Last news in Fakti

6 Ноември, 2018 16:41 1 220 7

Путин и Тръмп ще разговарят „на крак“

  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • париж-
  • среща-
  • русия-
  • дмитрий песков

Предстои кратка среща

Путин и Тръмп ще разговарят „на крак“ - 1
Снимка: БТА/ AP

На 11 ноември американският президент Доналд Тръмп и руският му колега Владимир Путин ще имат в Париж кратка среща "на крак" и тогава ще обсъдят дата за пълноценни преговори. Това заяви пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

Вчера Тръмп каза, че вероятно няма да се срещне с Путин в Париж тази седмица в кулоарите на официалните чествания на 100-годишнината от края на Първата световна война. "Засега се стигна до мнение, че там (в Париж) ще е трудно да се организира пълноформатна среща (между Путин и Тръмп) - каза Песков. - Но при всяко положение те ще се срещнат "на крак" и ще се разберат кога ще може да се срещнат идния път, за да си поговорят обстойно."

По думите му двамата със сигурност ще присъстват заедно на форума на Г-20 в Аржентина на 30 ноември - най-вероятно Путин и Тръмп ще обсъдят в Париж "именно тази възможност". Днешните междинни избори в САЩ едва ли "ще внесат някаква яснота относно бъдещото развитие на руско-американските отношения" - "засега не се очертават някакви определени тенденции за нормализация", посочи говорителят на Кремъл.

Песков отказа обаче да коментира обвиненията във връзка с предполагаемата намеса на Русия в изборите за Конгрес. "Не можем да реагираме на абстрактни аналитици от сферата на кибернетичната сигурност, защото не знаем кои са те, разбират ли изобщо нещо от киберсигурност. Нямам готовност да коментирам някак подобни гледни точки", заяви прессекретарят на Путин, помолен от журналисти за коментар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    5 9 Отговор
    Има грешка. Джуджето ще разговаря на високи токчета!

    Коментиран от #3

  • 2 Пламен

    1 0 Отговор
    В Париж, хайде, ама в Аржентина на Г-20!!!
    Каква работа има там??? Да се учи - неук! Да гледа - сляп! Да слуша - глух! Ама нека иде да пие от Аржентинското вино - наздарьове!!!
  • 3 Borislav Popov

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    На високи токчета и на крак, а Трамп ще си седне на креслото !
  • 4 onq s konq

    0 5 Отговор
    Поне масичка да има,на която да си оставят питието докато се здрависват...
  • 5 Borislav Popov

    3 2 Отговор
    Аз мисля че все пак среща ще има . Няма начин бай дони да не се натегне на Путин. Ще го изчака в коридора и пак ще го срещне. Помним първата им среща . Първо в коридора , а след това самостоятелна среща !
  • 6 Румяна Костова

    1 0 Отговор
    Руснаците казват,че Макрон е предложил Тръмп и Путин да се срещнат ,,на крак",защото при по-дълга среща между тях самото празнуване на сто годишнината от Първата Световна Война ,ще остане на заден план.Ще се нахвърлят журналистите на американския и руски президенти.
  • 7 Метгонтан

    0 0 Отговор
    И на мен единия ми крак е по къс от другите два .....
Новини по държави: