Last news in Fakti

14 Април, 2018 01:29 2 647 6

Намесите на САЩ не носят мир

  • сащ-
  • найджъл фараж-
  • сирия

Найджъл Фараж призова за ясен план преди действия спрямо Сирия

САЩ и техните съюзници не бива да използват сила срещу Сирия, преди да имат ясен план преди това. Това заяви бившият лидер на британските националисти Найджъл Фраж, цитиран от Fox News.

Той припомни, че през последните 15 години има примери за такива акции. Поради липса на план обаче те не са спомогнали за мира.

„Ние влязохме в Ирак с опит да приключим с техния лидер. Резултатът беше хиляди загинали и хаос. В Либия стана същото. Приключихме с един лидер и на негово място дойде хаос. Историята на нашите намеси не е добра. Ние мислим, че можем да действаме от морална гледна точка, но без да имаме ясен план“, заяви Фараж.

През тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е готов да разпореди атака срещу Сирия след информации за химическа атака в град Дума.

През последния ден той укроти тона си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юююбряяяяя

    64 2 Отговор
    Ако Господ иска да накаже американците им изпраща урагани, торнада, пожари...
    А ако иска да накаже други народи и държави, изпраща им американци...
  • 2 El comandante

    18 5 Отговор
    Убий най голямата рижа спаси света!!!
  • 3 Янките световни терористи

    23 4 Отговор
    Янките ползват други нации за осъщвствяване на пъклените си планове като световни терористи. За съжаление има слабохарактерни ръоводители подстрекавани от оръжейния бизнес , които им се връзват. Чак кигато се осе рат до ушите се усещат и започват извиненията, но е късно. Милиони животи са отнети и милиони са напуснали местата си. Още виетнамците го разбраха това.
  • 4 Орките са най-голямото зло на Земята

    13 2 Отговор
    Ще дойде време света да му писне от своеволията на Хамерика и ще си платят доволно!!Господ бави ала не забравя за тяхните злини!
  • 5 Свобода на словото

    3 0 Отговор
    Подобно заглавие по Нова ТВ никога няма да се чуе. Писах им, че съм не съгласен с крайната им политика и ми изтриха коментара.
  • 6 The TRAPPER

    3 1 Отговор
    И като влязохте в Ирак заради техният лидер , сега Ирак как е - по-добре или по- зле ?
Новини по държави: