Last news in Fakti

6 Юли, 2018 08:50 1 936 12

Поредна нощ на насилие в Нант (СНИМКИ)

  • нант-
  • франция-
  • полиция-
  • молотов

Трима души са задържани след нови сблъсъци, последвали застрелването на мъж от полицай

Поредна нощ на насилие в Нант (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Трима души бяха задържани във френския град Нант след трета нощ на протести и сблъсъци, последвали застрелването на млад мъж от полицай, предаде AFP.

Опожарени са 50 коли тази нощ. Имало е опит за палеж на гимназия и на бензиностанция в един от кварталите на Нант.

Поредна нощ на насилие в Нант (СНИМКИ)

Ранени няма. По полицейски ван е бил хвърлен коктейл Молотов. Ванът бил паркиран в двора на полицейски участък в едно от предградията на града.

Във вторник Бубакар Ф., срещу когото имало издадена заповед за арест за организиран грабеж, бе застрелян при опит да избегне полицейска проверка на колата му. Полицаят, който е произвел смъртоносния изстрел, беше задържан под стража.

Поредна нощ на насилие в Нант (СНИМКИ)

Поредна нощ на насилие в Нант (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 регулировчик

    38 1 Отговор
    Не е убит "при опит да избегне полицейска проверка", а след като блъска с колата си полицай.
  • 2 Гост

    52 2 Отговор
    Отврат! Това ли са еврогейските ценности? Това ли е бъдещето на Европа - тези лумпени човекоподобни, излезли да опожаряват и рушат, защото извършител на въоръжен грабеж е застрелян от полицай при опит да сгази с кола служителят на реда? Повръща ми се!!!
  • 3 Тодор

    43 1 Отговор
    "Младият мъж",по всяка вероятност е негър .Съдейки по протестиращите,повечето са негри,които са се навъдили във Франция,повече от Щатите!
  • 4 толерантност

    33 1 Отговор
    Абе, борят се хората за безнаказаност и анархия.
  • 5 Франция е завършена емигрантска кочина

    23 1 Отговор
    Пак бунтове и тероризъм във Францистан
  • 6 838

    28 0 Отговор
    Французите такава бомба със закъснител са си вкарали, че самите те осъзнават, че нищо не може да се направи - въпросът е не дали ще избухне,а кога. Вкарали са всякакви от Африка, но показват неприязън към тях, карайки да се чувстват длъжници, в следствие на което първите отговарят със същото, и така се е завъртяло колелото, че спиране няма. Франция експлоатира половин Африка - това е ключът от палатката.

    Коментиран от #9

  • 7 Един от хората

    10 0 Отговор
    Да си ги интегрират в тяхната държава,те са техните отрочета от колониалните крави!!Дъртолюбеца да не се опитва да си изхвърля боклука в нашият двор....Ние никога не сме имали колония и стига с това надупване от нашите ПИРАТИ-ДУПЕДАТИ....
  • 8 745

    10 1 Отговор
    "Liberté, égalité, fraternité" нищо не значат, точно както и "democracie", иначе звучат хубаво за народа, който тича да гласува демократично.
  • 9 хахах

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "838":

    Бъркаш уважават Африканците повече от самите Французи в следствие на което са им дали прекалено много свобода и тия се смятат за богопомазани

    Коментиран от #10

  • 10 632

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "хахах":

    Французите уважават само себе си, никой друг, запомни от мен! Винаги са усмихнати, но са големи лицемери.

    Коментиран от #11

  • 11 ГосТ

    10 6 Отговор

    До коментар #10 от "632":

    А ти пък запомни от мен, че французи са ми помогнали истински в живота. Това, което са направили французи,същото ще направят българи,но в обратна посока.не знам к'во скачате и к'во лошо сте видели, като цялата архитектура в стара София е френска, не случайно и улиците на старите карти са на френски. Франция единствена не е съгласна с отнемането на излаза ни на Средиземно море ,като казва, че отнемането на морски излаз е прекалено. Само че, тогава любимите ви братушки са на друго мнение.
    Относно черните, идея си нямате колко права имат,колко помощи получават и колко са нагли. Просто сега, трябва да приложат супер груба сила и да ги сложат на място!
  • 12 Гост

    7 0 Отговор
    То проблемът е, че виждам и бели на този протест за "солидарност". Пожелавам им от все сърце да им запалят техните коли, да им изпотрошат техните прозорци и да им направят въоръжен грабеж на техните деца. Нека още ги защитават - ненормални плужеци! Това ми било европейски ценности - да си айдук, циганин и бездомно куче в този ЕС, а работещите и угнетени хора да го ду@ат, така ли? Направо ми идва да взема една гьостерица и да им начупя тъпите кратуни!!!
Новини по държави: