Last news in Fakti

8 Април, 2018 20:30 3 237 12

Дамаск за химическата атака: Поредната фалшива новина

  • сирия-
  • дума-
  • източна гута-
  • русия

Сирия определи твърденията за химическо нападение като "една и съща досадна песен"

Сирийският режим, който отрича да е извършил химическо нападение в последния бунтовнически анклав близо до Дамаск, определи тези твърдения като "една и съща досадна песен", съобщи агенция САНА.

"Твърденията за употреба на химически оръжия са се превърнали в една и съща досадна песен, която е и неубедителна, с изключение за няколко страни, които подкрепят тероризма в Сирия", посочи източник от министерството на външните работи, цитирано от САНА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 психиатър

    88 4 Отговор
    Абе спрете тази сапунка. И на децата вече е ясно, че винаги когато терористите са притиснати в ъгъла се търси повод за военна намеса за да им помогнат.
  • 2 Читател

    77 7 Отговор
    Тези няколко страни подкрепящи тероризма в Сирия ги знаяме , те са : САЩ, Англия,Франция, Саудитска арабия. Тия държави да се радват, че на мястото на Путин не е Ким. Ако беше така отдавна да са изчезнали от картата на света.

    Коментиран от #9

  • 3 Живко Тодоров

    55 1 Отговор
    След като има кой да им вярва, защо да не въртят едни и същи лъжи? Англосаксонската цивилизация се основава на лъжи, терор и изтребление на народите по света, включително българите. На това се крепи цялата им политика и всичките приказки за демокрация, справедливост и право на избор са пълни глупости. Вервайте им още, скоро ще ни излезе през носа.
  • 4 Голям прос

    43 1 Отговор
    Все едни и същи глупости от САЩ и слугите им чуваме. Много интетесно - краварчетата ограбват Сирия, Афганистан, Либия, Египет, а другите балъци които ги поддържат, гледат отстрани. Щях да забравя Ирак. Изобщо, защо някои са си наумили, че САЩ може да командва целия свят
  • 5 Боби62

    35 1 Отговор
    .....даааа има използвано БОВ в Сирия....даааа даже се знае къде е произведено и как се казваааа дааааа .......казва се НАИВНИЧО и е предназначено за наивници.....дааа
  • 6 Диди

    3 46 Отговор
    По ТВ даваха репортаж за химическата атака.Асад е убиец на народът си.Ще получи заслуженото.

    Коментиран от #7, #8, #11

  • 7 :);):)

    44 2 Отговор

    До коментар #6 от "Диди":

    След края на репортажа "жертвите" станаха ли за да си ходят като на последния "репортаж"???
  • 8 :);):)

    34 1 Отговор

    До коментар #6 от "Диди":

    След края на репортажа "жертвите" станаха ли за да си ходят като на последния "репортаж"???
  • 9 нико

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Читател":

    эабрави султан Ердоган
  • 10 патриотъ

    30 2 Отговор
    Вселената е сътворена от Бога и никой,още повече американците,не е упълномощен да се разпорежда с нея!От кога англосаксите са оторизирани божи наместници на тази планета?!
  • 11 Румяна Костова

    18 1 Отговор

    До коментар #6 от "Диди":

    Значи американската пропагандна машина не бъхти напразно.Винаги ще се намерят шарани с IQ под 27 ,които да се връзват на всичко ,което им показват по зомбокутията .А останалите от нас ще търсим логика в случващите се събития.

    Коментиран от #12

  • 12 Ford Prefect

    1 7 Отговор

    До коментар #11 от "Румяна Костова":

    Рушки роби и логика? Хахаххахахахахахаха
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания