Last news in Fakti

15 Април, 2018 11:48 9 994 52

Германия: Русия не ни е враг, а Путин

  • германия-
  • русия-
  • сащ-
  • сирия

Тук трябва да се направи първата крачка, Путин и Тръмп го дължат на света

Германия: Русия не ни е враг, а Путин - 1

Независимо от Путин не бива да обявяваме цяла Русия - страната и нейния народ - за врагове, заяви. За това призова в интервю за вестник "Билд ам зонтаг" германският президент Франк-Валтер Щайнмайер.

Той поиска правителството на Ангела Меркел да действа активно за единството на ЕС, но и да има последователна и твърда политика за санкциите заради анексирането на Крим и конфликта в Източна Украйна.

Франк-Валтер Щайнмайер не скри, че е обезпокоен от влошаването на отношенията между Русия и Запада заради случая "Скрипал". Германският президент все пак призова за подновяване на дипломатическите усилия за подобряване на отношения.

Ако това не стане Щайнмайер не вижда възможност за уреждане на конфликта в Сирия и този в Украйна.

Нищо няма да стане без съседите от региона, но нищо няма да почне без САЩ и Русия. Големите държави носят голяма отговорност. Тук трябва да се направи първата крачка, Путин и Тръмп го дължат на света, призова германският президент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nonamenofacenonumber

    96 11 Отговор
    Трън са ви в очитеонези с различно мнение от еврогейските ценности. Искате да направите целият свят еднакъв ....и послушен и тъп включително както е и в Германия. Всеки с различно мнение е диктатор до момента в който не реши да се присъедини към мафията наречена " цивилизован свят" проклети да сте

    Коментиран от #16, #28

  • 2 Бат Мишо

    61 13 Отговор
    Русия мълчи и това ме плаши
    тая атака беше много провокативна и си мисля че ще има отговор
    а куче което ще хапе не лае за да не избяга жертвата
    оня самолетоносач като стигне мисля че ще го подпукат
    и се наиграхме сички

    Коментиран от #9

  • 3 ха ха ха

    40 45 Отговор
    Умирам от кеф, как се гърчите заради Путин... гърчите се и заради Орбан... и това ми доставя неимоверно удоволствие!

    Коментиран от #6, #35

  • 4 Да уж

    35 6 Отговор
    Няма да има отговор, защото никой не е нападнал Русия и руснаците.
  • 5 Ало

    13 68 Отговор
    Който не харесва мнението на ЕС да не ходи там да не хваща терминал 2 за ЕС а да ходи в Русия защото те не са слепи всеки ден Българите каква помия изсипват в този сайт или др вие ще си навредите още повече с тези долни и вредни мозъци който само плюят ЕС само да решат ще ни направят на .... и за Тоалетна на ЕС няма да ставаме с болните ви мозаци който само плюят ЕС и Америка!

    Коментиран от #19, #41

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 смешници

    48 4 Отговор
    Ха,ха! А кой го избра Путин за президент - с 80% мнозинство?
  • 8 БОБИ КОЧА

    57 7 Отговор
    Глупак 76% от руснаците са зад него, напълно достатъчно да ви наричат джендърските мутри. Плюс 24 % за родину .
  • 9 empire strikes back

    39 10 Отговор

    До коментар #2 от "Бат Мишо":

    а защо се плашиш, руснаците ще разкажат играта на САЩ, Англия и Франция, а не на нас. А отговор със сигурност ще има, след като изчакат малко и обмислят всичко ще решат къде точно да ударят. Предполагам, че ще го отнесе британската база, от която излетяха самолетите дето бомбиха Сирия. Така хем ще накажат тъпите англичани за участието им в атаката(а ще бъде и отмъщение за случая Скрипал)хем няма да ударят директно САЩ, а една от техните марионетки. Така ще покажат че са твърди и държат на това дето са казали да отвърнат на удара, ще сплашат така наречените "съюзници", които и без тва са ошашкани тотално. И техния удар ще бъде като превантивна мярка срещу други атаки срещу Сирия.

    Коментиран от #15

  • 10 empire strikes back

    35 4 Отговор

    До коментар #6 от "nonamenofacenonumber":

    Мисля, че "ха ха ха" се кефи като гледа как Путин и Орбан пречат на запада да прави каквото си иска и ония еврогейски тъпаци затова се гърчат в безсилието си. И мен ме кефи.
  • 11 реалист

    43 6 Отговор
    Мисля,че германският президент Франк-Валтер Щайнмайер.малко се е объркал.75 %от руснаците подкрепят президента Владимир Путин,те са
    на ясно,че без него на тоя етап Русия не би била спокойна и могъща.Остава Путин наред с външните усилия за стабилизиране на света да работи усърдно и във вътрешно икономически план.Това той обеща след изборите и мисля,че на 80 % ще го изпълни,както е изпълнявал всичко,което публично е оповестявал.
  • 12 Прометей

    27 4 Отговор
    Туй немскУтУ прЕцидентче требе да е некакво сиамско недоносче на изклецаното недоносче на бай Асен... ...синоптичката @банова......всички знаем каква ще им участта......

    ..............СЛАВА РОССИИ.........
  • 13 Zax

    44 6 Отговор
    Той и Хитлер нещо подобно беше разправял в началото. Не Русия ни е враг ами комунизма. Но това не им е пречело да опожаряват цели села, да избиват цели училища със невинни деца и т.н.
  • 14 Bahti

    21 4 Отговор
    ЧЕСТИТ 9МАЙ!
  • 15 Диди

    8 36 Отговор

    До коментар #9 от "empire strikes back":

    Военен удар няма да има нито към Англия,нито към Франция,а едва ли към САЩ.Това,което руснаците ще направят е,ще мобилизират хакерите си както в Европа,така и в САЩ.А каква агресивна политика има Путин,цял свят разбра.Щанмайер не е глупак,той беше като външен министър много добър,и като президент също.

    Коментиран от #18, #27

  • 16 Диди

    11 38 Отговор

    До коментар #1 от "nonamenofacenonumber":

    Щом наричаш ,,цивилизованият свят,,мафия, я кажи ,,изостаналият руски свят какви са?
    В Русия има ли Мафия?Или не си чувал за руска Мафия?

    Коментиран от #48

  • 17 Румяна Костова

    30 4 Отговор
    Не много умно изказване,ако е адресирано към руския човек,само още повече ще дигне рейтинга на Путин.Човърка ги ,че вътрешната ситуация в страната е стабилна.Даже и Навални с малолетните не кудкудяка и не ги събира по площадите.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 no name no face no number

    25 5 Отговор

    До коментар #5 от "Ало":

    Alo Alo вие хващайте самолета за сащ ние ще променим Европа тя е наш дом няма да ти изгоните ще се защитаваме. Ще бъде битка на живот и смърт скъпи джендъри
  • 20 Борис

    31 4 Отговор
    Врагъ на Германия е Меркел .
  • 21 Диди

    2 24 Отговор

    До коментар #18 от "на дедо ти паламарката":

    Абе дядо,изкукудякал си доста,дошло ти е времето да ,,захапиш тревата,,.

    Коментиран от #38

  • 22 Еее

    3 17 Отговор
    А Путин какъв е?
  • 23 Хасан

    9 23 Отговор
    Светът има нужда от балансьор като Турция..и Русия и Запада са едни и същи...само насилие и войни..
  • 24 Читател

    3 11 Отговор
    " Заповед за арест"-Бил Браудър. "Русия на Путин"-Анна Политковская. "Зимата идва"-Гари Каспаров.
  • 25 психоаналитик

    4 13 Отговор
    Тая дума ,,джендър,, виждам че се използва масово вече,та се питам какво общо имат сексуалните предпочитания на хората с политическите дръзги на безмозъчните,аз имам отговора и той е че който я употребява за щяло и нещяло очевидно е в страхова невроза и е развил мания,която е пряко свързана със импотентност,вземете мерки и посетете близкия център за психично здраве за да се спасите от задълбочаване на проблема
  • 26 ЦРУ

    5 31 Отговор
    Абе какъв народ са руснаците да подкрерят тази карика---а Жужи за президент ? Ханъма на Ердоган му сваля самолета - Жужи спира доматите на Ердо.....Убиват посланика му в Турция пред камерите - той мълчи като девочка....налагат му санкций....рублата се срутва - той си го мести по крачулите ....трепат му елитните Вагнеровци в Сирия - той лъже че не са негови ....хвърчат томахавки около базите му в Сирия - той не ги сваля- бързо летели ! СМЯХ....както със кюмуреният Кузя !
  • 27 гост

    24 3 Отговор

    До коментар #15 от "Диди":

    Няма и нужда да има преки удари и войни със САЩ, GB, и Франция. Достатъчно е да им се пречи занапред да си развяват кончето където им скимне и постепенно да се неутрализира влиянието им в уж бившите колониалните владения, тоест да се ограничи влиянието до собствената им територия.
    ... на глупостите със значението за хода на събитията на хакерските атаки само такива като теб могат да се връзват!
  • 28 отговор

    6 30 Отговор

    До коментар #1 от "nonamenofacenonumber":

    При вас, прекланящите се пред Путин, това е психическо заболяване. За съжаление психоза, засегнала доста хора в България. Нямате способност да погледнете нещата обективно. За вас всички, несъгласни със загадката на природата Путин, са ви врагове. Никой не е длъжен да харесва лъжците, жестоките, несправедливите, тези, които се перчат с дворци и постижения, а същевременно унищожават държавата и народа й. Защо ви се иска това да се разпростре и у нас?! Трудно е за разбиране. Скоро ходили ли сте в Русия, извън големите градове хората живеят като през 19 век. Отидете и вижте. Същевременно Путин трупа пари в сметката си, ще подпомага олигарсите, превъоръжава се, не му пука за народа. Това, как живеят хората не е ли важно за вас?!
  • 29 Рубладжийче

    6 33 Отговор
    Германците жестоко се заблуждават. 86% от руснаците са безмозъчна путиноидна вата, която сляпо следва кремълският психопат и мрази човешката цивилизация. Дори Путин да умре днес, на часа ще го замени същия мерзавец като него, който ще надъхва ватата, че е велика и с мисия да промени света, но "лошия Запад" и пречи в това начинание, завижда на духовното им величие и иска да ограби ресурсите им.

    Коментиран от #51

  • 30 Истина

    13 3 Отговор
    Венцислав Михайлов оправи си заглавието идиот, никой никаде не е писал че Путин е враг, мекере .
  • 31 патриотъ

    22 2 Отговор
    Американските лобисти сте по-жалки и окаяни дори и от просяците по бул.България,защото дори те имат чест и съвест,а вие нямате такива органи!Соросоидиота не може да дава мнения и оценки,защото гледа в огледалото за обратно виждане и търчи след задника си в ужас,че го преследва задник.Опитвате се да защитавате лъжата и измамата,която проповядват щатите,в надеждата нещо да ви капне от там!Вие сте продажници,продали душите си на дявола и злото,но ще дойде съдния ден!Ада ви чака!
  • 32 СССР

    19 2 Отговор
    А Русия е Путин
  • 33 СССР

    18 5 Отговор
    На Путин свирки ще м правите джендъри скапани!
  • 34 НИКИ

    23 2 Отговор
    В ДРУГАТА СТАТИЯ ЗА ГОТВЕНАТА КИБЕР АТАКА ОБЯСНИХ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ КАК РУСИЯ И СИРИЯ СЕ ИЗГАВРИХА СЪС ЗАПАДНАТА КОЛИЦИЯ . АМЕРИКАНОФИЛИТЕ И РАЗНИ ДРУГИ ПАПАГАЛИ ДА ГО ПРОЧЕТАТ И ДА СЕ ЗАСРАМЯТ ОТ ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ПИШАТ. ПРОЧЕТЕТЕ ГО ТАМ ЗАЩОТО НЕ МИ СЕ ПИШЕ СЪЩОТО И ТУК . ЕВАЛА НА ПУТИН И НА УСПЕШНАТА МУ ТАКТИКА. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА КОЙ Е АГРЕСОРА КАТО ДАЖЕ НЕ ИМ ПОЗВОЛИ ДА НАНЕСАТ НЯКАКВИ СЕРИОЗНИ ЩЕТИ ВЪПРЕКИ НЯКОЛКОТО СТОТИН МИЛИОНА ИЗХАРЧЕНИ ОТ ЗАПАДА ЗА 3 МА РАНЕНИ И СЪБОРЕНИ НЯКОЛКО КОЛИБИ. В БЪЛГАРИЯ ОТ КАТАСТРОФИ ВСЕКИ ДЕН ИМА ПОВЕЧЕ ПОСТРАДАЛИ ОТ/ МОГЪЩИЯ/ УДАР НА ЗАПАДНАТА КОАЛИЦИЯ. СМЯХ В ЗАЛАТА.
  • 35 Българин

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "ха ха ха":

    Ти докато умираш от кеф, гледай да не се озъбиш.
  • 36 +-+-+-

    9 8 Отговор
    Народа на Русия не ни е враг само лидера, който си избра. Затова ще налагаме санкции докато го смени с такъв, който ни устройва. Може и да го бомбардираме като Асад.
    А Русия я харесваме и то много.

    Коментиран от #47

  • 37 Ескимос

    14 1 Отговор
    Западът има грешна стратегия защото мислят с техния си акл за хора от изток и затова не ги разбират.Със сила няма да стане 90% от населението на Русия са гасували против зспада в резултат на всичко до момента .Така правят Китай по силен. Европа е най големият губещ.Исторически и културно свързани народи се противопоствят ,а огънят го палят и поддържат от друг континент.Русия вече беше веднъж ограбена и не вярват на добрте намерение.Този след Путин ще бъде още по твърд
  • 38 Хасан

    2 12 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    Диди,сега Русия ще си отмъсти с нещо друго...Прибалтика..или Украйна..с нещо което ще заболи на ЕС ..ама ще си отмъсти..това им е в културата на руснака ..отмъстителен и коварен
  • 39 Анонимна

    5 4 Отговор
    Браво, много правилно изказване!!!!! До кога САЩ и Русия ще се надпреварват -КОЙ? КОЙ-ПО-ПО-НАЙ!!!! Хората искат стабилност и мирен живот!!!!!
  • 40 Майна

    8 1 Отговор
    Май ЕС ще последва съдбата на СССР.
  • 41 Ник

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ало":

    От къде тази омраза? Ако си идиот, където и да отидеш, ще си си същия. Жалко е, че и омразата се възпитава, особено, когато си малък.
    Прочети малко за българските корени.
  • 42 Хахаха

    13 0 Отговор
    Ама като ви е враг Путин, а не Меркел, що правите Северен поток и защо на нас ни забранихте Южен?! Това и Б. Борисов да питате!
    А на нас кой ни е крив за състоянието - ние с баницата ли или ония, на които им я даваме?
  • 43 Бай село

    1 5 Отговор
    абе тарикати селски що хващате терминал две що не си седите тук в БГ нали руската вълна ви пречеше сега е еврогейска седете си тук и работете за 200 евро..
  • 44 Венци Венци колко ти платиха за тая пром

    4 0 Отговор
    Този похват е много изтъркан,
    кой ще се хване на тия стари ,,демократични,, методики.
  • 45 Бай село

    9 1 Отговор
    ами руснака отдавна трябваше да го начука на управляващите на УКРАЙНА И ПРИБАЛТИКА ако не бяха те хитлер щеше да им смени имената и едва ли щяха сега да казват аз съм украинец..
  • 46 Азсъм59

    13 1 Отговор
    Русия СЛАВА мир и благоденствие за всички това е Русия България е с Русия
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 no name no face no number

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Диди":

    Дидка да се срещнем всичко ще ти обясня и без това сме комшии
  • 49 ежко бежко

    0 1 Отговор
    комшиите заслужават постоянно да ги черпиш...
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 #113

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Рубладжийче":

    Що си се заблодил че имаш мозък? Като пишеш се издаваш? Агресорите нямат място на земята. Маниполацията на америка и на англия, и на тия дето ги подкрепиха е създаването на повече марионетки, или пчелички да работят за тях.Болни мозъци като Тръмп могат да заразят планетата! Само че тоя път природата ще ги изненада фатално че ще почнат да наричат всички бетствия с руски имена, като започнат първо с Путин! Като идол ще им стане!
  • 52 Распутин

    1 0 Отговор
    Най много ме кефят дебилни русофилни гъзолизачи. Като толкова ви харесва този клозет СССР - марш в Сибир, да не сме ви видяли по тези географски ширини вече! Въпреки това всичките ходите на екскурзии, учите, работите и живеете в ЕС. Всичките сте двулични неблагодарни скъсани казашки цървули! То бива бива като башибозук да служиш и лобираш на чужди интереси ама безочие като вашето никъде го няма. Национални предатели!
Новини по държави: