Last news in Fakti

28 Април, 2018 16:53 6 530 35

Кремъл ще наказва руснаци заради САЩ

  • дмитрий медведев-
  • русия-
  • сащ-
  • санкции

Премиерът Дмитрий Медведев подкрепи идеята да се наказват руснаците, които спазват наложените от Вашингтон санкции

Кремъл ще наказва руснаци заради САЩ - 1
Снимки: БТА/АР

Премиерът на Русия Дмитрий Медведев подкрепи идеята да се наказват руснаците, които спазват наложените от САЩ санкции, информира Reuters.

Вашингтон наложи нови санкции срещу някои от най-големите компании на Русия и руски бизнесмени на 6 април заради намесата на Москва на президентските избори през 2016 г. и други злонамерени действия на Кремъл.

Запитан за внесено в долната камара на руския парламент предложение за криминализиране съблюдаването на американските санкции, Медведев отговори, че ограниченията целят да унищожат социално-политическата система на Русия и да навредят на икономиката и на руските граждани.

Ако това се случва, изпълняването на тези санкции от граждани на страната ни трябва да бъде нарушение, каза той и добави, че никой не трябва да спазва тези американски санкции иначе ще поеме административна или наказателна отговорност.

Кремъл ще наказва руснаци заради САЩ

Според него правителството трябва да подкрепи засегнатите руски компании, за да се гарантира, че няма да бъдат изгубени работни места.

Коментирайки други въпроси, Медведев заяви, че страната му е на ръба да вземе решение за увеличаване на възрастта за пенсиониране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    44 25 Отговор
    МИ съвсем нормално!
    СЛАВА РОССИИ!
    всички кравари на попари:)))
  • 2 outlander

    31 41 Отговор
    Време е! По същия начин и Сталин наказа над 20 млн руски получовеци. Колкото повече наказани, толкова по-дълго ботоксовия пигмей ще е на власт и шансът за разпад на Нигерия със сняг се увеличава, което е добре, защото светът ще стане едно по-добро място.
  • 3 юрист

    14 33 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Ако това се случва, изпълняването на тези санкции от граждани на страната ни трябва да бъде нарушение, каза той и добави, че никой не трябва да спазва тези американски санкции иначе ще поеме административна или наказателна отговорност....“ А руските граждани- собственици на имоти в България, които имат и фирми, РЕГИСТРИРАНИ ПО БГ. ЗАКОНОДАТЕЛСТВО и извършват търговска дейност, тук- в България, на територията на ЕС, са ДЛЪЖНИ да изпълняват ЕС санкциите за русия. Ако не искат путлер да ги наказва , има просто решение- МАХАТ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ и от нашия пазар, като си закриват фирмите и се прибират в русия! Нали русия е най- голямата по територия държава в света, начело е на евразийския ТЪРГОВСКИ съюз- значи, има достатъчно голям пазар за руските граждани в пределите на русия и не е нужно те да идват на нашия пазар, който се явява част от ЕС икономически пазар! То не може и двете дини под една мишница!

    Коментиран от #13

  • 4 впечатлен

    15 30 Отговор
    Какъв е този ЕВРОАЗИЙСКИ ТЪРГОВСКИ СЪЮЗ, кой членува в него? Какви са правилата му, кога е основан, съществува ли или е просто едно гръмко, но несъществуващо предизвикателство? Руснаците нещо съвсем се объркаха. Ще подпомагат олигарсите, засегнати от американските санкции, нали щяха тоя път след голямата изборна победа на Путин да се заемат с подобряването на живота на обикновения руснак? Олигарсите или обикновените хора ще биват подпомагани. Рублата в момента е на дъното и няма изгледи да се възстанови.

    Коментиран от #17

  • 5 Българин

    14 28 Отговор
    Руските царе обичат да наказват поданицити си. Контрасанкциите също са наказание насочено срещу обикновените руснаци.

    Коментиран от #22

  • 6 Момчил

    32 16 Отговор
    Санкциите на саш са произвол а ние сме колония в жалко положение. Русофобията при българина е като влечението към инцест- при всички случаи индикира психиатрично заболяване или поне дегенеративност!

    Коментиран от #10

  • 7 гост

    22 11 Отговор
    на руснаците ще им писне накрая.
  • 8 начо

    9 18 Отговор
    кои са тия джуджовци
  • 9 ха ха ха

    4 4 Отговор
    Сладур!
  • 10 юрист

    12 21 Отговор

    До коментар #6 от "Момчил":

    “...Публикувано във факти.бг: Русофобията при българина е като влечението към инцест- при всички случаи индикира психиатрично заболяване или поне дегенеративност!...“ Не съм съгласна с това твърдение. Интересно - колко ли съм “дегенерирала“, след като съм с 2 магистратури и работя 18 години по една от тях. Да не говорим, че за инцест и дума не може да става. Защо не докажете твърденията си с доказателства, годни за съд, а ги хвърляте в публичното пространство, обиждайки хора, чиито данъци отиват за държавната Ви издръжка като трайно безработно лице? Като обичате толкова много путлер, се откажете от бг. гражданство и НЕ ПОЛЗВАЙТЕ БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ, която И В МОМЕНТА се ползва от руснаците като тяхна писменост! Пишете с “черти и резки“- понеже точно така- според Черноризец Храбър- са пишели славяните , ПРЕДИ България да даде на “братския славянски руски народ“ своята писменост.

    Коментиран от #12, #14, #19, #32, #35

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ибрахим

    16 9 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    лелче не се напъвай толкова ще вземеш да си докараш някой инфаркт.

    я да вземеш да провериш кой е най старият календар в света според юнеско.провери коя година сме по него и виж там на какъв език е написан.после идвай да ми обясняваш за чертички и резкички.
  • 13 Гостът

    17 8 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Юристе нищо не каза за турските фирми.Изкупиха хиляди декари земеделска земя ревете само срещу руснаците.Резамбита мръсни.
  • 14 Румяна Костова

    16 7 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Още един юрист,който получава нервна криза като чуе,че някой не мрази Русия.Да не е някаква заразна болест,засегнала съсловието им.Юристите почнаха да поставят психически диагнози! Да предложим на лекарите да се оправят със законите в страната?!

    Коментиран от #16

  • 15 Румяна Костова

    13 4 Отговор
    На Медведев са преброени дните до май.Така прогнозират специалисти,а и руския народ ще си отдъхне.По отношение на увеличаване на годините за пенсия.Дългогодишна мечта на либералите.Путин обаче е категоричен,че това няма да се случи.
  • 16 юрист

    7 15 Отговор

    До коментар #14 от "Румяна Костова":

    Освен юрист, съм и лекар без специалност. Такива сме ние- “простите“ българи- за разлика от вас- “учените“ руснаци или деца от смесени българоруски бракове... Написах, че имам две магистратури, но не написах какви са. Е- сега разбра какви са - медицина и право. Отделно- в обучението в юф се учи и правна психология, както и съдебна медицина, но откъде ли вие- “учените“- ще знаете това...

    Коментиран от #23, #33

  • 17 Румяна Костова

    12 8 Отговор

    До коментар #4 от "впечатлен":

    Не е добре за здравето първосигнално да реагирате и да се впечатлявате от всяка дума написана тук.Изчакайте до май когато Путин ще започне новия си мандат,ще има много промени.Мога да се обзаложа на бутилка
    добро вино...В Русия обсъждат проектозакон,според който, ако на чиновници държавни и депутати движимото имущество и недвижима семейна собственост надвишава сумите по заплатите му ,отива в затвора.

    Коментиран от #25

  • 18 Пут.а

    4 10 Отговор
    Каквото му името такава му и физиономията
  • 19 иванов

    7 8 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Съгласен съм! Това е нов тип олигофрения! И подобно на шизофренията, тя не се влияе от степента на ученост. Опитайте да си изградите чувство за справедливост и правота, после да ги отстоявате, а накрая, ако успеете да ги издигнете над родолюбие и националност, ще бъдете излекувана. Освен, ако не става въпрос за някакъв нов тип нравствена дисгеузия, вследствие на българското битуване в условията на чуждо присъствие, за продължителен период от време (това е по-честата причина в нашето общество)

    Коментиран от #20, #21

  • 20 юрист

    5 11 Отговор

    До коментар #19 от "иванов":

    “...Публикувано във факти.бг: Опитайте да си изградите чувство за справедливост и правота, после да ги отстоявате, а накрая, ако успеете да ги издигнете над родолюбие и националност,...“
    1. Над 18 години практикувам адвокатска професия, което значи поне 1 нещо- че не съм на 18 или 20 години и поученията Ви са крайно смешни
    2. Когато Вие постигнете моите успехи, тогава ще сте ми равен и ще имате правото да ме поучавате. Напр.- когато в периода на мутренските времена и хиперинфлацията в България са Ви предложили да станете юрисконсулт на “застрахователи“, а Вие не само сте им отказал, но сте отказал по такъв начин, че повече не са притеснявали и Вас, и семейството Ви. Първо Вие постигнете това ниво на морал, и след това ме поучавайте. Апропо- от коя политическа партия сте? Защото аз съм аполитична и независима от която и да е политическа партия, а това е морален лукс, който малко българи могат да си позволят...
  • 21 юрист

    6 12 Отговор

    До коментар #19 от "иванов":

    3. Що се отнася до патриотизма ми, малко сте позакъснял с поученията- фамилните ми родове са с над 200 годишно българско етническо фамилно дърво, та е невъзможно - за Ваше съжаление- любовта ми към България да бъде изкоренена, дори и от смешни човечета с Вашият манталитет. Корените ми са забити дълбоко в България и не съществува инструмент, който може да ги изрови от българската земя. Интересно- ако кажете същото на един руснак- че не трябва да е родолюбец и не трябва да обича русия, той как ли ще реагира? А защо отказвате същият вид реакция на една етническа българка, единствено българска гражданка? Защото считате руснаците за неоимперски граждани, а българите- за маловажен народ, ли? Хахаха!
  • 22 замълчи мършо

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Това го правят точно в САЩ!

    Коментиран от #26

  • 23 Румяна Костова

    10 6 Отговор

    До коментар #16 от "юрист":

    Госпожа,не зная колко умения без специалности владеете.А може пък и да сте специалист по всичко.Обърнах внимание на махленския Ви тон,с който парадирате.А аз съм това,което съм и не мисля да отегчавам присъствуващите тук с автобиографични данни какво съм завършила и къде и колко съм работила.А простотията ходи и по тези с 3 магистратури,не подбира много.

    Коментиран от #24

  • 24 юрист

    5 8 Отговор

    До коментар #23 от "Румяна Костова":

    “...Публикувано във факти.бг: Обърнах внимание на махленския Ви тон,с който парадирате...“ Г-жо, не парадирам с нищо. Просто Ви показвам, че за разлика от звучните оплаквания на България от небългарите, в България все още има останали доста специалисти и просто аз съм една от тях. В България няма само клошари и просяци и това трябва да се знае от всички чужденци. Относно махленският тон- странно защо не забелязвате махленският нравоучителен тон на онези, които без да ме познават, ме критикарстват/ не критикуват/. Е- аз не съм по-различна от всички останали българи- с каквато мярка ме мерите, същата мярка получавате в отговор. И ми е много странно защо обичайно лица със средно образование , се чувстват много, ама безкрайно много засегнати, ако някой съобщи, че е специалист- магистър? Не съм отговорна за чуждите комплекси, така, че- това, което Вие считате за “надувка“, си е най- обикновено и нормално поведение в моята социална среда- нормално е човек да знае специалността и сферата на заетост на хората, с които общува. Не виждам никаква надувка в това един архитект да каже- “Аз съм архитект“ или един лекар да каже “Аз съм лекар“.

    Коментиран от #30

  • 25 Да да

    7 9 Отговор

    До коментар #17 от "Румяна Костова":

    Костова,пишете пълни глупости! Корупцията в Русия се мери в бутилки с водка и да ви кажа подкупа не се задържа дълго време неупотребен! Само да вметна че МРЗ в Русия е 250 лева,средната такава е малко над 500 лв. да кажем 600 лв. С какво тогава държавните служители си купиха апартаменти в България и карат западни автомобили,па макар и руска сглобка!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 123;)

    5 4 Отговор
    Тия двамата……да ги хванеш и разцелува...май ще им стана фен!!Ето и АЕЦ си закараха у дома,и жизненоти ниво ще вдигат...просто да ги изпапкаш!
  • 28 azko

    8 2 Отговор
    Факти,моля ограничете писането на фермани.Все пак става дума за коментар-кратко ясно точно,не тука разни душевно болни да дрИскат в астрономически обеми.
  • 29 Kcaniba

    6 5 Отговор
    Доналд Тръмп от два месеца прави групов секс с Русия и щом ще вдигат възрастта за пенсии явно вече са започнали да действат тези ''санкции''. Какво ли би станало ако реши да обяви икономическо ембарго срещу Русия, защото това са само козметични санкцийки срещу няколко фирми и лица????
  • 30 Българин

    7 4 Отговор

    До коментар #24 от "юрист":

    Броите ли правописните си грешки? Кой ви е дал дипломи за основно и средно образование???
  • 31 Смотан.русофил

    3 2 Отговор
    Интересно ми е кои и какви санкции пък и защо е наложил на България след като вдигането ма възрастоват граница за пансиониране е факт и деиства на всеки четри месеца за разлика от ще видим змисляме се дали да невдигнем може би ще се наложи
  • 32 Пешо

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Пак ли те пуснаха от лудницата?
  • 33 Пешо

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "юрист":

    Пациент си, а не лекар! Марш да си вземеш хапчетата!
  • 34 анонимен

    1 2 Отговор
    другаря Путин се е превърнал във втори Сталин, който цели чрез масови фалити на финансови институции да присъедини насилствено държави към Евразийския съюз.
  • 35 bnmmm

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    и 3 магистратури да имаш все тая,оставаш си прост човек изпълнен с омраза към хората.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания