Last news in Fakti

4 Май, 2018 18:32 2 397 1

Българка загина в Австрия

  • австрия-
  • полиция-
  • българка

Тя е загинала със своя приятел

Тялото на обявена за търсена от австрийската полиция българка бе открито в река Ибс (източната част на страната), написа виенският в. Кронен, цитиран от Novini.bg

Според данни на медията жената, която властите обявиха за издирване през април, се е удавила. Заедно с нея е загинал и нейният приятел, който е унгарски гражданин и е бил собственик на малък магазин.

Двамата са намерили смъртта си преди няколко дни, когато се разхождали по брега и били застигнати от драстично повишаване на нивото на водата, предизвикано от обилните валежи. Двамата са се запознали, докато българката се е лекувала от алкохолизъм в местна клиника.

Според първоначалната информация на властите в провинция Долна Австрия в кръвта на покойната е имало алкохол. Майката на Виолета И. обаче смята, че смъртта на нейната дъщеря е много съмнителна. "Има много неясни неща около кончината на моето дете", каза Дида Видева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром

    2 2 Отговор
    Стига пиянски драми !
Новини по държави: