Last news in Fakti

4 Април, 2018 14:10 3 695 7

Сърбия не чака нищо хубаво от София

  • сърбия-
  • ес-
  • софия

Александър Вучич притеснен за срещата на ЕС в България

Не очаквам Сърбия да получи добри новини след срещата между върха на ЕС и Западните Балкани. Това заяви сръбският премиер Александър Вучич, цитиран от МКД.

Срещата ще се проведе в София. Очаква се тя да бъде бойкотирана от няколко страни, заради присъствието на представители на Косово в нея.

„Ние не сме в благоприятна ситуация и това не се дължи на грешки, които правителството на Ана Бърнабич е направил. Много обстоятелства не са в наша полза. Ние обаче искаме да защитим нашата страна. Радвам се на всяка среща и на всеки разговор. Те са важни“, заяви Вучич.

Сърбия води преговори за членство в ЕС, но за да стане това, трябва да се стигне до споразумение за статута на Косово. Двете страни водят преговори през последните няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ввп

    9 15 Отговор
    Нали го чака от русия
  • 2 Слави

    25 12 Отговор
    Ние сме дупедавци и пак ще ви изпържим, за да угодим на новите ни господари и страната си разсипахме та вас няма да ви минем.
  • 3 Нафарфорий

    14 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: които правителството на Ана Бърнабич е направил.

    Тва третополово как можаха да го изберат за премиер? Милошевич се върти в гроба като вентилатор. А че сме дупедавци тъй си е утре албанците като нищо ще поискат някой къс от македония, после от българия и т.н.
  • 4 onq s konq

    10 6 Отговор
    Е какво БЕЗПЛАТНО "ХУБАВО" се надява сръбскиьо идиот да получи от Сф?Бе карай си самолетите МИГ номер 29,че туй щи остане бе друже!А като ядосаш Европа и ти праснат едно ембарго от което дупето ти ще хване паяджина,ще довтасят едни закръглени и усмихнати руски девочки /дар от Путин в труден момент/ и ще зачуруликат по Телевизията:"Дойдохме да ви научим как да си приготвите вкусен борш от...шума!Мы любим вас,потому что вы за нас очень ценние:)

    Коментиран от #7

  • 5 Барчо

    8 2 Отговор
    Даже не знаят каква услуга и се прави ако не бъдат приети в ЕС.

    Коментиран от #6

  • 6 antimediator

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Барчо":

    Много голяма услуга си правят като вървяха по гайдата на Милошевич,югокомунизма и фалшивия патриотизъм!
    Преди 30 години бяха по стандарт сред първите 20 държави в света , а сега са далече след нас.
    Износа им е една трета от нашия.Едно време идваха да пазаруват у нас , сега нашите ходят да гуляят в Сърбия.
  • 7 оня с коня

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    кон, ние имитаторите ти сме по-забавни..поне не ставаме за смях кати напишем нещо
Новини по държави: