15 Април, 2018 16:07 4 369 11

Братовчедът на Асад: САЩ и Русия са договорили ударите

  • сащ-
  • рибал аз асад-
  • сирия

Според Рибал аз Асад е имало предварително преговори

Братовчедът на Асад: САЩ и Русия са договорили ударите - 1
Снимка: БТА/AP

„САЩ и Русия бяха координирали ударите в Сирия предварително. Турският президент Ердоган и израелският премиер Нетаняху са разговаряли и с двете страни и са успели да постигнат споразумение между тях. То гласяло, че удари ще има, но без жертви. В същото време руснаците са имали възможността да свалят някои от ракетите, за да кажат, че са удържали на дадената за това дума“. Това заяви в ефира на „Събуди се“ първият братовчед на сирийския президент Башар Асад – Рибал аз Асад.

Той живее в изгнание в Лондон от много години, тъй като в родината му със сигурност го чака затвор. Срещу него са правени два опита за убийство.

Според Рибал Асад, след ракетната атака, ще видим деескалиране на напрежението в Сирия.

„Всички страни ще се успокоят. Никой няма интерес ситуацията да се усложнява повече“, категоричен е братовчедът на сирийския държавен глава.

Според него сега големите сили трябва да намерят истинско политическо решение на проблемите в размирната страна.

„От Сирия започна най-голямата хуманитарна криза в съвременната ни история. Но на никого не му пука истински за Сирия, искат да я разделят. Само демокрация може да обедини мозайката от различните общности, които живеят в страната“, казва още Рибал ал Асад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тошо 1

    15 0 Отговор
    Аз пък това не го разбирам уж милее за Сирия и братчеда е президент пък живее във Великобритания. А това за договорките мужду Русия и САЩ -може и така да е . Все пак мисля че на никой не му стиска да започне 3СВ нали?
  • 3 Рубладжийче

    6 7 Отговор
    А какво са казали вуйната и балдъзата на Башар? Мисля, че тяхното мнение също трябва да бъде взето в предвид.
  • 4 Бесен Язовец

    9 0 Отговор
    Ше му резнат главата на този братчед скоро и ще кажат че Асад го е поръчал и нови 1 милярд$ за такси до Сирия и 100 бомбички за 100 мил.$
  • 5 Да го кажем направо.

    15 0 Отговор
    И на тоя ще му дойде времето да стане сакралната жертва в полза на Великобритания. Забелязвате ли,че всички предатели са в Лондон-обещават им пари и спокойствие срещу това да изказват позиция угодна на Лондон-а когато станат ненужни-следва гръмко убийство и със смъртта си работят още няколко години за Великобритания.
  • 6 12345

    7 4 Отговор
    Както и очаквах.За някой друг долар Путин легна и позволи този театър.Едни се хвалят с ракетни удари а друг със свалянето им.Значи нас народа ни имат за лилипути които не знаят нищичко,не помнят и не можем да тълкуваме фактите пред нас.И запада и Русия се гаврят с нас,направо ни вземаха за калдаринки.А с този театър ни показват какво означават другите народи за тях.Ние сме само едни цифри които могат да заличат както им е удобно.

    Коментиран от #8

  • 7 Соломон Вагенщайн

    7 2 Отговор
    Руските и американските ЮДЕИ ни разиграват ТЕАТЪР а ние роним сълзи от умиление.
  • 8 Тошо

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "12345":

    Ами брат то това и малко дете го знае че сме само едни цифри за тях!
    Не си спомням как беше заглавието на един Американски екшън във него президентът на САЩ трявбаше да вземе решение за унищожаването на цял град , и той се обоснова така : "По-добре да жертвам живота на 2млн. жители на един град във който се крият терористи от колкото да застраша живота на 200млн.жители на цялата ни страна "
    Та ние сме само номер за висшестоящите.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Диди

    7 0 Отговор
    Този братовчед не е много читав. Продал се е на обединеното кралство.Явно сега е техен шпионин.Ще го употребят и...после новичок.
  • 11 Kcaniba

    0 0 Отговор
    братовчед на жидомосоните - луциферчето!
    Договорили са всичко, със всички с цената на всичко!!!!