. СЕГА И АЗ ДА ТИ КАЖА, НЕ СЕ КЛАТИ АКО НИКОЙ НЕ ТЕ БУТА. СЕГА СЛЕД КАТО СЕ ИЗПРАЗНИ В ИНТЕРЕС НА ТЕРИ ЗМЕЙ, ПОДГОТВИ СЕ ЗА БУКЕТ ОТ РАН БОСИЛЕК, СРЕЩА С ДОКТОР КРЪСТЬО, КАМЕНОВ И ПОЧИВКА В САН ТРАПО! ПЪТНИТЕ РАЗНОСКИ СА ОСИГУРЕНИ ОТ МИ-6. КАКТО БЕРЕЗЕВСКИ И ЛИТВИНЬЕНКО.

    Коментиран от #60

  • 3 бббббб

    110 46 Отговор
    И как е оживял толкова години?!?!?Но,с това плюене против родината вече може да не доживее дълбоки старини.

    Коментиран от #12

  • 4 А , ако си заставен да туй да сториш

    74 33 Отговор
    Бързай бързо за РУСИЯ ДОКАТО не ти падне телесната температура рязко!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ford Prefect

    50 92 Отговор
    Руските задници скоро ще лъснат като темето на гнома. 😉

    Коментиран от #7, #14

  • 7 ОБИЧАМ ТЕ, ИСКАМ ТЕ, ЧУВСТВАМ ЗОВ

    27 14 Отговор

    До коментар #6 от "Ford Prefect":

    Копнея да те имам. Мой бъди.

    Коментиран от #18, #25

  • 8 ogr mr

    58 34 Отговор
    следващият боклук Има такива химикали и то от години че си изпяваш и маичиното мляко Ще се прави на як Глупак
  • 9 Путин

    41 38 Отговор
    Изразявам дълбокото си съжаление че "новичок" не оправда възложеното му доверие. Виновните ще бъдат наказани. Ще продължим усъвършенстването му.
  • 10 Ник

    59 21 Отговор
    Ще се разбере. Но дори и да се окаже вярно, на англичаните им пука за шпионите, само когато имат полза от тях. А скандала, с еъвличането на толкова страни е прекален.
  • 11 Истината

    61 27 Отговор
    Постановката "Скрипал" не сработи както беше замислена и този е разбрал, че е следващият!
    Всички работили за ЦРУ руснаци умират от отравяне, отровата в повечето случаи е защита в яката на ризата, факт!
    Кой им е дал, незнам!
    Относно Литвиненко, в предаване на живо лично баща му каза, че е работа на британците!
    Когато разбрал, че ако продължава да се рови ще го последва си събрал багажа и се върнал в Русия.
  • 12 Спиро

    24 13 Отговор

    До коментар #3 от "бббббб":

    Значи си наясно как работи системата и кой е отровил Скрипал.
  • 13 Сложни времена

    21 18 Отговор
    БОРИС Немцов тоже ,г. Марков , В. Костов и той тоже самосачмароса с чадъра. Абе , за ония дето не сме чули , и не са писали ..........
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Да уж

    13 11 Отговор
    Стига вече. Малко уважен към хората няма ли да имат фабрикантите на лъжи и клевети?
  • 17 соросоидни кърлежи

    38 22 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Дори да ме сложите на електрическия стол, няма да разкрия неговото име”, .За ел.стол не съм сигурен...Този в аванс иска имунитет от другари ,които той предаде ...Няма бивш шпионин, и за теб ще има другарски подарък. След като с лека ръка заставаш на страната на врагове,какво очакваш да стане..Това са практиките на всички служби.Но за новичок англичане са прекалили, просто немарлива работа на техните служби..сложиха повече материал и оставили следи които не могат да скрият, накрая краля се оказа гол...

    Коментиран от #31

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Eee

    27 14 Отговор
    Живее на запад,естествено че ще плюе срещу Русия.
  • 20 зулус

    45 13 Отговор
    Е баш по телефона ли го предупредиха този???
    То като не са почнали и по фейсбук да си предават съобщения шпионите...
  • 21 Niki

    38 19 Отговор
    Този и потомствен предател или птосто мрази родината си?
    Всъшност кога ще сме солидарни с унищожените от САЩ страни, солидарни с милионите избити хора? Кога ще изгоним американски дипломати?
    Или иракските, авганистанските, корейските, японските, йеменските, сирийските, сръбските деца неса като Скрипал, те са друга категория?
  • 22 Не разбирам

    18 16 Отговор
    Много разбирачи тук във форума и всичко ви е ясно до най- малкия детайл.Щом стане дума за Русия,агентите на ДС забравят прикритието и изплуват на повърхността.Не забравяйте ,когато двама си ги мерят,какво не трябва да прави третия.Или трябва,не знам,вие си решавате!?

    Коментиран от #26

  • 23 Ха Добрутро

    10 0 Отговор
    Ха добър ден !
  • 24 ОФ⭐

    17 12 Отговор
    Поредния долен предател.Руснаците сега да отровят Е.Снолдън и да хвърлят вината върху САЩ.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 зулус

    11 4 Отговор

    До коментар #22 от "Не разбирам":

    Ей там е работата-детайли няма никакви... и хората си изказват мнението ...или на теб не ти харесва хората да казват каквото мислят???

    Коментиран от #36

  • 27 Читател

    19 8 Отговор
    Този знае съдбата на предателите, защо плаче? Всичко се плаща другарю , рано или късно
  • 28 зулус

    12 4 Отговор

    До коментар #25 от "Ford Prefect":

    аре пали фордо и бегай...или пак зацапа свещите???
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 гост

    18 8 Отговор
    А га яде кюфтетата не рева, а!
  • 31 Геро

    13 9 Отговор

    До коментар #17 от "соросоидни кърлежи":

    Добре де, като ги пишете такива, защо твърдите че Скрипал не е отровен от руснаците.
    Прочетете си постовете и вижте че точите балтията на всеки, който има какво да си каже. При това, този борави с информация а вие сте мажоретен състав.
  • 32 впечатлен

    16 23 Отговор
    Путин е самото бездушие. Що народ изби, докато властва. От самото начало имаше случай как някакви хора искаха да говорят с него и задържаха заложници в някакъв театър по време на представление. МОЛБАТА ИМ БЕШЕ ДА ГИ ПРИЕМЕ, ЗАЩОТО НЕ ИСКАШЕ ДА ГОВОРИ С ТЯХ. Без да мигне окото на товарищ Путин, и те, и заложниците бяха изпотровени с нервнопаралитичен газ или нещо подобно. От театъра изнесоха купища трупове! Трагедията беше голяма. Случаят в Беслан, когато избиха сума ти деца в първия им учебен ден, беше ужасно, хората потърсиха убежище във физкултурен салон, някаква стена беше съборена, картината беше ужасяваща, тичаха разсъблечени деца, защото в салона било адски горещо. Путин пак не пожела да говори с хората, то надменност, то чудо. Ужасни неща, да не споменавам Литвиненко и кой знае още колко знайни и незнайни жертви на безсмислието. Защото фактът, че властването е съпроводено с жертви говори само за себе си. Животът в Русия е труден, много хора са подложени на мизерия в името на лъжи, некомпетентност, всяване на страх и ужас, безсмислено перчене със свръх модерни уж оръжия и наглост и безочие! Като се замисли човек колко години тези неща минаваха безнаказано, започнаха да обявяват другаря Путин за най-влиятелния политик. Пази, Боже от влиятелни политици убийци и лъжци. С нормален човек, който държи на достойнството си, можеш да се разбереш, но с безскрупулен лъжец - никога! Заплаха за цялото човечество!

    Коментиран от #35, #40

  • 33 Прометей

    26 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Малко преди атаката ми казаха, че нещо лошо ще се случи, твърди бившият шпионин

    Е, това си е чиста проба.....“неопровержимо доказателство“......от рубриката.......“една жена каза“.....

    Защо ли и борката все още изглежда толкова.....на@кан
    Ма верно требе да е завършен д@бил......


    Е, поне са си лика прилика с другия траверс......
  • 34 Лекетата наизкочиха

    19 8 Отговор
    Още по-съмнително става, намериха поредният клоун, който си личи, че пак не може да се аргументира или да покаже ясни доказателства. Пак измами от САЩ.
  • 35 зулус

    16 8 Отговор

    До коментар #32 от "впечатлен":

    Ами те и американците се славят с това че не преговаряли с престъпници...защо тогава Путин да преговаря???

    Коментиран от #71

  • 36 Не разбирам

    7 0 Отговор

    До коментар #26 от "зулус":

    А,моето какво е,не е ли мнение?

    Коментиран от #39

  • 37 Бог

    17 9 Отговор
    За предателите - смърт . Без значение кой стои зад това. Престанете да ни занимавате със дребни шпионски душици. Няма съпричасност няма съжаление за предателите.
  • 38 Лъвът

    17 9 Отговор
    Само забележете! Изкарват някакъв клоун по телевизията и той започва да говори легенди: Някой казал, някой му звъннал, някой му предал, някой там.. Е добре де, къде са доказателствата, покажи документи, нали твоят информатор бил още в тайните служби на Русия????? Иначе лъжеш, щом само на думи.. Покажи нещо, дай нещо истинско.
  • 39 зулус

    5 3 Отговор

    До коментар #36 от "Не разбирам":

    Твоето не ми звучеше като мнение а като предупреждение или заплаха...ако имаш собствено мнение кажи го ясно ако нямаш или не искаш да го кажеш по-добре мълчи.
  • 40 Бог

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "впечатлен":

    Някакъв. , Някакво. , Някакви ..... та какво и какви никой неразбра.
  • 41 Шаран БГ

    9 5 Отговор
    Скандалът е толкова голям,колкото го искат янките !!
    И сега всички натовци ще изгонят руските официални шпиони - ще останат неофициалните. От своя страна и Русия ще отговори по някакъв начин.
    И заради неуспешен опит / или пък нарочно - знае ли човек, в онези среди нравите са извратени и кошмарни/ да бъде утрепан един подлец-предател на Русия, ще вземат да се замерят със ракети тези серсеми.
    И правилно руснаците казват - натовец ли си, под прицел си!! А защо така - защото няма съюзник на янките, където да няма военни бази. У нас няколко, и никой не знае какво има там!!
    Пропагандната война е ожесточена между Запада и Русия. Клеветите и взаимните обвинения достигат своя апогей. Сега високохуманната и миролюбива Велика Британия иска да сложи "черешката на тортата".
    Ама тя една торта - от бъзе и коприва и ние ще я ядем, ЛАБАВО НЕМА - каза преди време някой...........

    Коментиран от #46

  • 42 незнайко

    12 4 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: Борис Карпичков е извършвал шпионска дейност за и срещу ЦРУ, ) Когато си фурнаджийска лопата не очаквай милост !!! Защо не се появи веднага да каже това а чака досега ??? Може би новият му господар така го е инструктирал !!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Диди

    6 18 Отговор
    Руснаците извършват убийство на ЧУЖДА ЗЕМЯ.Според вас не трябва да се обръща внимание ли? Пишете глупости без да мислите.

    Коментиран от #47, #67, #69

  • 45 DOKA 60

    16 4 Отговор
    В цял свят е така за предателство на собствената родина наказанието е екзекуция
    В САЩ и Великобритания да не би да ги галят с перце.
  • 46 зулус

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "Шаран БГ":

    то хубаво торта да ядем ама тя тая торта май веднъж е ядена ...не ...благодаря!
  • 47 зулус

    7 1 Отговор

    До коментар #44 от "Диди":

    Именно защото мислим не вярваме на всичко което ни кажат.
    Ако имаше някаква конкретна информация досега да са залели целия свят с нея...ама от мен да знаеш че липсата на информация е също информация...даже много ценна информация.

    Коментиран от #50

  • 48 Sky-blue

    5 0 Отговор
    До в впечатлен колко ти плащат да пишеш дрънканици пиши за Виетнам там кой ще ви е виновен че ще ми е интересно да прочета
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Гостенин

    6 7 Отговор

    До коментар #47 от "зулус":

    Какви доказателства ,кой притежава този "новичок", да не се продава в магазините.Ясно , че не е унищожен.Руснаците си го ползват.Лошо няма ,но да не правораздават в чужди страни.Там е проблема , но нашите т.н. русофили ( чиста проба антибългари) не разбират от логика.Чуят ли Русия скачат в нейна защита, все едно дали е в ущърб на България.А не виждат ,че Путлер по нищо не се различава от Хитлер през 30- те години на миналия век.

    Коментиран от #52, #63

  • 51 Никой лай

    3 1 Отговор
    В наше село пък,в Средна гора,всички блажат от селската к* рва,ама никой не си признава. Същото е и с предателите-шпиони-предатели.
  • 52 зулус

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Гостенин":

    Публикувано във факти.бг: Такъв е може би развоят на случилото се в началото на март в Солсбъри, казва Вил Мирзаянов, който през 70-те и 80-те години на миналия век е участвал в Съветския съюз в разработването на бойното нервнопаралитично вещество. "Дори не е непременно необходимо да се улучи целта. Един изстрел в близост до мишената е достатъчен - това моментално трови въздуха", казва пред Дойче Веле 82-годишният Мирзаянов, който от над 20 години живее в САЩ. Именно той е човекът, който през 1992 година разказа на света за съществуването на "Новичок".
    значи имат кой да го произведе нали???

    Коментиран от #54

  • 53 Бай хойДД

    5 2 Отговор
    И ТОЯ ПРЕДАТЕЛ ЩЕ СЕ РАДВАМ СКОРО ДА ИЗЧЕЗНЕ БЕЗСЛЕДНО И ТОВА ЗАСЛУЖАВА ЮДИСТ И ПРЕДАТЕЛ ЩЕ ГО ОБЯВАТ СКОРО ЗА ИЗДИРВАНЕ
  • 54 Гостенин

    3 7 Отговор

    До коментар #52 от "зулус":

    Значи 38 - те неудобни за Путлер и " отстранени" все ЕС и САЩ го е правил.Между тях са общественици ,писатели и журналисти.Кой би повярвал подобна глупост освен Путлеролизците.И запитал ли си се защо живее в САЩ а не в Родината си.Всички бягат от " хубавото" при Путлер.

    Коментиран от #55, #56

  • 55 зулус

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "Гостенин":

    не извъртай темата...кажи ми какъв е проблема след като имат избягал химик сами да го направят???
  • 56 зулус

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "Гостенин":

    Публикувано във факти.бг:
    Ами ето ти още една версия с "голяма"вероятност:
    Американци и англичани разработват аналог на руски отровен газ,после го хвърлят в Сирия и започват да крещят че руснаците са използвали химическо оръжие в Сирия...да де ама Скрипал взел че ги надушил и решил да предупреди руснаците...много шпионско се получи а???
  • 57 стоян

    3 7 Отговор
    Всички путинофили и съветски агенти са мобилизирани
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Коко Ст

    4 2 Отговор
    Чета, опитвах се да му повярвам, ама нещо не ми се върза...
    Русия, само двама врагове в чужбина ли има?
    Литвиненко и Скрипал и двамата в англия...
    И като отстраняват врагове, що не осъдиха на смърт скрипал или що не се самоуби в затвора.
    Ако само тия тримата (заедно с тоя на снимката) са враговете в чужбина русия с мед да я намажеш. Според мен има много по пресни "агенти", много по значими врагове от някакви употребени стари пенсионирани агенти без никаква значимост и важност...
  • 60 Fifo

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "А АЗ МИСЛЯ ЧЕ МНОГО СИ ИЗКАРАЛ":

    Успокои се, нервен си.

    Коментиран от #74

  • 61 Кошаревския

    4 1 Отговор
    Тоя па да не му е светил на Скрипал та всичко знае.....
  • 62 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    кажи го това на бати бойко
  • 63 Друг гостенин

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Гостенин":

    Да не си светил на Хитлер? Мислех, че си по-млад? Ех, пусти слугинаж...да сме все със силните. Но палачинката се обръща, иначе не е палачинка..
  • 64 Дани

    4 1 Отговор
    За 5 мил.£ вие какво очаквате да каже ?Ама кои му вярва.
  • 65 Мммм

    5 0 Отговор
    Такива плужеци като Кърпичков които първо са се клели във вярност към Родината, а след това под миризмата на парите продава и майка си и се крие в миша дупка ликвидирането физически е най- безболезненото средство, трябва да се измисли нещо доста по гадно,като побиване на кол през задника за да мре бавно и дни наред. Предателите никой не ги обича и трябва да бъдат ликвидирани като хлебарки т.е . навсякъде и с всякакви средства и без всякаква хуманност.
  • 66 Я малко да помислим

    5 0 Отговор
    Какво е казвал в такива случаи чичко Ленин? А казвал е той - У кого интерес?...Хайде да видим и ние у кого интерес...Какъв интерес имат руснаците да я вършат тази работа точно преди изборите и в момент, когато и без друго отвсякъде им скачат като бесни кучета със санкции, допинг-скандали и т.н...Но...да допуснем, че са имали някаква причина да го ликвидират. ..Е, кой, кажете ми, използва оръжие за МАСОВО поразяване, за да убие един човек?!? И за да застраши живота на още много които случайно са се оказали наоколо. И то използва вещество, създадено в Русия. Че не беше ли по-лесно да сложат до Скрипал една стрелка с надпис "Москва" . ..И защо...Защото не можеха да го премахнат тихо и мирно с инфаркт, инсулт, катастрофа, скоротечен рак?...Брях, Мишо Бирата Може, а Скрипал не може. Ваньо Танов може, а Скрипал не може. И на Мишо Бирата жена му си отиде една година след него също невинно, от цироза...Е защо им е тогава на руските служби целия този шум....А виж, на американските и английски служби точно им трябва такова нещо. Плюс, че създателя на Новичок живее и работи от години в САЩ....Вай, ама да не би случайно 2 плюс 2 да е 4
  • 67 костов в затвора

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "Диди":

    пУТИН БЕШЕ ! аЗ ГО ВИДЯХ , БЕШЕ ЯХНАЛ МЕЧКА И НА ГЪРБА БЕШЕ С ПРЪСКАЧКА ОТ ТИЯ ДЕТО СА ЗА " СИН КАМЪК " . Преди 2 седмици го бяха наели и пръскаше в Солсбъри а сега пръска в Краснодар против марокански скакалци . Тва всичко в подкрепа на твоята твърда теза !
  • 68 Велин

    4 0 Отговор
    Абсолютно съм сигурен, че този убавец на електрическия стол няма да даде вярното име и със сигурност ще даде доста други имена щото такъв приятел едва ли има.Доста достоверно би прозвучало ако беше заявил , този негов верен другар вече е мъртъв. За толкова тъпи ли смята руските специални служби, че да не го засенчат по телефона. Единствено бих приел, че разговора е истински и не е засечен ако е проведен с полеви телефони, директна връзка с единствен кабел ама бахти и кабела- някъде от Русия та чак в Нова Зеландия !?!?!? И кой го е опънал !?!?!? Ама ние тук си чешем безплатно езиците докато този руски "патриот" е направил доста пачки.
  • 69 наЙивната

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Диди":

    "Пишете глупости без да мислите."... ааааа, НЕ! Това го правиш ти и то не защото не искаш и нямаш желание, а защото просто не ти се отдава момента с мисленето! ;)
  • 70 Отоплител

    1 0 Отговор
    Не вярвам някое разузнаване да дава някаква информация на бившите си агенти.Това е правило и е ясно на всеки.Та този господин предполагам е контактувал с екстрасенс за информацията.Лошото е ,че част от гилдията на екстрасенсите виждат конкретно събитие но не могат да разпознаят извършителя.И този т.н.разведка би трябвало да знае,че всяко събитие се извършва от физическо лице.И той е престъпникът.Да вселяваш вина на държава е политика.Ако има амбиции в тази област,може да учреди политическа партия.Желая му успех в начинанието.
  • 71 Гост и то просъ

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "зулус":

    Голям смях падна с тия разведки. И най-вече с коментарите особено с някой.

    Коментиран от #72

  • 72 зулус

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Гост и то просъ":

    някои или някой????
  • 73 СТАРОТО

    1 0 Отговор
    май по-реално щеше да бъде сега англичаните да изтровят английските шпиони-предатели в Русия.
  • 74 И ТИ ЛИ СИ ЗА САНАТОРИУМ

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Fifo":

    ИЛИ само за доктор Кръстю Каменов? НЯМАШ проблеми, ще минеш с предимство, като МАЙ човек.
  • 75 Тоягата

    0 0 Отговор
    Айде Айде почна и да се предлага да помагал на британското разузнаване. Ясна е работата изгладняла е момчето иска да изкара и той някой лев само че има много малък проблем тия дето са го отровили на тях въобще не им трябва помощ понеже знаят какво правят и в крайна сметка да не вземат да открият кой го е убил че пътува да стане някоя беля...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания