Last news in Fakti

9 Май, 2018 11:02 2 911 1

Намериха труп на българка на плаж в Крит

  • крит-
  • българка-
  • плаж

Втори инцидент с българка в острова

Трупът на българката Александра Бижева бе намерен изхвърлен от морето на самотен плаж в град Агио Николау на остров Крит. Открита е от туристи на безлюдно място, без дрехи, пише "Български новини".

Според гръцката полиция Александра се е ударила и евентуално удавила. Тази версия е казана на близките й, които са поискали втора аутопсия Приятелки, които я познават изказаха подозрения в социалната мрежа относно тази версия. Причината е, че Александра е имала страх от водата. На конкретния ден, когато се е удавила, е имало силен вятър 6-7 бала вълнение на морето.

Времето е било студено, Александра не е носила никакви аксесоари за плаж, нито хавлия. Единствената открита нейна вещ е личната й чанта на 50-60 метра далеч от нея. Александра е имала приятел грък, с когото през зимата живеят в Янина, а през лятото на остров Крит.

В момента тялото се намира в моргата на болницата в град Ираклео в очакване на повторна аутопсия с надежда да се даде повече яснота. На място от България са пристигнали членове на семейството на Александра. Това е вторият инцидент с българка от началото на месеца на остров Крит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русенец

    3 0 Отговор
    Явно гърците от Крит така си подменят жените българки, като ги давят, по-евтино от развод им е.
Новини по държави: