25 Ноември, 2018 09:01 2 506 5

Тежък инцидент в Ню Йорк

  • ню йорк-
  • метро-
  • обир-
  • нападение

Мъж беше намушкан и ограбен в метрото

Тежък инцидент в Ню Йорк - 1

Младеж беше намушкан при грабеж в станция на метрото под нюйоркския Таймс скуеър, предаде АР.
Полицията издирва заподозрени за нападението, извършено около 5 сутринта.

18-годишният младеж се намирал на стълбище, когато група младежи се приближили и го нападнали, като един от тях го намушкал в тялото. Пострадалият е в болница и състоянието му е стабилно.

Нападателите са отнели палтото и чантата му за книги.

Редактирани записи от наблюдателни камери, публикувани от полицията, показват седем мъже, които влизат в метростанцията. По-късно един от тях взема чанта и палто от горната част на стълбище. На записа не се вижда самото нападение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    13 1 Отговор
    Еййй , страшно заглавие. Обикновена наркоманска история се раздухва , защо ли?
  • 2 Глас в България

    7 0 Отговор
    Големи слабаци са тези американци! Трябва да се съберат 7 (седем) мъже, за да намушкат и ограбят един. Виж българските цигани как действат самостоятелно: в Германия шутират една жена в метрото - къде е циганина сега?; в България друг циганин изнасилва и убива друга жена (ще го лекуват в психиатрията) ... Искам да знам какво ще направят американските власти с тези седем мъже след като ги заловят?
  • 3 Чакаме продължение на историята

    6 0 Отговор
    Тежък инцидент в метрото на Ню Йорк!? Аз мислех, че статията е за дерайлирал влак в метрото, или за жена прекрачила перона, гледайки мобилния си телефон. Ха, да видим какво ще направи щатското правосъдие като залови седемте престъпници на закона!?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Роги

    5 0 Отговор
    И защо трябва да ни интересува това,нима няма криминални новини при нас че да се вълнуваме за другия край на света.