Last news in Fakti

15 Юли, 2018 13:05 2 978 31

Путин: Разбихме митовете за Русия

  • русия-
  • джани инфантино-
  • митове-
  • владимир путин-
  • домакин-
  • световно първенство

Тъжни сме, че първенството приключва, заяви Путин

Путин: Разбихме митовете за Русия - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският президент Владимир Путин заяви, че световният шампионат по футбол не само е бил успешен, но и е разбил антируските митове и предубеждения, предадоха руските медии. Той направи това изказване в Болшой театър.

„С нетърпение чакаме мача, който ще определи лидера на световния футбол. Но същевременно сме и тъжни, че грандиозният спортен празник, който ни подари толкова много позитивни емоции, ярки впечатления и нови приятели, е към края си“, заяви държавният глава.

Путин каза още, че всички любители на футбола, които биха искали да останат в Русия по-дълго време, за да опознаят страната по-добре, ще получат на място удължаване на визите. От своя страна президентът на ФИФА Джани Инфантино благодари на руския президент за организацията.

Русия в продължение на месец беше домакин на най-големия футболен форум. Тази вечер ще се изиграе финалът между Франция и Хърватия. Вчера Белгия победи Англия в мача за трето място и записа най-доброто си представяне на световни футболни финали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    10 31 Отговор
    Давайте всички западно-европейци,американци и целия останал свят,че месията ще дава визи на корем,обаче преди това трябва да си приготвите по две каци кисело зеле и леген с бояришник,айде народе че не останаха,а мераклийте ще се сдобият с бонус-леко пухкава матрьошка с читири майки,осем лели и дванайсет братовчеда.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иванов

    6 22 Отговор
    Злият вълк Жужи, козината си мени нравът никога!
  • 4 ебемдедовци

    31 6 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Бря! Ти си се насрал още преди публикуването на новината ве??
  • 5 Снайперист

    9 6 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 6 НОВИЧОК

    15 5 Отговор
    Всички англичани могат да си вземат /НОВИЧОК/безплатно тъй като напоследък много го ползват подарък от Путин !

    Коментиран от #7

  • 7 JPower

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "НОВИЧОК":

    Новичок и за факти.бг. Единствения турски форум в България
  • 8 Бесен Язовец

    5 18 Отговор
    Световното първенство е организарано отлично спор няма ! Но Жужи, постоянно се пиари покрай него, като, че ли това първенство е лично негово. Иначе на най важния мач за Русия, а именно четвъртфинала с хърватите, Пути се направи на зает и не дойде на стадиона в отличие от хърватската дама-президент, която не се уплаши и присъстваше на мача. Всякаш е знаел, че руснаците ще паднат от хърватитте, хитреца му с хитрец !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 селянин

    11 5 Отговор

    До коментар #9 от "Русофил особено на Рогозин дъщерите":

    Ей не спряха тия паранойчни чворчета да плюват по него..
  • 11 хохохо

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Е защо да не се запише за интервю за американска виза ? Цял свят се реди за такива визи ,но не всеки получава.Виж за Рашка е друг въпроса.Там на екскурзии ходят само хора на които им е отказан достъп до запада и разни муджихидини.И каква е тая глупост дето си я написал за доенето на кравите ?! Ти въобще адекватен ли си ? Бояришниците не доят крави ли ? Разликата е ,че в САЩ за това нещо поне ще взимаш пари и те ще са повече от една целогодишна заплата в русия.

    Коментиран от #13

  • 12 525

    6 8 Отговор
    Какви митове са разбили тея пияници какви пет лева...Русия си остава една кочина от 3-тия свят ,а това световно беше може би най-скучното до момента.Хора масово се отказваха да пътуват до матушка,стадионите полупразни и никаква тръпка.Това световно протече толкова незабелязано,че дори не се и коментира.
  • 13 Borislav Popov

    9 7 Отговор

    До коментар #11 от "хохохо":

    И кой ходи в кравария ? Само тия дето се натискат да мият чинии и тоалетни. Иначе всички се изкарват големи бизнесмени. Ама чистили по два три апартамента. Май бизнеса на всички е свързан с "чистотата" ?! По долу ги третират и от мексиканци и филипинци.

    Коментиран от #16, #18

  • 14 Диди

    5 9 Отговор
    Путин купи световното за Русия.Всяко чудо за 3 дена,както се казва.Руснаци казаха,че след световното лошият начин на живот си продължава.Каквото и да направи Путин,руската агресия си остава.

    Коментиран от #15

  • 15 Borislav Popov

    7 3 Отговор

    До коментар #14 от "Диди":

    Май някой ти е бъркал в мозъка с дървена лъжица ? Пардон - забравих че на бай сорос хората нямат такъв !

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Диди

    5 8 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Ало,ти в кой свят живееш?Още в комунизмът ли?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Borislav Popov

    7 7 Отговор

    До коментар #16 от "342":

    Ами ти сам го каза - "ходели на бригада" ! Това да не ти е екскурзия ? Имаш ли на идея болшинството бригадири при какви условия живеят ? Болшинството точно това правят - работят по хотели и ферми . Мият чинии и тоалетни и ли ринат л@йната на кравите. И колко Български туристи годишно посещават кравария ?

    Коментиран от #20

  • 20 967

    7 8 Отговор

    До коментар #19 от "Borislav Popov":

    Пич пишеш пълни глупости ,само защото си русофилче и да ти върви червената пропаганда.Обяснява ти се 100 пъти едно и също ,а ти само си въртиш мантрите.Факт е ,че цял свят иска да живее и работи в САЩ,включително и твойте руски господари.Децата на руските управници учат и живеят в САЩ,а всяка година около 1 милион руснаци пускат за лотария зелена карта.Явно и те нямат търпение да доят крави и да мият чинии.Чували сме за американската мечта ,но досега не съм чувал за "руската мечта" ,а ти ?

    Коментиран от #22

  • 21 Borislav Popov

    4 7 Отговор

    До коментар #18 от "Бесен Язовец":

    Работа и живот като студент на бригада в САЩ.Предполагаме, че вече сте заминали и сте стъпили на американска земя някъде по топлото източно или западно крайбрежие, прохладните курорти или хладната Аляска.
    Обикновено инвестицията от около 4,500 лева бива покрита след втория месец работа в парк, ресторант или нещо подобно. Разбира се, ако имате късмет може да намерите втора работа, но дали ще издържите по 16 часов работен ден зависи от вас.
    Същото е и в рибните фабрики, там работата е огромна, по 12-16 часа, понякога и повече.
  • 22 Borislav Popov

    7 7 Отговор

    До коментар #20 от "967":

    Кой е тоя цял свят бе умнико ? Аз например не искам. Сложил си си пердето на очите и мислиш че всичко което хвърчи се яде.

    Коментиран от #23, #24, #25

  • 23 967

    8 7 Отговор

    До коментар #22 от "Borislav Popov":

    От всичко единствено на това успя да отговориш.Не искал нашия да ходи.Ясно ни е ,че вие русофилите не искате ,а за вас е мечта да отидете и да дойте кравите в русоландия за без пари ,само за да покажете ,че сте верни на джуджи.

    Коментиран от #29

  • 24 СссереМ

    8 8 Отговор

    До коментар #22 от "Borislav Popov":

    Не искаш щото никога не си бил студент,а си и осъждан и зелената карта само я сънуваш тайно подсмърчайки,гроздето е кисело нали.

    Коментиран от #28

  • 25 Да да

    4 7 Отговор

    До коментар #22 от "Borislav Popov":

    Ти май си половинатя свят! Я кажи колко човека мечтаят за пРосия! На една ръка са от нас ,говорим сходни езици, на една азбука пишем , а има само 30 000 сънародници там! Познай колко са в САЩ,които са на другия край на света,пишат и говорят коренно различно и визи дават на много малко хора!

    Коментиран от #26, #30

  • 26 ссссс

    4 5 Отговор

    До коментар #25 от "Да да":

    По неофициални данни ,българите в САЩ са около 500 000 ,докато в русия са 30 000.Да не забравяме колко е трудно да имигрираш в Америка и въпреки това е пълно със сънародници.Естествено ,че САЩ е най-желаната дестинация за всеки нормален човек и за всеки който има амбиции за развитие.Не го слушай тоя русофилски кравар какви глупости пише.

    Коментиран от #27

  • 27 Borislav Popov

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "ссссс":

    Щом са там значи вече не са никакви Българи ! И трябва даже да им се откаже правото да гласуват. Щом са избрали да живеят там - нямат никакво право да се месят в живота на останалите избрали да живеят в България !!!
  • 28 Borislav Popov

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "СссереМ":

    Интересно защо са ми изтрили коментар №2 след като нищо цинично или обидно не съм написал ? Ти да не си нещо привилегирован ? Или си под защитата на бай Сорос ? Да не би всички тук да сте на издръжка при него ?
  • 29 Borislav Popov

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "967":

    Какво пак не си разбрал ? Ще бачкат ли там ? За пари ли става въпрос или ще обменят научен опит ? Щом са отишли там да бачкат за пари - какво общо има това с мечтата им за живота. Ако даваха по вече парички в Сомалия - там щяха да отидат !!!
  • 30 Borislav Popov

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Да да":

    За кои Българи питаш ? За етническите Българи които живеят там ? ПОВОЛЖИЕ И УРАЛ - -Официално местните булгари са записани като татари - 2 012 571 !!!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания