Last news in Fakti

25 Август, 2018 22:30 3 054 20

Руската дипломация разговаря с българския посланик

  • атанас кръстин-
  • българия-
  • москва-
  • русия-
  • посланик

Русия и България задълбочават контактите

Руската дипломация разговаря с българския посланик - 1
Снимка: Президентство

Първият заместник-министър на външните работи в Русия Владимир Титов е приел новия български посланик в руската столица Москва Атанас Кръстин, който е връчил акредитивните си писма, съобщи руската агенция ТАСС.

"По време на срещата, са обсъдени състоянието и перспективите на руско-българското сътрудничество, потвърдено е намерението за задълбочаване на контактите в различни области, изграждане на взаимно изгодни търговско-икономически отношения", информират от Министерството на външните работи на Русия.

Отбелязана е активизацията на политическия диалог и започналото обсъждане на редица големи икономически и енергийни проекти.

Дипломатите също са обсъдили отбелязването на 140-годишнината от Освобождението на България, съпроводено с мащабни мероприятия, допринесли за популяризирането на историческото, културното и хуманитарното сътрудничество между двете страни, посочват от руското дипломатическо ведомство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    39 15 Отговор
    Това е единствената правилна политика и ние винаги трябва да вървим с Русия!Това е единственото ни спасение и шанс да съществуваме като държава!В противен случай ще се изгубим в историята!

    Коментиран от #2, #4, #6, #14

  • 2 Пешо

    28 2 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Напълно си прав, но в случая става въпрос за рутинни разговори при акредитация на дипломат. На този етап едва ли Русия ни има доверие за каквото и да било.
  • 3 seiko

    23 15 Отговор
    България има само един път и той е ясен и безалтернативен.Европа и НАТО. Да с Русия може и трябва да има отношения ,но те да са ясни.Окей идвайте да почивате ,идвайте на море и планина ,НО ! Уважавайте нашият език и култура. Не ни се месете в нашият път на развитие.Не насаждайте на хората вашият начин на живот и вашата визия за света.Ако живеете тук в България ,научете български език, спазвайте законите ,плащайте данъци и уважавайте институциите.И запомнете ,единственото знаме ,което се развява в България е българското !

    Коментиран от #13

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Емигрант

    16 3 Отговор
    Трябва ни славянски съюз, както сме били преди да ни разделят на мн. Държави и да прилагат старата тактика разделяй и владей. От това ги е страх западния генетичен боклук. И 1 огромна китайска стена спешно. А евреите като развъждат антихристи и орки с нашите пари, заедно с продажните западни правителства, ще ги гледаме отстрани как ги папкат...
  • 6 Шоо

    8 11 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Накъде да вървим заедно? Те накъде вървят, та и ние да вървим?
  • 7 Гостът

    18 8 Отговор

    До коментар #4 от "Гледайте и мислете":

    Не мислиш ли,че в момента Русия е една от малкото свободни държави,а България заради такива мърши като теб е подчинена и почити е разграбена вече за разлика от времето когато се държахме за руснаците.

    Коментиран от #8

  • 8 Шоо

    8 5 Отговор

    До коментар #7 от "Гостът":

    Държахме се, ама те ни пуснаха. А таман го бяхме построили комунизъма и ни прецакаха. И ей го на, станаха свободна страна и пак искат да ни освободят. И така до края на света.

    Коментиран от #15

  • 9 Тръмп

    6 13 Отговор
    Какви търговско-икономически преговори, като има изрична забрана на ЕС за това? :) :) :) Пратили са подлога, а не Посланик! :) :)

    Коментиран от #12, #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Иванов

    6 19 Отговор
    Вижте, с мошеници и шарлатани връзки не се задълбочават. Тази нация, която властва в Раша е генетично увредена. Те ако не прецакат някого и сън не ги лови. България няма никаква полза да бъде прецаквана повече от Москал, затова по- далече от тях и по- близко до цивилизацията. Относно славянското братство, ние не сме славяни, ние сме траки. Щели да ни спасяват? Като в Сирия, дето авиацията им разруши всичко съградено и изби цивилния народ? Аре мерси от такива спасители! Себе си да спасяват ще е най- добре!

    Коментиран от #20

  • 12 Румяна Костова

    11 2 Отговор

    До коментар #9 от "Тръмп":

    Няма забрана за икономически преговори.Ако това беше истана, на баба Меркел щяха да и дърпат ушите от Брюксел.Не знаете ли ,че тя се срещна преди седмица с Путин.Те това и правила, обсъждана Северен поток 2.На път за Германия,Путин ,освен че потанцува на сватбата на австрийската министър , той разговаря и със Себастиан Курц,също по икономически и политически теми.
  • 13 Доктор Охболи

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "seiko":

    Бих ти поставил плюс, но...няма такова нещо като "безалтернативен", утре ще дойдат други хора да управляват и ще решат друго. за уважението на зика и културата...това буди смях, защото самите българи не уважават ни едното, ни другото. За "ненасаждането на своя начин на живот и визия за света"...но си съгласен запада да насажда своята визияя и своя начин? Изобщо - тийнейджърско писание е твойто.
  • 14 А БЕ

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Точно тая Русия ни върна още 100год назад ,Раковски го е осъзнал още тогава , че точно Русия иска да ни унищожи , като нация ,и успяха ! Прочети за всички международни договори след 1876 год. имат главно те вина да загубим голяма част от територията си !!!
  • 15 Боне крайненеца

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Шоо":

    Не ни прецакаха те , мръсното агентче на зАПадА ,шибанияка гЪрбачов!!!
  • 16 любопитен

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Тръмп":

    Дай да е видим тази забрана?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Одитор

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "русофилиизкуфили":

    Да се цаниш одитор в Делойт туш, не че знаеш за кво става въпрос, ама ме кефиш!
  • 19 патриотъ

    2 0 Отговор
    Русия е единсвената и главна причина за съществуването на Българската държава!Никой никога не може да отрече тази истина и опитите за изопачаването и са нелепи и неоснователни,въпреки голямото желание на платените соросоидни тролове!Запада никога не е желал да ни има като държава и вече почти го постигна!Докажете,че не е вярно!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания