9 Юни, 2018 12:20 3 049 4

Италия иска помощ от НАТО

  • италия-
  • имигранти-
  • нато

Страната се опитва да се справи с имигрантите

Италия се нуждае от помощта на НАТО, за да защити бреговете си от имигрантите. Това обяви италианският министър на вътрешните работи Матео Салвини, цитиран от ANSA.

Според Салвини Малта не успява да се справи с притока от имигранти от Африка..

„Има много опасения от проникване на терористи и аз ще искам НАТО да ни защити. Италия е под атака от юг и от изток, като трябва да получи подкрепа“, заяви Салвини.

Италия е основна цел на имигрантите, които се опитват да се прехвърлят в Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 deadman1488

    18 1 Отговор
    решението е -МАФИЯТА ДА СЕ ЗАЕМЕ С УБИЙСТВОТО НА МИГРАНТИТЕ ИВ ЧУВАЛИ В ПЛАНТАЦИЙТЕ ОКОЛО ПОДМЕТКА НА БОТУША..ЗАЩО СПИ МАФИЯТА???

    Коментиран от #4

  • 2 патриотъ

    21 5 Отговор
    Кво нато,кви 5 лева,какво бълнувате?!Нато не е създадено да защитава европейците,а американските интереси и ослабването на Европа влиза в тези интереси,така че,това е пълен дебилизъм,да призовавате нато на помощ!Силна Европа не е нужна на САЩ,а подчинена и слугинска и бежанците са един от начините за отслабване на Европа до нужната за американците кондиция!Европа трябва най-сетне да се събуди и да се защитава сама!
  • 3 ами то

    16 2 Отговор
    макаронджиите да не ходят да събират мигрантите от плажовете на либия само защото ония им звънят , че са в беда ! освен това когато пристигнат в иалия не да им създават удобства а да ги затварят по лагери и за да си изкарват прахраната да ги пратят да работят по мините.
  • 4 За това

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "deadman1488":

    Защото и тр печелят от парите “на тъмно” от мигрантите
Новини по държави: