Last news in Fakti

29 Април, 2018 14:58 41 782 194

Кремъл към САЩ: Елате и вижте "руините" от руската икономика

  • русия-
  • сащ-
  • дмитрий медведев-
  • барак обама

Министър-председателят Дмитрий Медведев ехидно предложи на бившия президент Барак Обама да посети Русия

Кремъл към САЩ: Елате и вижте "руините" от руската икономика - 1
Снимки: БТА/АР

Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев ехидно предложи на бившия президент на САЩ Барак Обама да посети федерацията и да се увери как е "рухнала" местната икономика.

В интервю за програмата "Съботни вести" по тв канала "Россия 1" Медведев припомни думите на Обама, който през 2015 г. заяви, че благодарение на американските санкции Русия се е оказала в международна изолация, а икономиката ѝ е пропаднала "в руини".

"Той по някаква причина не идва у нас, а и ни обеща, че икономиката ни ще пропадне в руини. Нека дойде да види тези руини", заяви Медведев.

Руският премиер подчерта, че, независимо от противодействието на външни сили, руските власти продължават да изпълняват социалните си ангажименти, а инфлацията се задържа на ниски нива. Той обърна внимание и на устойчивия ръст на икономиката.

Кремъл към САЩ: Елате и вижте "руините" от руската икономика

"За миналата година ръстът е 1,5%, за първото тримесечие на настоящата година като цяло ръстът е 2%, колкото и на промишлеността, ръстът на търговския оборот е над 2%, селското стопанство расте с 2,5%. Това е много добър общ показател", обобщи премиерът.

Той се позова и на рекордно ниските нива на безработица в страната.

Кремъл към САЩ: Елате и вижте "руините" от руската икономика

"Ако говорим за състоянието на пазара на труда, то към днешния ден ние имаме най-ниската безработица в история - малко под 5%", отбеляза Медведев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руските свине

    103 379 Отговор
    са много големи нещастници, щом се хвалят с икономическите си постижения. А щом санкциите не работят защо карат всички руски подлоги непрекъснато са искат тяхното сваляне?

    Коментиран от #6, #12, #16, #20, #29, #34, #38, #52, #55, #80, #166, #187

  • 2 Kcaniba

    186 44 Отговор
    въх тролната е в траур!!!
    Няма сентс!!!
    пак ще кацате на луната май...

    Коментиран от #180

  • 3 А стига бе

    253 53 Отговор
    Е сега ...защо написахте тези данни-соросоидите ще получат ортикарии...Сега като ревнат с крокодилски сълзи за "нещастният руски народ" и ще лицемерничът как ги интересува че "руснаците гладуват"...Нищо че по данни на министерството ни по икономика-и тази година очакваме ръст на руските туристи на нашето море---ама те могат да идват тук за да се наядът-щото там няма ядене-----нали така соросоиди...

    Коментиран от #23, #75, #178

  • 4 Реално

    241 44 Отговор
    Той банановият алпинист Обама винаги е живял в някакъв измислен свят. Нали точно той каза че"американците са изключителната нация на Земята"-демек ,другите народи са под-човешки същества.
  • 5 Ристе

    73 108 Отговор
    Това е чудесна новина, утре стягам чимодана и вива раша и маша.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 outlander

    83 213 Отговор
    Те имали икономика бе, хаха, в същото време прост бойлер собствено производство нямат. Да не стане като в оня клип, в който ударно полагаха асфалт пред някакъв завод за вагони, защото ботоксовия пигмей щял да го посещава, а на 50 метра от там, зад сградите където недоразвития вожд никога няма да стъпи, улицата беше осеяна с кратери, кал и мизерия.

    Коментиран от #17, #181

  • 8 русия е джудже

    84 225 Отговор
    Е какво има да гледат американците ? Всичките градове в Русия са еквивалент на Чернобил.Комунистическото застрояване е грозно ,та дрънка ,подтискащо е ,а на всичкото отгоре и сградите им се разпадат.Дори Бангладеш е райско кътче сравнено с Русия.
  • 9 Чапаев, Василий Иванович

    56 76 Отговор
    Колкото сме по- зле, толкова ни е по- добре!!!
  • 10 хахаха

    213 53 Отговор
    Струва ми се, че от известно време се увеличиха соросоидните тролове, явно са им отпуснали пари за тролене. Нормалният, трезвомислещ българин, ви се смее хамерикаански подлоги. И на бойко се смее, и на цецо се смее, защото всички сте карикатури.

    Коментиран от #50, #81, #144, #150, #191

  • 11 onq s konq

    50 167 Отговор
    НЕДОПУСТИМИ са подобна наглост и дебилство при това в изказване на ВИСШ ПАРТИЕН РУСКИ ФУНКЦИОНЕР!И какво си мисли Медведев че може "да покаже" от Русия?ПАЛАТИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ И ПАРТИЙНАТА ВЪРХУШКА ЛИ?Не че няма освен минималната раб. заплата и "средна" и "висока",но така или иначе тя си е един от ОСНОВНИТЕ ИКОН. ПОКАЗАТЕЛИ за нивото на покупателната способност на широките нар. маси.И докато в момента в БГ тя е 510лв и логично се водим "най-бедни" в ЕС,то в Русия е...270ЛЕВА,което е приблизително половината!А само преди няколко дни ЛАВРОВ ЛИЧНО ОБЯВИ,че вдигането на ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ Е "ПОЧТИ" СИГУРНО.Да-Медведев смело кани янките "да отидат и да видят" положението в Русия,но ако наистина някой амер. политик реши на инат НАИСТИНА ДА ОТИДЕ придружен от съответния снимачен екип,то...просто няма да му бъде издадена ВХОДНА ВИЗА!Между другото съм дълбоко убеден,че Византийците съвсем не са си измислили пословичните номера самостоятелно,а ПРОСТО СА ГИ КОПИРАЛИ ОТ РУСНАЦИТЕ:)

    Коментиран от #22, #51, #85, #95, #96

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 кирил

    55 148 Отговор
    кремълските циркаджии отново ни развеселяват.икономиката им е по малка от мексико и два пъти по малка от щата калифорния
  • 14 патриотъ

    190 42 Отговор
    Вие дето плюете по Русия си нямате понятие от живота нито в Русия,нито в прехвалената ви Америка,с безкрайните си бедняшки квартали,градове от каравани,изоставени градове за пример Детройт и хилядите малки миньорски градчета,дупките по пътищата,които не са по-малко от руските,престъпността,мизерията в крайните квартали на Ню Йорк и Чикаго,пък и много други.Да сте видели някъде в Русия градове от каравани?Да,Русия има проблеми,но тя отдавна не е СССР и върви по пътя на развитие,преодолявайки всички проблеми постепенно и във военно отношение вече е първа.Социалната обстановка в близките години ще се подобри и в близко бъдеще ще заеме едно от челните места!

    Коментиран от #15, #19, #93, #139

  • 15 Дивуй

    137 27 Отговор

    До коментар #14 от "патриотъ":

    Пич не се хаби.Тия не четат , нямат собствено мнение и пишат каквото им е написано
  • 16 Да уж

    132 24 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Нещо не сте наясно със ситуацията. Нито един руски държавник никога не е молили за снимане на санкциите.
    Не познавате руснаците въобще и нашата менталност. Ние от глад трева ще ядем, но да молим да ни пощадят - няма да стане.
    Говорят, че санкциите са вредни за двустранните отношения и безполезни за макро целите, които искат да постигнат нашите " партньори". И е така. За нас това е период, когато ние можем да развием собственните производства, което е голям плюс, а вече и е факт в много сфери.
    😀.
    .

    Коментиран от #141, #142

  • 17 Да уж

    85 17 Отговор

    До коментар #7 от "outlander":

    Ние имаме парно и бойлври в бира не се използват. Топлата вода и ваната е във всеки дом и това е норма. Изключения правят, вероятно, някои отдалечени села и паланки. Но там има отделно построения бани- СПА 😀.

    Коментиран от #18

  • 18 Да уж

    51 12 Отговор

    До коментар #17 от "Да уж":

    Бойлери в бита, а не в бира ,- поправка.😀😀😀😀
  • 19 Да уж

    105 34 Отговор

    До коментар #14 от "патриотъ":

    Не само във военно отношение е първа. Първа е и по износ на пшеница.😀 Да не говорим, че е сред първите по морал и нравственост.

    Коментиран от #44, #65

  • 20 00000

    89 14 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Сбъркал си нещо,точно обратното руският бизнес не иска отмяна на санкциите щот му дойде дюшеш с тройни обороти и двойна печалба.
  • 21 новичок

    122 24 Отговор
    Медведев е много критикуван в Русия за какво ли не , но нека кажем че при тези санкции и най-вече при рязкото падане цената на нефта руската икономика успя да се задържи. Не беше спряна нито една социална програма, или програмите за стимулиране на бизнеса. Покупателната способност на руснаците падна по официални данни само с 11%. Безработицата дори в най-трудната 2016г не надвиши 6%, а сега виждаме че е паднала до под 5%. Програмата "импорто-заместване" се получи успешна. Нещо повече ..руската икономика дори успя да излезне от стагнацията и започна отново да расте. Основните потребявани стоки в Русия са местно производство и на практика са самодостатъчна икономика. Износа значително надвишава вноса на стоки . Така, че мечката има с какво да се похвали
  • 22 Х минус 1 е равно

    125 24 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Конь , не е важно колко е минималната работна заплата в Русия , след като семейство руски учители могат да си закупят апартамент на брега на морето , да го обзаведат с плазми , и нови луксозни мебели . Да пътуват до него , да седят месец лятото , и да му плащат годишна поддръжка в размер на 400 евро. Самотна медицинска сестра , грозна и дебела без мъж и деца , работеща на две работи в две отделни болници, може да си позволи почти същото. Кога това може да си го позволи български учител , или мед. сестра ААААА???

    Коментиран от #28, #66

  • 23 Дони

    34 89 Отговор

    До коментар #3 от "А стига бе":

    Не не така путинолизец. Провери колко са руснаците искащи визи за САЩ и колко американци искат да се заселят в Раша .Колко руснаци са емигрирали в САЩ и колко американци или дори европейци в ненагледната ти Путландия.Погледни и българите в кой страни предпочитат да живеят. Явно си някой нереализиран loser.

    Коментиран от #26

  • 24 Гост

    28 11 Отговор
    ,🇷🇺✌️
  • 25 Kcaniba

    29 76 Отговор
    Чебурашките с ватенки ще се пръснат от гордост, кой е тоя медведев? а оня същия дето великия орк го постави за един мандат да президентства. ее така е, тези ще си се връткат докато са живи, и доста техни приятелчета ще се облажат още. А тъпите гласоподаватели нека да си мислят че държавата им цъфти и връзва, пък и ушанките тук.
  • 26 новичок

    95 19 Отговор

    До коментар #23 от "Дони":

    Да ти кажа само, че в Русия работят около един милион хора от Западна Европа и САЩ, като това не са само такива, които имат бизнес там! Общо чуждестранните работници са около 15 милиона на второ място след САЩ, като основно са от бившите републики, а само украинците са около 6 милиона. За това къде предпочитат българите да робуват...Аз предпочитам да остават в България, а ти как мислиш?
  • 27 Гост

    65 12 Отговор
    До #11 Голям икономост. се ивъди срещо твоите 510лв руснаците противопоставят техните 210лв истях искупиха цялото черноморие а ти 510 левовия с нетърпение очакваш да започне сезона та като доидат руснаците да използват езика ти за тоалетна хартия разбира се с/у заплащане от " мизерните им 210лева" А по вапроса какво е казал Медведев за вдигане на възрастовата граница за пенсия ти самият каза "почти есигорно очаква се може би и тнт и тнт.Ще ни светнеш ли ооо велики икономисте исчетоводителе в България "" може би " почти сигорно е "0чаква се" или вдигането на границата е Факт и то не от вчера
  • 28 onq s konq

    16 66 Отговор

    До коментар #22 от "Х минус 1 е равно":

    Уважаеми др."Х",направо си ми кажи че съм глупав и ограничен-ще го преживея,а и на тебе ще ти олекне.Но НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА МЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ-НЕ ТИ Е ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ!А на постния ти пример за финансовите възможности на незнайното семейство руски учители и мед. сестрата да отидат на море в собствения си обзаведен апартамент ще противопоставя мой-още по-фрапиращ-БЪЛГАРСКА ГАСТАРБАЙТЕРКА В ИСПАНИЯ,едва свързваща двата края от слугуване по къщите СИ КУПУВА ИМЕНИЕ,СТАВА СПОНСОР НА РОДНОТО СИ МЯСТО В БГ,КУПУВА СУПЕРКОЛИ НА РОДНИНИТЕ СИ И ИНВЕСТИРА В ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС...КАЗВА СЕ ГОШКА и ХОДИ С ОХРАНА!Как стават тия работи ли?Ами както при твоите даскалисъс бащи и вуйчовци милионери.Но ние говорим ПО ПРИНЦИП И ИКОНОМИЧЕСКИЯ ПОКАЗАТЕЛ "МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА СИ Е БАШ ПОКАЗАТЕЛ...да го знайш от мене:)

    Коментиран от #33

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Анатолий Чепавв

    36 13 Отговор
    Слава на КПСС !!! Слава и на БКП!!! Дружба !!!
  • 31 ЦРУ

    21 40 Отговор
    Медведев - денги нет....но вие се дръще !
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Х минус 1 е равно

    57 6 Отговор

    До коментар #28 от "onq s konq":

    Уважаеми Гн-не притежаващ едър преживен, нечифтокопитен бозайник от незнаен пол и произход(не е упоменато), не съм расъл в селски обор , не си служа с обиди , за да придам тежест на тезата си. Много е трудно да пиша за всеки един обикновен собственик (собственици) в цял един комплекс. Дадох ти 2 примера, а те са около 92. Предлагам ти среща с действителността. Извади Бъ-Мъ-Въ-то от плевника, лятото няма сняг , и БМВ-то е истинска хала. За колко си на морето , припомни си руският език , и ги питай сам какво работят , и какви са им доходите,и дали са ги спечелили от лотарията. Чувствителен съм на обвинения в лъжи и манипулации. Телефон за резервации 08896154-- при интерес получаваш останалите две числа. Специални поздрави на коня.

    Коментиран от #54

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 antimediator

    20 58 Отговор
    Джуджето избива комплекси!
    В КГБ са ги надъхали , че са голямата работа.
    Не може да управляваш такава голяма държава и да се държиш като някой полуграмотен африкански диктатор.
    Само един от всичките щати произвежда повече от тези пигмеи!
    Имат и смелостта да канят гости !
    Къде ще ги поканят , като цяла Русия се състои от панелки и изгнили дървени комуналки .Който не вярва да разгледа в интернета видеоматериалите за Русия .
  • 38 antimediator

    21 59 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Браво , руските лайнари тук са ти обърнали подобаващо внимание !
    Това са 1-2 -ма психари с по 10 никнейма и се опитват да ни заблуждават колко много са и колко са умни !
    Не може да да защитаваш Путин и Империята на злото и да си нормален !
    Копейкаджии, около вас има само врагове , а патроните ви свършват, няма да е лошо да си измиете дупетата !

    Коментиран от #39

  • 39 гост 3

    51 10 Отговор

    До коментар #38 от "antimediator":

    Не е идеално в Расиа, няма спор, но щом толкова подскачате, явно там нещата не са както ви се иска, а това е добър знак!

    Коментиран от #41

  • 40 Гост

    27 9 Отговор

    До коментар #35 от "Животновъд":

    Нещо си се объркал-американските мазни негри са го заврели в .. на майка ти и се е пръкнало нещо си
  • 41 Наблюдател

    19 40 Отговор

    До коментар #39 от "гост 3":

    Подскачате петоколонниците русофили и българофоби. Преди седмица сте си събирали за да правите предложение за сваляне на санкциите срещу кочината. След като санкциите не работят защо всички руски ибрици ревете за свалянето им? Не разбрахте ли, че ще паднат, когато познат и причините за налагането им?

    Коментиран от #45, #53

  • 42 Наблюдател

    18 33 Отговор
    Същия този клоун Медведев, който е едно е поканил Обама да види руското икономическо чудо преди ден е обявил, че възрастта за пенсиониране в Русия ще бъде повишена. А преди изборите най-искрено се кълнеше, че това няма да се случи.
  • 43 Атакист

    19 30 Отговор
    Такива ''преуспяли'' цифри за икономиката на Русия ги слушаме от 1945 година насам....Погледнете как живеят хората които не са от обкръжението на властта и дайте истинските резултати да ги видим...!!!!????
  • 44 Koi

    11 29 Отговор

    До коментар #19 от "Да уж":

    И откъде е тая пшеница може би от украйна

    Коментиран от #59, #60

  • 45 Гюрза

    47 11 Отговор

    До коментар #41 от "Наблюдател":

    Въпреки,,санкциите,,мостът в Крим ще бъде готов за Мондиал 2018,язък за ингелизите..натровиха се с,,новичок,,от редко щастие..ще го пропуснат.

    Коментиран от #47

  • 46 Бат Вальо

    27 10 Отговор
    Камъни се хвърлят по дърво, което дава плодове, и то добри ...

    Коментиран от #49

  • 47 Наблюдател

    12 35 Отговор

    До коментар #45 от "Гюрза":

    Моста трябваше да бъде готов преди една година, бе хибрид. Знаеш ли кой го строи и колко парички е изхарчил досега? За крайната сума няма да те питам, защото никой още не я знае.
  • 48 Голем смях

    21 32 Отговор
    Е няма що.С БВП по-малък от ..малка държава като Корея .С БВП по-малък от този на няколко щата в САЩ .С БВП по-малък от на Франция,Англия,Италия ,Германия и съизмерим с ...Холандия и 20 пъти по-малък от ЕС .Е голямо развитие пада.Само при великия Путин БВП на русия е намалял два пъти.Продължавайте все така .
  • 49 Наблюдател

    6 12 Отговор

    До коментар #46 от "Бат Вальо":

    Има и поговорка "На зла круша, зъл прът".
  • 50 червени боклуци

    8 27 Отговор

    До коментар #10 от "хахаха":

    Щом гласува за тях,явно се смеят на други.На руските шпакловчици с език.

    Коментиран от #82

  • 51 Расулюлах

    10 7 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Не умре ли у катастрофа е?
  • 52 антисоросоид

    35 10 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    "руските свине" . Ама какъв само ник си си сложил ! Брей ! Само без мозъчно наркозависимо същество може да измисли такова име. и даже сигурно е с обратна пронатовска ориентация ....
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Киро

    16 4 Отговор

    До коментар #33 от "Х минус 1 е равно":

    Чувствителен съм на обвинения в лъжи и манипулации.
    Да ама Нещото е чувствително само към долари.
  • 55 Хаха

    6 11 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Ами щото без санкциите,ръста ще е примерно 5%,не се ли сещаш?

    Коментиран от #58

  • 56 El comandante

    25 14 Отговор
    Слава РОССИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 57 Хаха

    36 14 Отговор
    Ако в Русия е толкова зле Путин няма да печели така категорично изборите.Другия вариант е,че там живеят едни възвишени хора,които поставят достойнството и честта над хляба,което не ми се вярва много.
  • 58 Наблюдател

    9 29 Отговор

    До коментар #55 от "Хаха":

    5%!!!! Ти кочината я изкара по-добре и от Китай, бе зомби. А е нали санкциите не действали и имали обратен ефект.
  • 59 Да уж

    40 10 Отговор

    До коментар #44 от "Koi":

    Руската пшеница от Украина......По ...странност, меко казано, това утвърждение конкурира само със приказки за газов хъб в България, без да са допитали този , от когото се очаква да го пълни.😀
    Русия разполага с достатъчно капацитет, за да осигури за себе си всички хранителни ресурси в условията на пазарна икономика. Скоро ще продава прясна вода на останалия свят. Сега продава пшеница на половин свят.
    Хора, не може така....не трябва да се опростачвате така под въздействие на русофобски пропаганда.
  • 60 Голям Слон

    35 11 Отговор

    До коментар #44 от "Koi":

    Каква пшеница от Украйне, бе, глуп?! Имат си една Ростовска област, която по площ е почти колкото България. Неслучайно се нарича житницата на Русия. Дава толкова много зърно, че даже изнасят :-) А имат още поне 2 области в тази част на страната, която по добиви не отстъпват особено.
  • 61 Русия

    11 14 Отговор
    Може да рекламира екскурзии из страната под слогана : "Добре дошли в 20 век"!
  • 62 Стоян Михалев

    16 28 Отговор
    Тази история с постването на "факти" за успехите на Русия и Путин вече добива измерението на епидемия. И всичко това щеше да е смешно , ако не бе тъжно! Тъжно заради едни клакьори от времето Съветския съюз . Едни клакьори , в които няма нищо българско и никога не е имало . Да си заминават за Матюшката!

    Коментиран от #63, #68

  • 63 Ставри

    10 6 Отговор

    До коментар #62 от "Стоян Михалев":

    Разплака ме.Браво моето момче.

    Коментиран от #74

  • 64 бай Ставри

    16 30 Отговор
    ПОМИЯРИ РУСКИ,РУСКИ ПОМИЯРИ, МАЙТАП НЯМА,ЩОМ СЕ ХВАЛИТЕ С ТОВА,ЗНАЧИ ЧЕ НАИСТИНА СТЕ МНОГО,МНОГО ЗЛЕ
  • 65 Николай Колев джамбазина

    12 25 Отговор

    До коментар #19 от "Да уж":

    Хахахаха ти не си добре бе за златни пясъци и слънчака чувал ли си ?по морал ей ще си изтърва телефона от смях!всеки уважаващ себе си мъж в тези курорти са пълнили устите и жопите на хиляди пияни рускини всяко лято а малоумните им мъже спят горе в стаята на хотела!
  • 66 Николай Колев джамбазина

    9 22 Отговор

    До коментар #22 от "Х минус 1 е равно":

    Хахахахахаха могат да си го позволят обаче само като си продадат 1я апартамент който им е дарен през комунизма!Само тогава познавам доста такива в варна
  • 67 Николай Колев джамбазина

    12 21 Отговор
    Гледам че има доста заблудени тука Но такъв да каже че има нещо такова като морал в Русия за 1ви път срещам!това е все 1 да кажеш че съществува полякиня с морал!хахахахаха е нека такова животно!
  • 68 гост

    36 10 Отговор

    До коментар #62 от "Стоян Михалев":

    Добре де, казаха ви вече няколко пъти! Като не вярвате питайте руснаците по черноморието ни каква е реалостта и как така за няколко години купиха 300 000 имота само в България?! ... Б@х тия приближени до властата, колко милиона са?! Можете ли да мислите изобщо? Не ви ли светва лампичката, че нещо в картинката на "западните" ви телевизори made in china, не е баш така.
    Има онлайн камери, street view, тубата...не бъдете с толкова овчи манталитет.

    Коментиран от #71, #73

  • 69 българина

    24 11 Отговор
    тукка има едни разбирачи смятащи големината на икономиката като монета с една страна... ако заплатата ми е 1000 но дълговете 500, а съседа е с 5000 заплата о дългове 4800, кой е с по висок доход???? руската икономика е 33 процента дълг спрямо бвп, всички нейни изедници са от 100 до 200.... така че хайде по кротко... след 20г ще видим кой къде ще е, знам само че ще има западнали катастрофирали икономики като гръцката, за руската бавно но все нагоре
  • 70 Николай Колев джамбазина

    15 27 Отговор
    Стига простотии бе някой да ползва нещо руско освен водка?телевизор комп телефон е има идиоти които си купуват по някоя Лада!за каква икономика говорим бе вие сте болни мозъци!
  • 71 Българин

    12 32 Отговор

    До коментар #68 от "гост":

    300 000 имота или 300 000 собственика, заблудено русофилче? Постоянно лъжете подобно на руските мизерници.

    Коментиран от #104

  • 72 Towa asdn

    15 23 Отговор
    всички приказки са ала-бала .. и у нас и в чудженеция .. в голям град е едно в малък е друго, а на село е трето.. Който си мисли че в Русия нещата се цветя и роси да влезе в гугъл стрийтвю и да слезе в някой руски град, средностатистически.. да се поразходи из кварталите му па после пак да пише че там е рогът на изоблието

    Коментиран от #105

  • 73 Стоян Михалев

    14 23 Отговор

    До коментар #68 от "гост":

    Никой не знае кой какво е купил. В момента продават! Вече няма място по света където руснаците да не бягат1 И в последното немско село да отидеш и там руснаци! Стигнаха до там ,че вече и в България емигрират. Най смешното е ,че голяма част от почиващите руснаци в България руснаци идват от други страни където вече живеят , бягайки от успехите на руската икономика и общество!
  • 74 Стоян Михалев

    9 13 Отговор

    До коментар #63 от "Ставри":

    Недей да плачеш , ами си извади жълтата или червена книжка и сия завери на Любянка

    Коментиран от #126

  • 75 Стоян Михалев

    14 19 Отговор

    До коментар #3 от "А стига бе":

    Ще идват путиноидчо , щото в Русия шества триумвирата: Чай, Борш ,Компот и по едно войнишко одеало до ковьорчето в Комунальная квартира . На 5-6 семейства една кухня и тоалетна.

    Коментиран от #84, #89

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 патриотъ

    18 10 Отговор
    Е,наистина е голям смях с някои тукашни наблюдатели,дето гледат и нищо не виждат!Кримския мост по план трябваше да бъде готов до края на 2018 година,а ще бъде готов преди световното по футбол,6 месеца по-рано,като стойността му си остава по проект и не е завишена.Пуска се автомобилната част,а железопътната ще е готова до края на 2019 година.А бвп на Русия е с 10% по-малък от този на Англия.Преди да дрънкате глупости,първо направете справки и не се опитвайте с празни приказки за деца да лъжете големи хора!Или сънувате и приемате съня за действителност.Събудете се!Иначе можете да проспите момента на истината!

    Коментиран от #83, #92

  • 78 Черен Петър

    27 15 Отговор
    Русия е велика страна! а САЩ са един кредитен икономически гигант който вс.момент може да сгромоляса много звучно и болезнено!
  • 79 Смачкан НЕГЪР!

    10 7 Отговор
    Що не ходи да види провала на външната си политика?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Русев

    3 7 Отговор

    До коментар #10 от "хахаха":

    Нормално е.Новата финансова година започна и вече е в сила новият бюджет.То е в сила за всички де.След време на русофилите ще им почне новият бюджет...и така.Само на нашите политици никога не им свършва финансовата година.За тях винаги бюджетът е актуален.
  • 82 Мършо

    20 8 Отговор

    До коментар #50 от "червени боклуци":

    Скрий се под полата на дядо ти Сороссс!
  • 83 БСП

    12 23 Отговор

    До коментар #77 от "патриотъ":

    Какъв патриот си ти бе съветска партенко ! Ти си един мужик с ватенка от Великата Отечествена

    Коментиран от #86, #88

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Русев

    8 7 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Ти сериозно ли искаше да кажеш нещо?Преди да постнеш,не си ли четеш написаното?Прилича на безсмислено бълнуване на пиян.
    Между другото като е имало все още византийци все още не е имало руснаци.Ама....
  • 86 Черен Петър

    6 4 Отговор

    До коментар #83 от "БСП":

    Абе Нафталине що дрънкаш като не знаеш?

    Коментиран от #130

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Бесен Язовец

    5 7 Отговор

    До коментар #75 от "Стоян Михалев":

    Добре ти било у Коми май. Доста си запознат от бита от 1977г.
  • 90 НКВД

    9 7 Отговор

    До коментар #87 от "БСП":

    Личи си че си фашиско чедо ходиш ли на плочата да дириш името на дедоти беленето?

    Коментиран от #97

  • 91 Бесен Язовец

    10 4 Отговор

    До коментар #88 от "хари":

    Такива като тая мъ....а и в САЩ не ги щът! Там мизерници си имат достатъчно че да правят внос от БГ.
  • 92 Рътьо

    9 18 Отговор

    До коментар #77 от "патриотъ":

    Уха , шъ зема да проспа някоя истина за великите успехи на онези късаброци с наполеоновия комплекс . Поръчват си обувки с допълнително вградена подметка да изглеждат по-високи , ама познай от къде . Поръчват ги на гнилите и фалирали капиталисти , ане на завода Трактор Челябинск!

    Коментиран от #94

  • 93 Хаха

    9 4 Отговор

    До коментар #14 от "патриотъ":

    А бе прав си до някъде че никой от драскачите не е живял и на двете места и аз съм съгласен че както в САЩ така и в Русия има много беднотия и мизерия и да в Русия няма каравани но има така наречените ЖЕЛЕЗНИ ГРАДОВЕ това са много струпани товарни вагони който са пригодени за живот та и те са един вид каравани живял съм и на двете места в Русия 5г в САЩ 3г за нищо на света не искам да живея на тези места лично мнение ако се ходи на екскурзия да и двете са супер естествено ще видиш най хубавото и най лъскавото но минеш ли малко по в страни ще се отвратиш
  • 94 Мария Захаророва

    14 7 Отговор

    До коментар #92 от "Рътьо":

    Не си достоен дори да му лъскаш обувките!
  • 95 СЕРГЕЙ

    21 8 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    да.само че живота им по евтин на половина на нашия. гориво ,комуналните ,храната и много друго.и равно сметката е .....а и не ги гледайте тях,а какво става у нас минималната 510 ,а в магазина за една вечеря за 4 човека 30 лева.30 дена 30 лева равно 900 а това само храна и .....

    Коментиран от #100

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 БСП

    13 5 Отговор

    До коментар #90 от "НКВД":

    Ти нали разбра ,че фашисти са българските комунисти ! Даже забранихте книгата Фашизмът , щото нещо много се припознахте в нея.

    Коментиран от #102

  • 98 патриотъ

    24 11 Отговор
    Престанете да лаете срещу Русия и се огледайте наоколо,щото може да си изтървете спирката.Кучето си лае,кервана си върви!Русия е велика държава и винаги ще остане такава,колкото и да ви е мъчно на соросоидиотите.И за ваше съжаление това не зависи от вашето желание или нежелание-това е факт!

    Коментиран от #101

  • 99 Бат Вальо

    5 4 Отговор
    Стоянчо, пак ли си дишал лепило, калпазанчо ... И преди да си легнеш, да си издухаш сополките ...
  • 100 Сульо

    9 3 Отговор

    До коментар #95 от "СЕРГЕЙ":

    Ти нямаш ли българско име ,че се пишеш СЕР гей !
  • 101 Сульо

    7 10 Отговор

    До коментар #98 от "патриотъ":

    Ти да не си болен от соросоидна болест бе Патриоте ! Къде са тези соросоиди бе керата ! Тука има само путиноиди!

    Коментиран от #103

  • 102 НКВД

    9 6 Отговор

    До коментар #97 от "БСП":

    А ти нали помниш какво се случи с фашистите след 1945г? Колелото се върти а историята се повтаря така че стегай раничката за вс.случай

    Коментиран от #109

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 гост

    12 4 Отговор

    До коментар #71 от "Българин":

    Написал съм го бе смешник, чети: ИМОТА ... това беше преди две години и в основната си част това бяха ваканционни и инвестиционни имоти. Чети и какъв беше делът и постъпленията от руските туристи последните няколко сезона...ама не ви отърва на издъненара теза май да боравите с цифри и факти, а?!
  • 105 Да уж

    5 3 Отговор

    До коментар #72 от "Towa asdn":

    Какъв средностатистически град?
    В България , например, кой град е такъв?
  • 106 Само ИСТИНСКИ ГЯУР

    14 9 Отговор
    Би завиждал на Русия Освободителка и плюл по нея!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 БСП

    11 11 Отговор

    До коментар #102 от "НКВД":

    Помня какво се случи с цвета на българската интелигенция и с работливите и честни български граждани и патриоти. Дойде циганската партия БКП и ни прати 100години назад и 45години встрани.

    Коментиран от #110, #111, #123

  • 110 НКВД

    4 8 Отговор

    До коментар #109 от "БСП":

    Ха-ха хахаха гнилия фашиски РЕМС беше наказан подобаващо 1945г. За паметта на 7те Ястребинчета и 30 хиляди убити другари! ,,Господата с цървулите които правеха кафенце и компания на Германските фашисти дойде видов ДЕН!
  • 111 Бесен Язовец

    5 9 Отговор

    До коментар #109 от "БСП":

    Е сега си много напреднал с 250€ заплата за 28 г. Хохохо една капитслистическа надница след 150 г.ше стигнем капиталистите от 2018 г.хехехе КУ КУ
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 outlander

    11 15 Отговор
    Най-смешното е, че канят американци да им гледат мизерията и икономиката, която е по-слабо развита от който и да е американски щат по отделно. Ни моъ, брато! 😂😂😂

    Коментиран от #116, #119

  • 114 НКВД

    9 10 Отговор

    До коментар #112 от "Гъзо":

    Българите с какво ще си купят като не им стигат парите за парно даже. Това са данни какво са си купили руснаците а не кой къде си купува по начало! Мисли преди да изтупаш някоя тъпотия младежо.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Бесен Язовец

    15 7 Отговор

    До коментар #115 от "Дани":

    Москва винаги е бил в 3 ката по дкъпи градове и капиталишчетата нямат достатъчно денги за да си позволят имот в Санкт Петербург или Москва а руснаците са достатъчно богати за да си купуват имоти по нашето Черноморие! Що не си купуваме ние богатите членове на ЕС имоти по Черноморието? Нали сме мн.богсти с 250€ мин.запкста а бедните руснаци със 150$ мин.заплата идват по 3 милона туристи само тука!

    Коментиран от #120

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Дани

    4 1 Отговор

    До коментар #117 от "Бесен Язовец":

    Човек нещо се сбърка Ядеш букви в бързината Нищо не разбрах

    Коментиран от #122

  • 121 нормален

    17 11 Отговор
    Каквото и да лае еуектоуатЪт, 80% от българите са русофили. Това е факт и е факт, защото англосаксонските сатанисти се самозабравиха. По цял свят симпатизират на Русия не защото много я харесват, а защото им писна от англоамериканските глупости.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Дани

    1 1 Отговор

    До коментар #109 от "БСП":

    Човек нещо се сбърка Ядеш букви в бързината Нищо не разбрах
  • 124 Дани

    1 2 Отговор

    До коментар #122 от "А това четеш ли го?":

    Ааааа четливо е Браво
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Ставри

    8 1 Отговор

    До коментар #74 от "Стоян Михалев":

    Добре миличка,както кажеш скъпа
  • 127 Тикви прости

    14 9 Отговор
    Стига сте гледали Надали някой от вас е бил там .Над 400 000 руснаци имат имоти на черноморието И не са само тези Погледнете наща действителност Те са в пъти по добре .
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 СссереМ

    10 9 Отговор

    До коментар #86 от "Черен Петър":

    Не 300 000,не са и 400 000 ами са 200 милионЪ руснаци по църноморието почти колкото макетата,прости русорабчета.
  • 131 outlander

    13 14 Отговор
    Да живеят САЩ 🇺🇸 и Европа 🇪🇺, дръгливи псета руски!!!

    Коментиран от #133, #157

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 outlander

    8 8 Отговор
    Обичам Русия , мразя ЕС и САЩ !!
  • 135 Обама

    9 4 Отговор
    Да отиде до Детройт , за да види рухнала икономика
  • 136 outlander

    2 3 Отговор
    Ще се превърна в "Бесен Язовец" !
  • 137 Cvetan Peevski

    3 10 Отговор
    Тук няма Коментиращи Българи ! Тук има коментиращи Американски подлоги срещу Руски подлоги .

    Коментиран от #138

  • 138 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #137 от "Cvetan Peevski":

    Пак метаморфоза ! Това ли е новото насекомо?
  • 139 Госте

    6 11 Отговор

    До коментар #14 от "патриотъ":

    Май пропускаш Чернобил и градовете около него. Но те сега не са в територията на сегашната РФ. Така че да не издребняваме, нали?
    А второ. Ако беше толкова хубаво в Русия, защо руснаците не си седят там, ами идват тук?
    Какво толкова я харесвате таз дивашка Русия, която няма 100 км магистрала?
  • 140 Трол

    8 5 Отговор
    Не мога да разбера краварските ревльовци,в тема що е надробила отвъдатлантическата им хранилка,се почва виене за Русия! Драги бивши нереализирани комсомолски кадри, има достатъчно теми за отвратителната Русия и лошия Путин! Запазете плюнките!
  • 141 +359

    6 8 Отговор

    До коментар #16 от "Да уж":

    А наясно ли сте,че над 20 млн.руснаци са под прага на мизерията?(по официални данни? По неофициални сигурно са двойно повече!) Русия не е Москва иои С.Пб! 200 км навътре и там започва истината за Россия...Знам какво говоря от личен опит (для тех,кто сейчас начнет говновбросы)
  • 142 АК47

    10 6 Отговор

    До коментар #16 от "Да уж":

    Дано да не измрат от предозиране тия краварски фъшкий че да могат с очите си да видят след 4 -5години какво значи Великая Россия .

    Коментиран от #143

  • 143 Чудя се

    10 8 Отговор

    До коментар #142 от "АК47":

    защо ти и тебеподобните ти не се преселите в просперираща Русия ами се мъчи те в гейропейска България? Да не би всички русофили да сте мазохисти?
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Българин

    9 12 Отговор
    Ако пропагандата беше дял от икономиката, Русия щеше да бъде първа икономическа сила а над 1 милион българи щяха да работят в матушката а не по Европа.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Факти

    11 7 Отговор
    Русия е с територия 17 милиона кв. км. Разполага с огромен ресурс от нефт, газ, полезни изкопаеми, злато, диаманти, гори...

    Но на глава от населението брутният вътрешен продукт е под 15 000 $. За сравнение – в Норвегия е над 110 000 $. В Дания и Швеция е към 60 000. В Германия – 50 000.

    Франция е с територия 551 000 кв.км. или 30 пъти по-малка от Русия. Брутния вътрешен продукт на Франция е 2,5 трилиона долара. На Русия – 1,8 трилиона.
  • 148 Факти

    9 13 Отговор
    Брутният вътрешен продукт на Германия е 3,5 трилиона долара. Два пъти по-голям от руския. А Германия не разполага нито с нефт, нито с газ, нито злато и диаманти. Но призвежда и то здраво – Мерцедес, БВМ, Порше, Опел, Фолксваген, Сименс, Байер, Бош, Лийбхер..


    А какво произвежда Русия освен оръжия, военни конфликти, хибридни войни, корупция и интернет тролове?
  • 149 Rambaldievskievichus

    5 8 Отговор

    До коментар #128 от "Кубрат":

    Не лъжи, че не си русофилчовец! Личи ти по дългия нос когато лъжеш.
  • 150 Rambaldievskievichus

    0 7 Отговор

    До коментар #10 от "хахаха":

    Внимавай да не се озъбиш докато се усмихваш.
  • 151 бббббб

    9 6 Отговор
    Един познат започна работа във фирма занимаваща се с ремонт и поддръжка на медицинска апаратура основно за операционни .Казали са му ,че ще го пращат на специализация в Япония и в Москва.Защо ли?!?!?

    Коментиран от #153

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Българин

    6 12 Отговор

    До коментар #151 от "бббббб":

    Защото си руски трол. Какво медицинско оборудване произвежда кочината? Спринцовки за еднократна употреба не могат да произведат като хората, ти за оборудване говориш. Питай го приятеля си какво толкова уникално произвеждат, та ни кажи. А може би в Москва има учебен център на западна фирма вносител на медицинско оборудване?

    Коментиран от #165

  • 154 Бай .уй

    6 10 Отговор
    Сега Тръмп трябва да завиди на богатите руски граждани, той трябва да се притесни от емиграционната вълна от САЩ към богата Русия ...то и германската икономика е катастрофа да не говорим за швейцарската а руската ехеееее евала
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 USA

    8 5 Отговор

    До коментар #32 от "Антисорос":

    Това сте ушанките,един гол уй
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Георги Димитров

    5 6 Отговор
    Как само ви оправихме след войната отново ше ви оправиме тоя път до семка! Ще ходите отново на лагери в Белене и Ловеч малко ви е било и всеки ще вземе паве от фашиския поименен мемориал!
  • 160 НКВД

    6 5 Отговор
    Разни превъртели бабушкерници циониски слугинки се застъпват за оная кочина САЩ едно време са били държанки и слугини на фашистите!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Мдааааа

    5 0 Отговор

    До коментар #153 от "Българин":

    Това, че ти не знаеш, нищо не значи. Поинтересувай се за кардиологията им, за борбата с рака...
  • 166 Ebter

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Русия е велика, а противниците и ...да го духат! Чудя се още, защо търпят тези от Грийнпийс --та то и глупаците вече разбират, ...кои сили стоят зад тях! Няма да им пиша инициалите нарочно, но им плащат от...Вашингтон!
  • 167 Стамат

    6 3 Отговор
    Вече съм убеден че краварските лай..новози са с ампутирани мозъци. Руснаците са постигнали доста неща в науката и технологиите и зад тези постижения стоят руски имена .А това което са постигнали краварите е благодарение на емигрантите и покупката на умове от всички краища на света за центове.А центове имат много благодарение на 250 годишното им ограбване на света.Обамчо е мн отворен с коментара си че Русия е регионална сила .Май пропусна факта че регионалната сила може да ги затрие само едно телефонно обаждане.Забрави и как по тъмните му братя ги стрелят по улиците докато тренират точна стрелба. Забрави и как половината американци са пациенти готови да влязат в някое училище и да стрелят по деца .Нещастник .
  • 168 стоян георгиев

    4 6 Отговор
    руската икономика е напълно съсипана.заплатите ниски,огромна междуфирмена задлъжнялост,постоянна рецесия и свиване,въпреки лъжите за ръст.тва че руснаците пият лосион за баня и пазаруват от контеинерите за боклук няма как да бъде скрито.тоталната липса на технологии както и липсата на външни инвестиции допълват картинката.русия постигна непостижимото с тази огромна база и суровини е невъзможно да си беден ,но при руснаците тва не е проблем.формулата е проста.скарваш се с всички правиш огромни бомби с които да плашиш ,а останалите пари ги крадат 500 човека начело с президента -цар.народа се радва като има заплати близки с тези в просперираща българия.сега путиноистите ще ни обяснят как може да вземат в русия по 300 евро ама бензина им бил евтин !!!смях!

    Коментиран от #170

  • 169 Жак

    4 5 Отговор
    В Германия само за справка към края на 2017 г. безработицата е била под 3.6%, а при братушките било много добре на 5%. Приблизително изостават от развитите страни със 6 години
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Путин

    4 2 Отговор
    Вече южна Корея изпревари с икономиката си Русия и то без никакви природни ресурси, а с ум. Хахах
  • 172 стоян георгиев

    3 3 Отговор

    До коментар #170 от "Гост":

    пиша само с този ник.използвам своето име за разлика от теб.а и пиша само истината.русия потъва икономически.тя е фалирала държава ,която доизпомпва спестените парици от времето когато запада вярваше на путин.

    Коментиран от #176

  • 173 ПУТКИН

    4 3 Отговор
    Абе те и по времрто на соца така говореха ама всичко беше лъжа на държавно ниво, общо взето руските държавници лъжат за всичко, затова са звистливи, озлобени и комплексирани! Има глупаци дето още им вярват ама само губят от това. ВНГА е казала: НЕ ГО СЛУШАЙ КАКВО ГОВОРИ А ВИЖ КВО КЕ РОДИ!!!
  • 174 ПУТКИН

    6 2 Отговор
    Абе те и по времрто на соца така говореха ама всичко беше лъжа на държавно ниво, общо взето руските държавници лъжат за всичко, затова са звистливи, озлобени и комплексирани! Има глупаци дето още им вярват ама само губят от това. ВНГА е казала: НЕ ГО СЛУШАЙ КАКВО ГОВОРИ А ВИЖ КВО КЕ РОДИ!!!
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Трол

    2 0 Отговор

    До коментар #172 от "стоян георгиев":

    Ха, неопределено, а ника Десислава Димитрова, от който пишеше преди с чие име беше рожбе?

    Коментиран от #177

  • 177 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #176 от "Трол":

    с тва на жена ми .щото нямах регистрация в саита,а тя имаше.след това си направих моя ,но в последствие от саита ми я изтирха.тва беше преди две години.кво друго те интерасува?

    Коментиран от #179

  • 178 С5д

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "А стига бе":

    Споко......приказки за малки деца и пропити с бояришник кратуни!
  • 179 Трол

    3 2 Отговор

    До коментар #177 от "стоян георгиев":

    Нищо не ме интерАсува! Това са твоите думи-Публикувано във факти.бг: пиша само с този ник
    Нека другите да си правят изводите за теб.

    Коментиран от #192

  • 180 Да да

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Предпочитам на американска МРЗ отколкото на руска - 250 лв. ! Да ти расте икономиката и да падат заплатите! Само в Русия- страната на неограночените просротии!
  • 181 588т

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "outlander":

    Догодина щели да направят котлон ;)
  • 182 588т

    5 3 Отговор
    А така, Обама, да го духаш! Сега ти се иска комуналка, масквич и цветущ съвеЦки живот в кочина, но не! Сам си го изпроси ;)
  • 183 Димитър Кънев

    8 1 Отговор
    Деси Банова и Росен били чакали бебе и какво от това помощи ли да им събираме или да им целуваме задниците както Росен Бойко Борисов.
  • 184 El comandante

    3 1 Отговор
    Слаева России ДГД герберасти!!!!

    Коментиран от #185

  • 185 Rambaldievskievichus

    2 2 Отговор

    До коментар #184 от "El comandante":

    Ти ДГД, скапан Ивохристовски 80-процентовец!
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Дънди

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Забравих те кой ви спаси задници те от Османско робство а сега като ви теглят към Америка и НАТО и какво ви ползва?
  • 188 Да да

    2 5 Отговор
    Мен ме притегля ЕС. Хубавото е че в демократична България си свободен да се развиваш както можеш,а не както ти кажат! Ползата ми 20 пъти по-висока заплата от МРЗ на Русия- 250 лв. или 130 евро ! Свободен си,работи в Русия и донасяй милиони рубли за България!
  • 189 Ввв

    4 3 Отговор
    Русия и икономика,тези двете думи са оксиморони!!!

    Коментиран от #190

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 ХаХа

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "хахаха":

    Дали си нормален не знам. Но здравомислещ не си. Колко е цветуща икономиката на Русия, след като американците само с едни санкции доведоха пред фалит един от най-големите й концерни за алуминий на олигарха Дарипаска? Само тоя примар показва кой е джуджето и кой великана. И не се изказвай от имато на българите. Първо никой не те е упълномощил и второ не си българин, а руска подлога.
  • 192 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #179 от "Трол":

    кои други?тия като теб със 100 анонимни ника?ти как се казваш?напиши си двете имена и тогава даваи морални квалификации.иначе за правописа съм ти казал.може на воля да го поправяш ,но не пиши по същество в темите щото знаеш после кви изводи ще си направят за теб !!!!!случвало се е многократно!!!!
  • 193 Вовка

    2 0 Отговор
    Лъжливите руснаци нека да си пият самогона и да се хвалят! И да живеят "охолно" в страната си! Да погледнат живота на обикновените руснаци-живеят като скотове! Каква икономика само!
  • 194 simonm

    1 1 Отговор
    Браво,рублата стана ковентируема и се обменя 1рубла -осемдесет евро За радост не съм нито руски нито български икономист,но това което видсях там,такава беднотия по някой градове и села просто ужас
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания