13 Юли, 2018 14:58 2 874 13

ФИФА прави четки на руския президент

  • фифа-
  • русия-
  • световно първенство-
  • владимир путин-
  • джани инфантино

"Спасибо", заяви президентът на ФИФА

ФИФА прави четки на руския президент - 1
Снимка: Shutterstock

Шефът на Международната футболна федерация (ФИФА) Джани Инфантино се изказа ласкаво за руския президент Владимир Путин и Русия, където се провежда Световното първенство по футбол.

Президентът на ФИФА заяви, че Мондиалът на руска земя е най-добрият в историята на световните първенства. „Това е най-доброто световно в историята”, заяви италианецът, който наследи на поста Сеп Блатер.

Джани Инфантино благодари на руския народ, а освен това благодари и лично на президента Владимир Путин, с когото гледа рамо до рамо мача на откриването между Русия и Саудитска Арабия, спечелен от домакините.

Тази неделя ще се изиграе финалът на турнира между Франция и Хърватия. Мерките за сигурност по време на шампионата бяха драконовски и не се стигна до сериозни сблъсъци между фенове, каквито очаквания имаше преди старта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    14 5 Отговор
    По-добре четки отколкото да си търси наколенките за ...
  • 2 ко не

    32 4 Отговор
    ами човекът е доволен. кво да прави, да пцува ли?
  • 3 Да уж

    30 3 Отговор
    Когато казваш истината за Русия и нейния Президент, това не са "четки". Такава е действителността. Истината за Русия 78е станала непозволителен розкош за русофобите.
  • 4 Браво

    4 12 Отговор
    Такива "четки" се правят обикновено на домакините. Да не се подаваме на опитите за създаване на интриги на политическа основа-някой имат това като главна цел.
  • 5 ФИФА е символ на корупцията

    3 28 Отговор
    Не се съмнявам, че това световно е най-доходност за джоба на мошеника Инфантино. Все пак Русия е кончината на наглостта, лъжата и корупцията.
  • 6 123;)

    2 15 Отговор
    На тоя от снимката,само карамфила зад ушенцето липсва.Много е сладък....по джендърска снимка не изровихте ли,бе,товарищи
  • 7 Пеньо

    1 11 Отговор
    Не само "спасибо" а и друго ще направят, след като оркът им осигури рекордна печалба, а той срещу някакви си 50 милиарда държавни пари си направи личен пи ар.
  • 8 ежко бежко

    3 11 Отговор
    А във Волгоград ,дето футболисти бяха атакувани от комари!Добре ,че бяха от тези ,дето имаха имунитет срещу тези твари!
  • 9 пост

    2 0 Отговор
    не четки, а ''четки'', защото е жаргон. Защото ФИФА не е фабрика за четки.
  • 10 Ноне

    6 0 Отговор
    Ако беше в Англо-Саксонско Терезка Мей щеше да "почерпи" шефа на (ФИФА)- Джани Инфантино с Новичок и щеше да изшменти, че Путин е виновен за "почерпката"
  • 11 Kcaniba

    3 0 Отговор
    амии
    ако б5 на бялото казал черно човека, нямаше да е четки...
  • 12 На баба меца опашката

    5 0 Отговор
    Абе световното действително си е на много добро ниво, няма какво да си кривим душата! Кой каквото ще да казва! Уникални стадиони! Не очаквах! Особенно, като се има в предвид, че футбола не е най-популярен спорт в Русия, той е на второ място след хокея! Естествено, че има такава, които със всички сили ще се опитват да очернят, дори преди да започне световното, в английската медия, предупреждаваха да не се ходи там. . На мечката опашката..

    Коментиран от #13

  • 13 Да уж

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "На баба меца опашката":

    В Русия критериите за качеството на всичко са много високи сега.
    За кратък период ни се налага да преодоляваме последиците на непретенциозния към комфорта на хората соц. реализъм. Трудно е, имайки впредвид масщабите на нашата страна и многогодишно неглежиране на човешките потребности в красивото и удобното съществуване в битово отношение. Но, както се вижда от Световното, и не само, този процес върви - Русия се преобразява с високи темпове.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания