Last news in Fakti

3 Август, 2018 19:07 3 068 7

Носорог нападна туристи на сафари (ВИДЕО)

  • мексико-
  • носорог-
  • сафари-
  • туристи

Носорог едва не обърна кола с туристи по време на сафари в Мексико. Животното се приближило към автомобила с чужденци и започнало да блъска с рога автомобила. Той започнал да се клати и тогава шофьорът се опитал да избяга, но носорогът започнал да бута колата още по-агресивно.

В следствие на инцидента няма пострадали. След атаката животното е временно изолирано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муш

    6 0 Отговор
    Иска да я оправи ;)))
  • 2 далгонист

    6 0 Отговор
    До Оня с коня: Видя ли, ве, че и носорозите не харесват BMW, а ти си се вкопчал в това, като махмурлия за студена бира?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 далтонист

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Onq s konq":

    Никой не ти се подиграва, брато. Но според теб май има само два вида автомобили - BMW и останалите? E, носорога не бръсари Баварките к го показва нагледно. Колкпто до Сорос, не трябва да му давате толкова власт над вас, колкото сте му дали! Ако бяхте хора с твърд и правилен морал, нямаше да сервилничите пред Сорос, Боко и други видни персони. Да, богати, влиятелни са, но има неща, не трябва да се продават и дават! Откакто оставихме хората агенции и инстигуции да ни оправят, а не само представляват, изчезнахме като народ. Бъди петриът, човече, купи си Great Wall тъкмо ще субсидираш родното китайскобългарско предпфиемачество? Вкопчил си се в тия от Мюнхен като, че няма други коли? Купи си Хонда Акпрд или Сивик Тайп Ер и ще видиш, че ще ще забравиш за БМВ като български полигик забравя предизборните си обещания! Който седне в Хонда се влюбва и трудно сменя марката. БМВ е престиж и цена, без особенни предимства пфед конкуренцията. Новата Тойота Корола, която идва с 4х4, ще е нещо страхотно. А, нпсорога е опасно животно. Има случаи от хора, смазани от носорог, край огньове, докато спят. Носорозкте мразят огъня и нощем ако е пл пътя им го стъпкват често. Разбира се не говорим за гигантски пожари....
  • 6 редник

    1 0 Отговор
    В Мексико ? Иска да го върнат в Африка предполагам :) !
  • 7 пешо

    1 1 Отговор
    Да знаете , че носорозите в МЕКСИКО са най-опасните в целия свят !!!